kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja Pekka Seppäläkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja Pekka Seppälä

97% asiakkaista suosittelee

Pekka Seppälä

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

pekka.seppala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 163 4555Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Uudiskohteet, Tontit, Uniikit kohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen toiminut alalla vuodesta 2010 alkaen hyvin erilaisissa tehtävissä. Matkan aikana olen kerennyt tehdä laajasti yhteistyötä eri tahojen kanssa, joten sitä kautta mm. perikuntien asioiden hoitaminen on minulle tuttua hommaa. Lisäksi olen palvellut todella monia perheitä kodin vaihdossa. Pienurakkasopimusten, RS-kohteiden ja rakennusliikkeiden parissa työskentelyn aloitin vuonna 2012. Kaupanvahvistajana olen toiminut vuodesta 2016 alkaen. Jos tarvitset asiakaspalveluhenkisen, ammattitaitoisen ja markkinointiin panostavan välittäjän kumppaniksesi - ole rohkeasti yhteydessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Loistavaa Toimintaa Pekalta, ei ole kertaakaan tarvinnut pettyä työskentelyyn :) Todella ammattimaistaa toimintaa!

Asunnon myyjä

Asiakaspalvelu oli alusta asti leppoisan mukavaa ja luotettavan tuntuista.Asiat etenivät suunnitellusti ja kaikki hoitui moitteettomasti, jopa vähän haasteellisemmassa kuviossakin. Olen erittäin tyytyväinen ja voin läpimästi suositella Kiinteistömaailman palveluja ja erityisesti Pekka Seppälää ammattinsa osaavana välittäjänä muillekkin.

Asunnon ostaja

Kaikki meni mainiosti, saimme vastaukset tosi nopeasti askarruttaviin kysymyksiimme, rakennukseen tutustuminen järjestyi hyvin, nopealla aikataulullamme. Palvelut pelasi erittäin hyvin.

Asunnon myyjä

Asiallinen ja osaava myyjä. Ei mielistele eikä nöyristele ketään, kysyy jos ei tiedä ja on hyvänä linkkinä myyjän ja ostajan välillä. Pisteitä myös Jarno Kylmäselle!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja Pekka Seppälä
Pekka Seppälä, Kiinteistömaailma Oulu Puistola