Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 580 1305 Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Kodin ostaminen tai myyminen on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Myyntityöni perustuu vahvaan, ihmisläheiseen ja aitoon kohtaamiseen - yhdessä löydämme ratkaisut asuntoasioihisi! Luotettava, aktiivinen ja asiakaslähtöinen työ sekä hyvät neuvottelu- että vuorovaikutustaidot ovat erityisiä vahvuuksiani. Aikaisempi kokemukseni rautakaupan projektityöskentelystä; suunnittelusta toteutukseen on opettanut minut työskentelemään asiakasta kunnioittaen ripeällä ja tehokkaalla tavalla. Autan sinua raudan lujalla otteella, ensimmäisestä yhteydenotostasi aina avainten luovutukseen saakka. Ota yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja aikaansaavan välittäjän auttamaan asuntosi ostamisessa tai myymisessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mielestämme moitteetta ja ensiasunnon ostajina kaikki asiaan liittyvät asiat eivät olleet meille tuttuja. Näissä asioissa välittäjä auttoi ja oli hyvin tavoitettavissa.

Asunnon ostaja

Joustava aikataulu löytyi mikä oli itselle tärkeää. Jaksoi illastakin lähteä esittelemään asuntoa vaikka pitkä päivä oli ollut jo takana.

Asunnon ostaja

Asiakkaan kuuntelu ja aktiivisuus erittäin hyvää.

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli hyvin tavotettavissa, teki kovasti töitä ostotoimeksiantomme eteen, oli perusteellinen ja joustava. Etsi vastaukset mitä kaipasimme ja juuri oikean kodin meille. Täysi kymppi. Olen antanut hänen yhteystietonsa jo parille ystävällemme, jotka etsivät kotia.

Asunnon ostaja

Leeni kertoi sähköpostitse asunnosta, jota en ollut vielä ehtinyt nähdä, vaikka seurasin aktiivisesti sekä Etuovea, Oikotietä että Kiinteistömaailman omia sivuja. Jo tämä itsessään oli saavutus!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvin auttavainen ja ystävällinen. Meitä pidettiin hyvin ajantasalla kaupan suhteen.

Asunnon ostaja

Välittäjä Leeni Alatalo on hyvin asiakasläheinen ja ystävällinen. Hänen seurassaan tuli olo, ettei ole mikään kiire, vaikka ennen kaupantekoa tulikin vähän mutkia matkaan kylpyhuoneremontin muodossa.

Asunnon ostaja

Leeni piti meidät jatkuvasti ajan tasalla asuntoprosessin edetessä, ja piti huolta, että oli meihin yhteydessä, jos emme itse ottaneet yhteyttä. Leeni vastasi viesteihin nopeasti ja selvitti vuorokauden sisään kaiken, mistä meillä oli kysyttävää. Leeni oli myös joustava pankkimme ollessa hidas. Hyvä myymään!

Asunnon myyjä

Myyjälle informointi oli todella hyvää aina käyntien ja yhteydenottojen jälkeen. Monessa asuntokaupassa mukana olleena en näin laadukasta informointia ole kokenut koskaan ja siitä pidin. Se itselleni ainakin kaikista tärkein asia välittäjän työssä.

Asunnon myyjä

Pääsimme katsomaan uutta kohdetta nopealla aikataululla. Kauppaan liittyi ostoketju, jonka välittäjä hoiti erinomaisesti. Hän ehdotti aikataulua ja sai sen pitämään uskomattomalla tarkkuudella. Lisäksi hintoja koskevat neuvottelut pitivät erinomaisesti yhtä hänen arvionsa mukaan

Asunnon ostaja

Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiimme, kertoi kauppaan liittyvistä asioista yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi. Koin, että saimme riittävästi tietoa, että pystyimme tekemään päätöksiä hyvillä mielin. Välittäjä ilmoitti kaikista kauppaan liittyvistä käänteistä nopeasti.En keksi parannettavaa, koska kaikki meni niin sujuvasti ja hienosti.

Asunnon ostaja

Tuli jotenkin tosi hyvin kohdattua ihminen (ei asunnonvälittäjä rooli). Se teki kaikesta tosi helposti lähestyttävää! Samoin oli erittäin mukava, kun kerrottiin, että ei olla kovin perillä kaikista yksityiskohdista, niin ne käytiin perinpohjin ja kärsivällisesti läpi.

Asunnon ostaja

Prosessihan oli helppo ja rutiininomainen. Hyvin meni kaikinpuolin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Leeni Alatalo
Leeni Alatalo, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari