Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 7221418Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Tontit, Perheasunnot

Kielitaito

Suomi, Englanti, Espanja

Työssäni kiinteistönvälittäjänä pidän tärkeänä, että asiat hoidetaan ammattitaidolla ja ajantasaista tietoa hyväksikäyttäen.Tuloksiin ja tavoitteisiin päästään pitkäjännitteisyydellä ja periksiantamattomalla asenteella. Jokainen asiakkaani on ensiarvoisen tärkeässä asemassa koko toimeksiannon hoitamisen ajan. Avoin ja rehellinen asenteeni ihmisiä kohtaan luo perustan toimintani luotettavuudelle kaikissa tilanteissa, joten Sinä asiakkaani, voit jättää kotisi myynnin huolekseni luottavaisin mielin. Se, mitä sovitaan, siitä pidetään myös kiinni! Ota yhteyttä, mikäli haluat realistisen hinta-arvion kodillesi. Samalla saat ammattilaisen tekemänä markkinointisuunnitelman, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeillesi sopivaksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Luotettavaa ja ammattimaista kiinteistönvälitystä. Kristiinalle voi huoletta antaa kotinsa myynnin hoidettavaksi.

Asunnon myyjä

Suuri kiitos Kristiinalle hyvin hoidetusta talomme myynnistä. Kaikki sujui niinkuin olimme sopineet ja siksi suosittelin häntä kaikille tuttavilleni.

Asunnon myyjä

Huomioni kiinnittyi Kristiinan reippaaseen asenteeseen. Asunnon myynti hoitui todella nopeasti ja odottamattoman tehokkaasti.

Asunnon ostaja

Lopulta löysin kauttanne sopivan oloisen asunnon. Kristiina Korpinen oli erittäin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida, joten kaikki kiitos siitä hänelle. Hänen ansiostaan Kiinteistömaailma vaikutti parhaimmalta vaihtoehdolta asuntokauppojen tekemiseen.

Asunnon ostaja

Kyseinen välittäjä oli erinomainen, ei mitään parannettavaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV, LVV, KiAT Kristiina Korpinen
Kristiina Korpinen, Kiinteistömaailma Porvoo