Miten arvioida asunnon hinta?

Asuntojen keskineliöhintojen nousuista ja laskuista puhutaan mediassa paljon. Todellisuudessa yksittäisen asunnon hinnan arviointi on varsin vaikeaa.

Alueiden sisälläkin on suuria eroja hintatasossa, koska myytävät asunnot ovat kunnoltaan, varustetasoltaan ja tyyliltään erilaisia. Myös kysynnän ja tarjonnan suhde vaikuttaa: mitä vähemmän tietynlaisia asuntoja on tarjolla kysyntään nähden, sitä korkeammat hinnat ja toisin päin. Viime kädessä kunkin asunnon hinta määräytyy sen mukaan, millä hinnalla myyjä on halukas myymään ja millä ostaja ostamaan.

Alalta löytyy välittäjiä, jotka antavat liian suuria hinta-arvioita vain saadakseen asiakkaalta asunnon myyntiin. Löytyy myös niitä, jotka luottavat liiaksi keskiarvoja ja historiatietoja kertoviin hintatilastoihin. Nämä seikat vaikuttavat myös asunnon myyntiaikaan.

Kiinteistömaailman välittäjät ovat ammattilaisia hinnan arvioinnissa. Osaamme kertoa alueen palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Tämän lisäksi välittäjä tietää tarkkaan millaisilla hinnoilla naapuruston asunnot ovat vaihtaneet omistajaa ja missä kunnossa myydyt kohteet ovat olleet. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti. Kelpo osumatarkkuus, vai mitä?

Kutsu meidät Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon arvosta!

 

 

19.08.2020 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.