Juho Laukkanen
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Juho Laukkanenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Juho Laukkanen

93% asiakkaista suosittelee

Juho Laukkanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari

juho.laukkanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 305 3354Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Omakotitalot, Kuolinpesät, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Pitkään Oulussa ja lähikunnissa asuneena tarjoan käyttöönne omat laajat myyntiverkostoni ja asiantuntemukseni. Olette sitten myymässä tai ostamassa, autan teitä omalla reippaalla tyylilläni yhteisen päämäärän saavuttamisessa. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2017 ja kokemusta on kertynyt useiden satojen asuntokauppojen myötä, ja näiden asiakkaideni antamia palautteita voit lukea alapuolelta lisää! Mikäli tarvitset kodillesi energisen, helposti lähestyttävän ja asiantuntevan kiinteistönvälittäjän, pirauttele tai laita viestiä niin jutellaan tilanteestanne tarkemmin!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ystävällinen, positiivinen ja ammattitaitoinen ote. Sovituista asioista pidettiin kiinni. Aktiivinen mutta ei tyrkyttävä asenne. Miellyttävä, helposti lähestyttävä oli Juho, aurinkoinen ja osaavalla otteella työskentelevä myynnin ammattilainen. Jos oli työssä kiirusta, sitä ei näkynyt missään vaiheessa. Olenkin jo Juhoa suositellut muutamille ystäville.

Asunnon ostaja

Oli ilo tehdä asuntokaupat Juhon kanssa koska hän kertoi avoimesti mahdollisesti tulevista taloyhtiön remonteista ym. Hän toimi aktiivisesti minun ja myyjän välillä sekä informoi minua kaikista asioista joita tähän kaupan tekoon liittyi. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelen Kiinteistömaailmaa sekä erityisesti Juhoa välittäjänä. Kiitos.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui todella vaivattomasti ja sutjakkaasti. Välittäjä oli asiantunteva, hyvin tavoitettavissa ja vastaili kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiimme. Kiitokset vielä Juholle erityisen hyvästä asiakaspalvelusta! :)

Asunnon ostaja

Ostin asunnon etäältä käsin. Erittäin sujuva yhteydenpito ja asiat hoituivat vaivattomasti. Iso kiitos!

Asunnon ostaja

Asuntoilmoitus oli hyvä ja selkeä. Sain varattua nopeasti juuri itselleni sopivan esittelyajankohdan. Juho esitteli asunnon perusteellisesti ja tarkasti, vastasi kaikkiin kysymyksiin eikä yhtään kaunistellut tai liioitellut tai tuputtanut mitään asioita. Koin että sain hyvin rauhassa päättää asunnon ostosta eikä tullut oloa että olisi kiirehditty tai painostettu. Hän toimi hyvin ammattimaisesti ja neutraalisti ja koin että otti myös ostajan hyvin huomioon, ei vain myyjää. Välittyi ammattitaito ja osaaminen ja hyvä ja mutkaton käytös. :)

Asunnon myyjä

Omakotitalomme kauppa peruuntui, mutta haluamme kiittää Juho Laukkasta aivan loistavasta myyntityöstä ja asiakassuhteen hoidosta. Juho myös haki meille hienosti ja aktiivisesti uutta asuntoa. Haluamme kiittää myös Kiinteistömaailmaa (Rotuaari) erinomaisen ammattitaitoisesta prosessista ja taustatuesta. Olemme koko myynnin ajan kehuneet Juhoa ja Kiinteistömaailmaa ja suosittelemme jatkossakin tutuillemme, jotka hakevat kiinteistönvälittäjää.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui erittäin hyvin taas! Oli mukava pysyä ajan tasalla kuinka moni oli katsonut sekä kiinnostunut kohteesta!

Asunnon myyjä

Kaikki meni niin hyvin kuin vain voi asunnon myynnissä. Lisäksi Juho auttoi uuden asunnon löytämisessä toiselta paikkakunnalta ja antoi vinkkejä vaikkei hänellä mitää pakottavaa syytä olisi ollut. Kaveripiiristäni on yhteensä 3 asuntoa myyty Juhon välittämänä alle vuodessa ja kaikki ovat häntä kehuneet. Tämän vuoksi myös itse valitsin Juhon asuntomme välittäjäksi.

Asunnon myyjä

Kävin läpi useamman välittäjän ennen lopullista valintaa. Eteenkin Teidän kiinteistövälittäjänne erottuivat edukseen heti alusta asti oikeanlaisen asenteensa puolesta ja tämän vuoksi päätin valita Kiinteistömaailman.

Asunnon ostaja

Erittäin positiivinen ja avulias kokemus välittäjästä, jäi hyvä mieli koko prosessista!

Asunnon myyjä

Miellyttävää ja asiantuntevaa palvelua, kiitos.

Asunnon myyjä

Asunto myytiin todella nopealla aikataululla.Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä myynnin aikana ja vastasi kysymyksiin ja oli aina tavoitettavissa.

Asunnon ostaja

Juho hoiti kaiken erinomaisesti.

Asunnon ostaja

Prosessin aikana heräsi paljon kysymyksiä ja mietteitä. Saimme kaikkiin kysymyksiin kattavat vastaukset nopeasti.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin hyvin tavoitettavissa ja vastasi nopeasti kysymyksiimme. Hän suhtautui meihin asiallisesti, vaikka olemme nuoria ja ensiasunnonostajia.

Asunnon ostaja

Juho teki kaiken mitä tarvitsee tehdä ja teki sen vielä todella hyvin.

