yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henry Himanenyrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henry Himanen

100% asiakkaista suosittelee

Henry Himanen

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari

henry.himanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 5026 686Soita minulle

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Uniikit kohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Etsitkö uutta vai myydäänkö nykyinen? Apunasi asuntoasioissa myynti- ja markkinointikoulutuksen omaava ihminen, joka janoaa haasteita. Asiakkaideni asuntoasioita olen saanut hoitaa luotettavasti ja tarmolla jo pian 10 vuoden ajan. Ota yhteyttä niin laaditaan yhdessä markkinointisuunnitelma, jonka avulla teidänkin asuntoonne löydetään uudet asukkaat!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Henry Himasen toiminta kaikkinensa oli ensiluokkaista!

Asunnon myyjä

Palvelu oli mutkatonta ja välittäjä vastasi kyselyihin pian jopa viikonloppuna. Erityisesti hyvä oli se että välittäjäverkko etsi sopivaa ostajaa. Joten mahdollisuudet saada asunto myytyä paranivat.

Asunnon ostaja

Henry on ohjannut asuntomme ostamista erittäin hyvin. Hän on ottanut epäkohdat hoitaakseen hienosti ja saan palvelua hyvin joustavasti. Asiakaspalvelua parhaasta päästä, mitä olen asuntokaupoissa kokenut. Kiitos!

Asunnon ostaja

Kokonaisuudessaan palvelu oli erittäin hyvä! Koin olevani Teille tärkeä asiakas. Olen tyytyväinen! Välittäjä oli asiansa tunteva ja yställinen. Kiitoksia kaikkille ja mukavaa kesää!!!

Asunnon ostaja

Välittäjältä erittäin hyvää palvelua ja innostuneisuutta, huomioi molemmat osapuolet kiinteistökaupassa. Olimme todella tyytyväisiä miten kaikki hoidettiin ja aina löytyi aikaa meille, vastailla viesteihin ja puheluihin. Kiitos myös Kiinteistömaailmalle Ouluun, aina on hoidettu asuntokaupuat todella asiantuntevasti ja hyvin. Kiitos! :)

Asunnon ostaja

Välittäjä osasi hyvin asettua ostajan asemaan ja kertoi juuri niistä asioista, joista ensiasunnon ostajana halusinkin tietää. Välittäjä oli joustava; tarjouksen teko onnistui myös ilta-aikaan.

Asunnon myyjä

Erittäin asiantunteva ja hyvän ihmistuntemuksen omaava henkilö. Asiat hoituivat myös tiukoissa paikoissa, iso kiitos!

Asunnon ostaja

Välittäjä osasi hyvin asettua ostajan asemaan ja kertoi juuri niistä asioista, joista ensiasunnon ostajana halusinkin tietää. Välittäjä oli joustava; tarjouksen teko onnistui myös ilta-aikaan.

Asunnon ostaja

Koin, että välittäjä hoiti tehtävänsä kaikin puolin hyvin, asiantuntevasti ja puolueettomasti. Hän oli valmis myös toimimaan asioissa ripeästi, mikä tuntui hyvältä asialta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henry Himanen
Henry Himanen, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari