Kiinteistömaailman markkinakatsaus rakennuttajille, asuntorahastoille ja asuntosijoittajille

Me Kiinteistömaailmalla olemme julkaisseet avuksesi kattavan markkinakatsauksen tämänhetkisestä ja tulevien vuosien markkinatilanteesta. Katsauksessa on mm. paikallisten yrittäjiemme näkemyksiä sekä Danske Bankin suhdannekatsaus.  

Voit tilata tuoreimman markkinakatsauksemme sähköpostiisi ja ilmoittautua jakelulistallemme, jotta saat jatkossakin katsauksen ensimmäisten joukossa. Markkinakatsaus on maksuton.

Markkinakatsauksen voit tilata täältä>>

Voisimmeko Kiinteistömaailmalla olla avuksesi? Tommi kokov

Suurasiakkuustiimimme vastaa yhdessä myymälöidemme kanssa valtakunnallisesta Kiinteistömaailman rakennuttajayhteistyöstä. Tarjoamme Kiinteistömaailmalla kaikenkokoisille rakennuttajille kattavat tukipalvelut aina suunnitteluvaiheesta myyntiin asti. Jokainen hanke on aina erilainen ja vaatii paikallista osaamista sekä ymmärrystä asiakasprofiileista. Hankkeen onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää suunnitella yhdessä, kuinka pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Tutustu palveluumme www.kiinteistomaailma.fi/palvelut-rakennuttajille ja ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka voisimme olla yhdessä yrittäjiemme kanssa avuksesi!