kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Lauri Kilpeläkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Lauri Kilpelä

100% asiakkaista suosittelee

Lauri Kilpelä

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari

lauri.kilpela@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 448 4840Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

57

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 57 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

​Nuorena ja tehokkaana laillistettuna kiinteistönvälittäjänä tuon nykyaikaisen näkökulman asunnon myynnin maailmaan. Intohimoni koteja kohtaan yhdistettynä poikkeuksellisiin taitoihini myynnissä ja tarjousneuvotteluissa tekevät minusta täydellisen kumppanin sinulle, kun haluat myydä kotisi. Ymmärrän, että kodin myyminen ei ole vain kaupankäyntiä, vaan monille elämää muuttava päätös. Siksi lähestyn jokaista kodin myyntimatkaa empaattisesti, ammattitaitoisesti ja omistautuneesti saavuttaakseni sinulle parhaan tuloksen. Minulla on tarkka silmä markkinoiden kehityssuuntauksiin ja syvä ymmärrys paikallisesta kiinteistöalan toiminnasta. Pystyn siis tarjoamaan arvokkaita näkemyksiä ja strategista ohjausta, jotta voit asunnon omistajana tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Aktiivinen myynnin ammattilainen! Myyntitaitojen omaamisen lisäksi olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV), sekä sertifioitu digitaalisen asuntokaupan asiantuntija. Tällä alalla ei ole varaa virheisiin. Varaa tapaaminen kanssani jo tänään ja varmista paras mahdollinen kauppa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Suuri kiitos Lauri Kilpelälle mutkattomasta asuntokaupan järjestämisestä! Palvelu oli koko prosessin ajan ensiluokkaista. Kiitos Lauri!

Asunnon myyjä

Kilpelän Lauri hoiti homman varsin asiallisesti. Eipä oikeastaaan ole moitteen sijaa. Yhteydenottoihin sai vastaukset erittäin nopeasti, vaikka ymmärrän että työn alla oli todennäköisesti muitakin tapauksia. Palvelu hoitui siten että voisin suositella Lauria muillekin.

Asunnon myyjä

Hyvät ja toimivat kuvat. Erittäin hyvä video!

Asunnon myyjä

Tapahtumien kulku oli selkeää , olin ajantasalla ja koin että asiani tuli hoidettua hyvin, eikä minun tarvinut huolehtia juuri mistään.

Asunnon ostaja

Asia hoitui alusta loppuun sujuvasti ja nopeasti. Minut pidettiin ajan tasalla ja toiveita kuunneltiin ja toteutettiin.

Asunnon ostaja

Asunnon osto oli vaivatonta ja välittäjä hoiti kaiken puolestani. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja auttoi aina apua kysyttäessä. Puhelimeen vastasi vuorokauden ympäri. Iso suositus!

Asunnon ostaja

Välittäjä piti meitä erittäin hyvin kartalla tarjouskaupan kulusta ja asiointi oli kaikin puolin miellyttävää läpi prosessin.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen ja kuunteli meitä,sekä osasi vastata esittämiimme kysymyksiin asiantuntevasti.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erinomainen. Hyvä asiakaspalvelu.

Asunnon myyjä

Kiitos Henrylle ja Laurille sujuvasta yhteistyöstä! Välittäjät saivat hoidettua asian kohtuuajassa ottaen huomioon vaikeutuneen myyntitilanteen Oulun seudulla. Kuvat asunnosta olivat laadukkaita ja saimme hyvät ohjeet (rivitalon) pihan kunnostukseen. Prosessin aikana tiedotus oli aktiivista myös talven hiljaisten viikkojen aikana.

Asunnon myyjä

Laurin kanssa asiat sujuivat mutkattomasti ja aikatauluista pidettiin hyvin kiinni. Saimme Laurin myös hyvin kiinni ja yhteydenpito oli jatkuvaa koko välitysprosessin ajan.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Lauri Kilpelä
Lauri Kilpelä, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari