Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 989 7191Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, ruotsi, norja, englanti, saksa, kreikka, venäjä

Myydyt kohteet

76

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 76 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hoidan niin asunnon oston kuin myynnin tehokkaasti asiakaslähtöisyyttä unohtamatta. Kauttani uuden kodin löytää satakunta perhettä vuosittain. Runsas määrä niin asuntosijoittajia kuin perheelleen uutta kotia etsiviä asiakkaita kääntyy puoleeni kerta toisensa jälkeen. Suomen kielen lisäksi palvelen mielelläni asiakkaita englannin, norjan ja ruotsin kielellä. Otathan yhteyttä. Ratkaistaan Sinunkin kodin vaihtoon liittyvät asiat.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki! Väittäjä oli tavoitettavissa aina. Esittelyn jälkeen tiedot sai heti. Oikea teho pakkaus. Uskomattoman paljon apua myös asioissa jotka varsinaisesti eivät edes kuuluneet välittäjän työ tehtäviin. Erittäin hyvät neuvottelutaidot ja asian tuntemus, kaikille jäi hyvä mieli.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ajan tasalla, tarttui toimeen ja hoiti työnsä ammattimaisesti. Lean kanssa oli helppo ja hyvä hoitaa kaupat. Paljon kiitoksia Lealle.

Asunnon ostaja

Olimme tyytyväisiä Lean tavoitettavuuteen, auttavaisuuteen ja hänen nopeaan toimintaansa selvitellä asioita. Tapaamiset onnistuivat hyvin.

Asunnon ostaja

Lea Viitala oli ensimmäisen asunnon ostajalle paras mahdollinen välittäjä. Hän kertoi avoimesti, selkeästi ja yksityiskohtaisesti asunnosta sekä sen historiasta, ja siihen liittyvistä realiteeteistä sekä mahdollisuuksista. Kun mahdollinen kauppa alkoi varmistua, koin kokoajan olevani erittäin hyvin perillä siitä, missä vaiheessa olemme menossa sekä mitä minulta odotetaan, ilman ylimääräistä jargonia. Kaiken kaikkiaan en voi kuvitella missä välittäjä olisi voinut toimia paremmin. Viisi tähteä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Lea Viitala
Lea Viitala, Kiinteistömaailma Oulu Tuira