Asunnon myyjä

Asuntoni meni kaupaksi sovitussa aikataulussa ja annettu hinta-arvio oli realistinen.

Asunnon myyjä

Yleisesti kaikki toimi todella hyvin.

Asunnon myyjä

Juho on nyt myynyt molemmat asuntomme täyteen hintaan. Ensimmäinen asunto alle 7 pv:n sisällä ja toinen meni ensimmäisenä vuorokautena. Loistava valmis verkosto varmisti potentiaaliset asiakkaat käymään heti ensimmäisenä päivänä. Olemme kokonaisuudessa erittäin tyytyväisiä miten asiat hoituivat sekä palvelun että laadun osalta.

Asunnon ostaja

Miellyttävää asiointia ja myyntiprosessissa pidettiin ajantasalla. Jaksettiin myös selventää tarkasti erinlaisia myyntiin liittyviä yksityiskohtia.

Asunnon myyjä

Asunnon myynti onnistui hyvin etänä, ilman tapaamisia.(asun toisaalla päin suomea kuin asunto)

Asunnon myyjä

Juho hoiti sijoitusasuntoni myynnin erittäin hyvin, myynti onnistui sujuvasti vaikka asun itse toisella paikkakunnalla. Hän oli asiantunteva ja motivoitunut ja piti hyvin yhteyttä myynnin etenemisestä. Kaupat syntyivät nopeasti erittäin hyvään hintaan, parempaa palvelua en olisi voinut toivoa.

Asunnon myyjä

Juho hoiti Iinatin kaksion myynnin maaliin nopeasti, aktiivisesti ja ammattitaidolla! Suuret kiitokset hienosti hoidetusta myyntitoimeksiannosta! Voin vilpittömästi suositella kaikille!

Asunnon myyjä

Juholle kiitokset! Miellyttävä ja korrekti! Suosittelen Juhoa!

Asunnon ostaja

Juho hoiti kaiken erinomaisesti.

Asunnon ostaja

Asiat sujui sutjakkaasti ja aina sai välittäjältä nopeasti vastauksia.

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua alusta loppuun, täyden kympin suoritus.

Asunnon myyjä

Juho Laukkanen on paras ammattilainen tällä alalla ja aion tehdä yhteistyötä hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja tarjouskauppa toimi.

Asunnon myyjä

Alusta loppuun asunnon myyminen oli todella helppoa. Meitä pidettiin hyvin ajantasalla ja reagoitiin nopeasti. En keksi mitään kehitettävää, kaikki meni nappiin!

Asunnon ostaja

Haluaisin erikseen kiittää Laukkasen Juhoa erinomaisesti tehdystä välitystyöstä, pysyin hienosti ajantasalla koko prosessin aikana vaikka asunkin täysin eri aikavyöhykkeellä. Aion varmasti myös tulevaisuuden asuntokaupoissa käyttää Juhon palveluksia ja suosittelen sitä myös lämpimästi kaikille muillekin. Iso kiitos vielä ja mukavaa sekä aurinkoista kevättä koko Kiinteistömaailman porukalle! Yhteistyöterveisin, Markus Granlund / Vancouver Canucks

Asunnon ostaja

Henry Himasen lisäksi meitä auttoi Juha Mattila ja Juho Laukkanen Henryn ollessa lomalla. Juho saikin kaupat tehtyä todella nopeasti. Hienosti homma toimi tiimityönä!

Asunnon myyjä

Juho piti ajantasalla koko prosessin ajan. Jaksoi selkeästi vastailla kaikkiin kysymyksiin ja oli aidosti kiinnostunut. Kaikki sujui alusta loppuun ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla

Asunnon myyjä

Hyvin meni. Sovituista asioista pidettiin kiinni ja yhteydenpito toimi hyvin.

Asunnon myyjä

Ensimmäinen asunnon kauppa sujui loistavasti Kiinteistömaailman kautta. Dias kaupan eteneminen on erittäin tervetullut ominaisuus kaupantekoon.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin, välittäjä piti hyvin yhteyttä ja teki paljon töitä asunnon myynnin eteen.

Asunnon myyjä

Erinomainen markkinatuntemus, palveluasenne ja huolellisuus! :) Täyskymppi!

Asunnon myyjä

Kaupat syntyivät nopeasti, Juholla oli hyvä ja realistinen käsitys hintatasosta. Ammattitaitoista, mutkatonta ja joustavaa palvelua Juholta!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen ja rohkaiseva. Hän vastasi kysymyksiini ja sai aikaan olon, että voin soittaa mistä vaan asuntoon liittyvästä ja kysyä. Suuri kiitos Juholle!

Asunnon myyjä

Kaikki toimi erittäin hyvin. Ei moitittavaa mistään. Loistavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Nopeat kaupat, asunnon esittelyvideo oli hyvä.

Asunnon myyjä

Hyvin tehty myyntiesite, nopeaa toimintaa asioiden läpiviennissä, yksityisesittelyt kootusti yhtenä päivänä, hyvä ja riittävä yhteydenpito, aktiivinen, palveleva ja ahkera!

Asunnon ostaja

Juho piti meidät ihan kokoajan tietoisena missä mennään. Hän jaksoi etsiä ja ehdottaa meille asuntoja jotka sopivat toiveisiimme koko pitkän prosessin ajan.

Asunnon myyjä

Juho oli hyvin tavoitettavissa ja auttoi joka vaiheesa niin asunnon myyntiprosessiin, kuin uuden kodin löytymiseen liittyen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Juho Laukkanen
Juho Laukkanen, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari