Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 580 1305Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

67

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 67 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kodin ostaminen tai myyminen on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Myyntityöni perustuu vahvaan, ihmisläheiseen ja aitoon kohtaamiseen - yhdessä löydämme ratkaisut asuntoasioihisi! Luotettava, aktiivinen ja asiakaslähtöinen työ sekä hyvät neuvottelu- että vuorovaikutustaidot ovat erityisiä vahvuuksiani. Lisäksi Pohjois-Oulussa ikäni asuneena minulla on vahva paikallistuntemus erityisesti alueilla Haukipudas, Herukka, Pateniemi, Ritaharju ja Kuivasranta. Lähdin kiinteistöalalle, koska minulla on alalle annettavaa sen uudistamisessa ja kehittämisessä. Teen töitä omanlaisesti hyödyntäen omaa persoonaa ja vahvaa yli 19 vuoden myyntikokemusta. Nyt minulla on mahdollista vaikuttaa asiakaslähtöisesti palvelukokonaisuuteen ja asiakaskokemuksiin. Valtakunnallisesti Kiinteistömaailmassa työskentelee reilut 600 välittäjää sadassa asuntomyymälässä. Olen 4 vuoden kiinteistönvälittäjän urani aikana sijoittunut TOP10 2022 ja TOP25 2023 erittäin kovatasoineen huippumyyjien joukkoon. Vuoden kestävässä mittelössä välittäjä arvioidaan paitsi eurojen ja kauppamäärien mm.asiakastyytyväisyyden näkökulmasta. Aikaisempi kokemukseni rautakaupan projektityöskentelystä; suunnittelusta toteutukseen on opettanut minut työskentelemään asiakasta kunnioittaen ripeällä ja tehokkaalla tavalla. Autan sinua raudan lujalla otteella, ensimmäisestä yhteydenotostasi aina avainten luovutukseen saakka. Minulta on myös ammattipätevyys työhöni, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, laillistettu vuokravälittäjä LVV sekä kiinteistönvälityksen liiketoiminnan ammattitutkinto KiLAT. Ota yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja oikeasti aikaansaavan kiinteistövälittäjän auttamaan asuntosi ostamisessa tai myymisessä! Olen Oulun yksi aktiivisimmista kiinteistönvälittäjistä. #leenimyykäsee #leenietsiikotisi Instagram : leenialatalo Facebook : Leeni Alatalo - kiinteistömaailma

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mielestämme moitteetta ja ensiasunnon ostajina kaikki asiaan liittyvät asiat eivät olleet meille tuttuja. Näissä asioissa välittäjä auttoi ja oli hyvin tavoitettavissa.

Asunnon ostaja

Joustava aikataulu löytyi mikä oli itselle tärkeää. Jaksoi illastakin lähteä esittelemään asuntoa vaikka pitkä päivä oli ollut jo takana.

Asunnon ostaja

Asiakkaan kuuntelu ja aktiivisuus erittäin hyvää.

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli hyvin tavotettavissa, teki kovasti töitä ostotoimeksiantomme eteen, oli perusteellinen ja joustava. Etsi vastaukset mitä kaipasimme ja juuri oikean kodin meille. Täysi kymppi. Olen antanut hänen yhteystietonsa jo parille ystävällemme, jotka etsivät kotia.

Asunnon ostaja

Leeni kertoi sähköpostitse asunnosta, jota en ollut vielä ehtinyt nähdä, vaikka seurasin aktiivisesti sekä Etuovea, Oikotietä että Kiinteistömaailman omia sivuja. Jo tämä itsessään oli saavutus!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvin auttavainen ja ystävällinen. Meitä pidettiin hyvin ajantasalla kaupan suhteen.

Asunnon ostaja

Välittäjä Leeni Alatalo on hyvin asiakasläheinen ja ystävällinen. Hänen seurassaan tuli olo, ettei ole mikään kiire, vaikka ennen kaupantekoa tulikin vähän mutkia matkaan kylpyhuoneremontin muodossa.

Asunnon ostaja

Leeni piti meidät jatkuvasti ajan tasalla asuntoprosessin edetessä, ja piti huolta, että oli meihin yhteydessä, jos emme itse ottaneet yhteyttä. Leeni vastasi viesteihin nopeasti ja selvitti vuorokauden sisään kaiken, mistä meillä oli kysyttävää. Leeni oli myös joustava pankkimme ollessa hidas. Hyvä myymään!

Asunnon myyjä

Myyjälle informointi oli todella hyvää aina käyntien ja yhteydenottojen jälkeen. Monessa asuntokaupassa mukana olleena en näin laadukasta informointia ole kokenut koskaan ja siitä pidin. Se itselleni ainakin kaikista tärkein asia välittäjän työssä.

Asunnon myyjä

Pääsimme katsomaan uutta kohdetta nopealla aikataululla. Kauppaan liittyi ostoketju, jonka välittäjä hoiti erinomaisesti. Hän ehdotti aikataulua ja sai sen pitämään uskomattomalla tarkkuudella. Lisäksi hintoja koskevat neuvottelut pitivät erinomaisesti yhtä hänen arvionsa mukaan

Asunnon ostaja

Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiimme, kertoi kauppaan liittyvistä asioista yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi. Koin, että saimme riittävästi tietoa, että pystyimme tekemään päätöksiä hyvillä mielin. Välittäjä ilmoitti kaikista kauppaan liittyvistä käänteistä nopeasti.En keksi parannettavaa, koska kaikki meni niin sujuvasti ja hienosti.

Asunnon ostaja

Tuli jotenkin tosi hyvin kohdattua ihminen (ei asunnonvälittäjä rooli). Se teki kaikesta tosi helposti lähestyttävää! Samoin oli erittäin mukava, kun kerrottiin, että ei olla kovin perillä kaikista yksityiskohdista, niin ne käytiin perinpohjin ja kärsivällisesti läpi.

Asunnon ostaja

Prosessihan oli helppo ja rutiininomainen. Hyvin meni kaikinpuolin.

Asunnon myyjä

Kaksi asuntoa myytiin saman välittäjän (Leeni) toimesta. Molempien myynti ylitti odotuksemme sekä aikataulullisesti ja aivan erityisesti saadun hinnan suhteen. Voisi tietysti sanoa että oli tuuria.Itse uskon välittäjän tehneen kovasti töitä näiden onnistumisten suhteen.

Asunnon myyjä

Ei ole mitään moittimista. Asiat hoituivat mallikkaasti eikä tarvinut itse ressata tai miettiä mitään. Leeni on rautainen ammattilainen välittäjänä ja aion todellakin suositella Leeniä kaikille tutuille ja ystäville.

Asunnon myyjä

Leenin energia ja omistautuneisuus näkyvät kauas. Hänen aito olemuksensa ja vilpitön halu herättää välittömän luottamuksen asiakkaassa. Plussaa myös täsmällisyydestä, joka oman empiirisen tutkimuksen mukaan tuntuu olevan yllättävän harvinaista välittäjien keskuudessa. Ajoissa oleminen on myös asiakkaan huomioimista. Esittelyvideo ja valokuvat olivat erittäin laadukkaat ja stailauskin ehdottomasti hintansa arvoinen!

Asunnon ostaja

Good Communication in English. She managed her best to provide the required information in English. She did her best for a smooth purchasing process.

Asunnon myyjä

Taydellista palvelua seka Leenin etta Juhon osalta. Rautaisia ammattilaisia jotka ovat langan paassa 24/7 tai ainakin silta se tuntui tuntui. Suosittelen lampimasti !

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli sujuva ja olimme koko ajan informoituja tilanteesta. Loistava välittäjä!

Asunnon ostaja

Leeni löysi talon niin kuin lupasi :)

Asunnon ostaja

Oli helppoa ja vaivatonta. Leeni hoiti kaiken puolesta

Asunnon myyjä

Erinomaista asiakaspalvelua ja erittäin onnistuneet kaupat kaikinpuolin

Asunnon myyjä

Leeni on kyllä erittäin luotettava, osaava ja hänen kanssaan on todella nopeasti ja pitää asiakasta ajantasalla todella hyvin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni alusta asti erittäin hyvin. Ensimmäisestä yhteydenotosta ei menny montaa päivää, kun asunto oli myynnissä. Tämä oli meille ensimmäinen asunnon myynti ja kaikki oli uutta, mutta tunne oli kokoajan luotettava ja varma välittäjän Leenin kanssa. Näytöt järjestyivät ja tarjouksia alkoi heti tulemaan. Olimme kokojan tilanteen tasalla. Pääsimme lopulta huikeaan loppuhintaan, mutta ilman Leeniä tätä ei olisi saavutettu. Iso ja lämmin kiitos mahtavasta palvelusta!

Asunnon ostaja

Viestintä toimi todella hyvin. Olimme jatkuvasti kartalla missä mennään ostoprosessin kanssa. Ylititte odotukset tällä.

Asunnon myyjä

Leeni oli etukäteen jo tutustunut meidän tilanteeseen ja tiesi mitä halutaan. Hänellä oli myös ammattitaitoa kertoa erilaisia vaihtoehtoja meidän tilanteeseen sopivasta menettelytavasta, jotta päästään toivottuun lopputulokseen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin mukava, miellyttävä, luonnollinen, asiantunteva, innostunut ja taitava.

Asunnon myyjä

Leeni oli helposti lähestyttävä ja mukava. Kohtasi myös lapsemme kivasti. Hänestä huokuu asiantuntevuus. Oli myös aidosti iloinen kun asiat sujuivat toiveiden mukaisesti.

Asunnon myyjä

Erittäin vahva suositus! Leeniltä homma hoitui sutjakasti ja meille myyjille vaivattomasti. Asunto meni Todella nopeasti kaupan. Vahvaa ammattitaitoa ja osaamista!. Ja löydettiin me uusi kotikin kiinteistömaailman kautta. Tämä kruunasi koko asiakkuuden.

Asunnon myyjä

Erittäin hyvää palvelua olemme saaneet. Kiitos

Asunnon ostaja

Asunto löytyi todella nopeasti ostotoimeksiantona. Ja kaikkiin asioihin löytyi vastaus todella hyvin. Ja osattiin neuvoa ym.ensiasunnon ostossa. Kaikki asiat sujui joutuisasti ja miellyttävästi !

Asunnon ostaja

Asiat hoituivat hyvin ja kaikkiin kysymyksiin löytyi vastaus. Asunnon osto oli vaivatonta.

Asunnon ostaja

Ostotoimeksianto. Vaikea keksiä mitään parannettavaa. Kokonaisuus toimi todella hyvin ja unelmien talo löyty yllättävän nopeasti.

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena Leeni hoiti asian ammattitaitoisesti ja hyvin. Tarjousta tehdessäänkään ei ollut hyökkäävä tai tyrkyttävä. Leeni osasi hyvin kertoa koko prosessin kulkutavan ja miten asiat etenee. Sovimme osto- ja myyntitoimeksiannon, joten sen prosessin selkeyttäminen ja sopiminen oli mutkatonta ja joustavaa. Leeni huomio koko perheen asioidessaan kanssamme. Todella tyytyväisiä olemme kokonaisuuteen ja Leenin toimintaan.

Asunnon myyjä

Esittelyvideo ja kuvat kohteesta olivat loistavia. Leeni on innokas ja iloinen ja järjesti kaiken puolestani.

Asunnon myyjä

En osaa eritellä mitä voisi tehdä paremmin, kaikki meni mielestäni oikein hyvin.

Asunnon myyjä

Rehellisesti ja avoimesti välittäjä kertoi meille asioista. Oli helppo luottaa Leenin puheisiin.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui erittäin hyvin! Myynti oli meille myyjille vaivatonta kaikin puolin erittäin onnistunut myynti.

Asunnon ostaja

Luotettava välittäjä, aloin näiden kauppojen jälkeen harkitsemaan että jatkossa valtuutaan ko välitäjän puolestani kaupoille. Ei voi parantaa.

Asunnon ostaja

+erinomaista työtä aina asunnon näytöstä pankkiin ja avaimien luovuttamiseen asti

Asunnon ostaja

Positiivista: +ammattimainen ote +suoraviivaisuus +hattu viileänä +hyvä asiakaskokemus sekä pitkäjänteinen asiakaskokemuksen rakentaminen selkeästi mielessä koko prosessin ajan +tavoitettavuus ympäri vuorokauden Negatiivista: -ei kehityskohteita mistä osaisin mainita

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ihanan iloinen ja pirteä joka kerta kun näimme. Myös välittäjän positiivisuus myynnin etenemisestä toi itellekin positiivista ajattelua talon myyntiin vaikka kaikki ei alussa mennyt niinkuin oltiin toivottu.

Asunnon myyjä

Asunnon myynti etänä hoitui vaivattomasti, sain hyvää palvelua ja olin jatkuvasti ajantasalla missä mentiin myynnin kanssa.

Asunnon myyjä

Asiat sujuivat toiveideni mukaisesti eli mahdollisimman vaivattomasti.

Asunnon myyjä

Sopivasti oli intoa ja halua tehdä kauppaa.

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan palvelutaso oli erittäin hyvä, kiitettävän arvoinen suoritus. Lämpimät kiitokset koko myyntitiimille. Kaikki sujui erinomaisesti. Samalla draivilla eteenpäin!

Asunnon myyjä

Leeni Alatalo on huippu välittäjä. Suosittelemme häntä varauksetta kaikille asunnon myyjille!

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajana asioista on aika kuutamolla ja Leeni opasti ja selitti asiat huolellisesti. Koko prosessin ajan oli vankka luotto, että asiat etenee niinku kuuluukin. Mikäli petkuhuiputettiin, niin se onnistui tosi hyvin jameni täydestä (en epäile petkua). Helppo 5/5. Vaikka ilotulitus ja niskahieronta kauppojen synnyttyä. Tosipuheessa Leenin kanssa puuhaaminen oli todella helppoa ja mukavaakin. Ei kertakaikkiaan mitään valittamista työstä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Leeni Alatalo
Leeni Alatalo, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari