Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358405801305Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

69

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 69 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kodin ostaminen tai myyminen on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Myyntityöni perustuu vahvaan, ihmisläheiseen ja aitoon kohtaamiseen - yhdessä löydämme ratkaisut asuntoasioihisi! Luotettava, aktiivinen ja asiakaslähtöinen työ sekä hyvät neuvottelu- että vuorovaikutustaidot ovat erityisiä vahvuuksiani. Lisäksi Pohjois-Oulussa ikäni asuneena minulla on vahva paikallistuntemus erityisesti alueilla Haukipudas, Herukka ja Pateniemi. Aikaisempi kokemukseni rautakaupan projektityöskentelystä; suunnittelusta toteutukseen on opettanut minut työskentelemään asiakasta kunnioittaen ripeällä ja tehokkaalla tavalla. Autan sinua raudan lujalla otteella, ensimmäisestä yhteydenotostasi aina avainten luovutukseen saakka. Ota yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja aikaansaavan välittäjän auttamaan asuntosi ostamisessa tai myymisessä! #leenimyykäsee Instagram : leenialatalo Facebook : Leeni Alatalo - kiinteistömaailma

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mielestämme moitteetta ja ensiasunnon ostajina kaikki asiaan liittyvät asiat eivät olleet meille tuttuja. Näissä asioissa välittäjä auttoi ja oli hyvin tavoitettavissa.

Asunnon ostaja

Joustava aikataulu löytyi mikä oli itselle tärkeää. Jaksoi illastakin lähteä esittelemään asuntoa vaikka pitkä päivä oli ollut jo takana.

Asunnon ostaja

Asiakkaan kuuntelu ja aktiivisuus erittäin hyvää.

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli hyvin tavotettavissa, teki kovasti töitä ostotoimeksiantomme eteen, oli perusteellinen ja joustava. Etsi vastaukset mitä kaipasimme ja juuri oikean kodin meille. Täysi kymppi. Olen antanut hänen yhteystietonsa jo parille ystävällemme, jotka etsivät kotia.

Asunnon ostaja

Leeni kertoi sähköpostitse asunnosta, jota en ollut vielä ehtinyt nähdä, vaikka seurasin aktiivisesti sekä Etuovea, Oikotietä että Kiinteistömaailman omia sivuja. Jo tämä itsessään oli saavutus!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvin auttavainen ja ystävällinen. Meitä pidettiin hyvin ajantasalla kaupan suhteen.

Asunnon ostaja

Välittäjä Leeni Alatalo on hyvin asiakasläheinen ja ystävällinen. Hänen seurassaan tuli olo, ettei ole mikään kiire, vaikka ennen kaupantekoa tulikin vähän mutkia matkaan kylpyhuoneremontin muodossa.

Asunnon ostaja

Leeni piti meidät jatkuvasti ajan tasalla asuntoprosessin edetessä, ja piti huolta, että oli meihin yhteydessä, jos emme itse ottaneet yhteyttä. Leeni vastasi viesteihin nopeasti ja selvitti vuorokauden sisään kaiken, mistä meillä oli kysyttävää. Leeni oli myös joustava pankkimme ollessa hidas. Hyvä myymään!

Asunnon myyjä

Myyjälle informointi oli todella hyvää aina käyntien ja yhteydenottojen jälkeen. Monessa asuntokaupassa mukana olleena en näin laadukasta informointia ole kokenut koskaan ja siitä pidin. Se itselleni ainakin kaikista tärkein asia välittäjän työssä.

Asunnon myyjä

Pääsimme katsomaan uutta kohdetta nopealla aikataululla. Kauppaan liittyi ostoketju, jonka välittäjä hoiti erinomaisesti. Hän ehdotti aikataulua ja sai sen pitämään uskomattomalla tarkkuudella. Lisäksi hintoja koskevat neuvottelut pitivät erinomaisesti yhtä hänen arvionsa mukaan

Asunnon ostaja

Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiimme, kertoi kauppaan liittyvistä asioista yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi. Koin, että saimme riittävästi tietoa, että pystyimme tekemään päätöksiä hyvillä mielin. Välittäjä ilmoitti kaikista kauppaan liittyvistä käänteistä nopeasti.En keksi parannettavaa, koska kaikki meni niin sujuvasti ja hienosti.

Asunnon ostaja

Tuli jotenkin tosi hyvin kohdattua ihminen (ei asunnonvälittäjä rooli). Se teki kaikesta tosi helposti lähestyttävää! Samoin oli erittäin mukava, kun kerrottiin, että ei olla kovin perillä kaikista yksityiskohdista, niin ne käytiin perinpohjin ja kärsivällisesti läpi.

Asunnon ostaja

Prosessihan oli helppo ja rutiininomainen. Hyvin meni kaikinpuolin.

Asunnon myyjä

Kaksi asuntoa myytiin saman välittäjän (Leeni) toimesta. Molempien myynti ylitti odotuksemme sekä aikataulullisesti ja aivan erityisesti saadun hinnan suhteen. Voisi tietysti sanoa että oli tuuria.Itse uskon välittäjän tehneen kovasti töitä näiden onnistumisten suhteen.

Asunnon myyjä

Ei ole mitään moittimista. Asiat hoituivat mallikkaasti eikä tarvinut itse ressata tai miettiä mitään. Leeni on rautainen ammattilainen välittäjänä ja aion todellakin suositella Leeniä kaikille tutuille ja ystäville.

Asunnon myyjä

Leenin energia ja omistautuneisuus näkyvät kauas. Hänen aito olemuksensa ja vilpitön halu herättää välittömän luottamuksen asiakkaassa. Plussaa myös täsmällisyydestä, joka oman empiirisen tutkimuksen mukaan tuntuu olevan yllättävän harvinaista välittäjien keskuudessa. Ajoissa oleminen on myös asiakkaan huomioimista. Esittelyvideo ja valokuvat olivat erittäin laadukkaat ja stailauskin ehdottomasti hintansa arvoinen!

Asunnon ostaja

Good Communication in English. She managed her best to provide the required information in English. She did her best for a smooth purchasing process.

Asunnon myyjä

Taydellista palvelua seka Leenin etta Juhon osalta. Rautaisia ammattilaisia jotka ovat langan paassa 24/7 tai ainakin silta se tuntui tuntui. Suosittelen lampimasti !

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli sujuva ja olimme koko ajan informoituja tilanteesta. Loistava välittäjä!

Asunnon ostaja

Leeni löysi talon niin kuin lupasi :)

Asunnon ostaja

Oli helppoa ja vaivatonta. Leeni hoiti kaiken puolesta

Asunnon myyjä

Erinomaista asiakaspalvelua ja erittäin onnistuneet kaupat kaikinpuolin

Asunnon myyjä

Leeni on kyllä erittäin luotettava, osaava ja hänen kanssaan on todella nopeasti ja pitää asiakasta ajantasalla todella hyvin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni alusta asti erittäin hyvin. Ensimmäisestä yhteydenotosta ei menny montaa päivää, kun asunto oli myynnissä. Tämä oli meille ensimmäinen asunnon myynti ja kaikki oli uutta, mutta tunne oli kokoajan luotettava ja varma välittäjän Leenin kanssa. Näytöt järjestyivät ja tarjouksia alkoi heti tulemaan. Olimme kokojan tilanteen tasalla. Pääsimme lopulta huikeaan loppuhintaan, mutta ilman Leeniä tätä ei olisi saavutettu. Iso ja lämmin kiitos mahtavasta palvelusta!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Leeni Alatalo
Leeni Alatalo, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari