Myyntineuvottelija, alalla 11 vuotta, eMBA Lea ViitalaMyyntineuvottelija, alalla 11 vuotta, eMBA Lea Viitala

97% asiakkaista suosittelee

Lea Viitala

Myyntineuvottelija, alalla 11 vuotta, eMBA

Kiinteistömaailma Oulu Tuira

lea.viitala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 989 7191Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Lea Viitala
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, norja, englanti, saksa, kreikka, venäjä

Myydyt kohteet

73

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 73 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hoidan niin asunnon oston kuin myynnin tehokkaasti asiakaslähtöisyyttä unohtamatta. Runsas määrä niin asuntosijoittajia kuin perheelleen uutta kotia etsiviä asiakkaita kääntyy puoleeni kerta toisensa jälkeen. Vuoden 2021 työstä minut palkittiin Kiinteistömaailman huippumyyjänä. Sijoitukseni oli 11. Suomen noin 600 ammattimyyjän joukosta. Olen kiitollinen asiakkailleni, jotka luottivat kotinsa minulle myyntiin ja heille, jotka kodin kauttani löysivät. Teemme työtä Tuirassa tiiminä. Yhteismyynti välittäjien kesken toimii ja ammattimainen markkinonti tukee meitä välittäjiä työssämme, kun etsimme kodeille parasta mahdollista ostajaa. Suomen kielen lisäksi palvelen mielelläni asiakkaita englannin, norjan ja ruotsin kielellä. Otathan yhteyttä. Ratkaistaan Sinunkin kodin vaihtoon liittyvät asiat.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki! Väittäjä oli tavoitettavissa aina. Esittelyn jälkeen tiedot sai heti. Oikea teho pakkaus. Uskomattoman paljon apua myös asioissa jotka varsinaisesti eivät edes kuuluneet välittäjän työ tehtäviin. Erittäin hyvät neuvottelutaidot ja asian tuntemus, kaikille jäi hyvä mieli.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ajan tasalla, tarttui toimeen ja hoiti työnsä ammattimaisesti. Lean kanssa oli helppo ja hyvä hoitaa kaupat. Paljon kiitoksia Lealle.

Asunnon ostaja

Olimme tyytyväisiä Lean tavoitettavuuteen, auttavaisuuteen ja hänen nopeaan toimintaansa selvitellä asioita. Tapaamiset onnistuivat hyvin.

Asunnon ostaja

Lea Viitala oli ensimmäisen asunnon ostajalle paras mahdollinen välittäjä. Hän kertoi avoimesti, selkeästi ja yksityiskohtaisesti asunnosta sekä sen historiasta, ja siihen liittyvistä realiteeteistä sekä mahdollisuuksista. Kun mahdollinen kauppa alkoi varmistua, koin kokoajan olevani erittäin hyvin perillä siitä, missä vaiheessa olemme menossa sekä mitä minulta odotetaan, ilman ylimääräistä jargonia. Kaiken kaikkiaan en voi kuvitella missä välittäjä olisi voinut toimia paremmin. Viisi tähteä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, alalla 11 vuotta, eMBA Lea Viitala
Lea Viitala, Kiinteistömaailma Oulu Tuira