Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 989 7191Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, ruotsi, norja, englanti, saksa, kreikka, venäjä

Myydyt kohteet

75

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 75 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Laadukas, tehokas ja aurinkoinen asiakaspalvelu on minulle sydämen asia, oletpa sitten myymässä tai ostamassa. Suomen kielen lisäksi palvelen mielelläni asiakkaita muun muassa englannin, norjan ja ruotsin kielellä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki! Väittäjä oli tavoitettavissa aina. Esittelyn jälkeen tiedot sai heti. Oikea teho pakkaus. Uskomattoman paljon apua myös asioissa jotka varsinaisesti eivät edes kuuluneet välittäjän työ tehtäviin. Erittäin hyvät neuvottelutaidot ja asian tuntemus, kaikille jäi hyvä mieli.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ajan tasalla, tarttui toimeen ja hoiti työnsä ammattimaisesti. Lean kanssa oli helppo ja hyvä hoitaa kaupat. Paljon kiitoksia Lealle.

Asunnon ostaja

Olimme tyytyväisiä Lean tavoitettavuuteen, auttavaisuuteen ja hänen nopeaan toimintaansa selvitellä asioita. Tapaamiset onnistuivat hyvin.

Asunnon ostaja

Lea Viitala oli ensimmäisen asunnon ostajalle paras mahdollinen välittäjä. Hän kertoi avoimesti, selkeästi ja yksityiskohtaisesti asunnosta sekä sen historiasta, ja siihen liittyvistä realiteeteistä sekä mahdollisuuksista. Kun mahdollinen kauppa alkoi varmistua, koin kokoajan olevani erittäin hyvin perillä siitä, missä vaiheessa olemme menossa sekä mitä minulta odotetaan, ilman ylimääräistä jargonia. Kaiken kaikkiaan en voi kuvitella missä välittäjä olisi voinut toimia paremmin. Viisi tähteä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Lea Viitala
Lea Viitala, Kiinteistömaailma Oulu Tuira