Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358408315032Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Sijoitusasunnot, Perheasunnot

Olet sitten myymässä tai ostamassa kotia, niin autan siinä mielelläni. Työssäni toimin aktiivisesti ja avoimesti kaikkia osapuolia kohtaan, mikä onkin onnistuneen asuntokaupan edellytys. Aiempi työkokemukseni on tuonut hyvät kontaktit paikallisiin remontoijiin, joita pystyn hyödyntämään asiakkaitteni eduksi. Kun tarvitset avuksesi ahkeran ja rehellisen välittäjän ole minuun yhteydessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Vakuutuin Niko halukkuudesta ja pätevyydestä hoitaa asunnon myynti. On myös hienoa, että vuokralainen huomioidaan myyntiprosessissa.

Asunnon myyjä

Kuolinpesän asuntokauppa sujui mallikkaasti kaikin puolin.

Asunnon ostaja

Niko oli ystävällinen, kuunteleva ja todella ammattinsa osaava nuori mies. Oli ilo tehdä yhteistyötä.

Asunnon myyjä

Koko operaatio meni loistavasti.

Asunnon myyjä

Aikataulut pitivät ja asioista pystyi neuvottelemaan hyvässä yhteistyössä.

Asunnon ostaja

Erittäin ystävällinen ja mukava välittäjä, hoiti esittelyn ja yhteydenpidon todella hyvin. Tarvittaessa selvitti pyytämiämme asioita ja vastasi kysymyksiin. Kaupanteko oli sujuvaa ja mukava oli saada vielä kiitoksena kahvit ja herkut mukaan Kiinteistömaailmalta. :)

Asunnon myyjä

Asiantunteja ja rauhallisuutta huokuva kaveri, joka teki työnsä mallikkaasti! Hän piti meidät hyvin ajan tasalla asuntomme tarjouskaupan aikana sekä tarjouksen hyväksymisen jälkeenkin kauppakirjojen allekirjoittamiseen asti. Voimme lämpimästi suositella Nikoa välittäjänä!

Asunnon ostaja

Välittäjät pitivät aikatauluista kiinni ja ottivat selvää meitä askarruttavista asioista. Mielestämme välittäjät hoitivat työnsä ammattitaitoisesti ja asiallisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Niko Leinonen
Niko Leinonen, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari