myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja  Mari Jukamyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja  Mari Juka

99% asiakkaista suosittelee

Mari Juka

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

mari.juka@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 806 6200Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Uniikit kohteet

Kielitaito

englanti, ruotsi, saksa

Myydyt kohteet

78

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 78 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Unelmia, haaveita ja toteutuneita onnenhetkiä. Tätä kaikkea olen Kiinteistönvälittäjänä päässyt seuraamaan hyvinkin läheltä useamman vuoden ajan. Näihin vuosiin on mahtunut paljon aitoja kohtaamisia, haaveiden toteutumisia, suuria tunteita ja monimuotoisia tapahtumia. Kaikkea niitä tunteita mitä meille suurimmalle osalle koti, sen vaihtaminen, ostaminen tai myyminen saa aikaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kotisi myyntiin, vaihtamiseen tai uuden kodin ostamiseen liittyviä toiveita ja ajatuksia. Lähdetään yhdessä miettimään mikä olisi juuri sinun kodallasi se paras tapa lähteä asian kanssa etenemään. Lähdetään yhdessä tekemään haaveistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mari on erittäin asiantunteva ja tilanteen lukeva välittäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!

Asunnon myyjä

Välittäjä sai myytyä minulle sen tavan, jolla kiinteistöämme kannattaa lähteä myymään, joten olen luottavainen, että hän saa myös myytyä kiinteistömme jollekin toiselle.

Asunnon myyjä

Mari hoiti myynnin loistavasti josta ISO KIITOS hänelle.

Asunnon myyjä

Kuukasjärvi tuntui heti alkuunsa oikealta valinnalta. Aito halu myydä talomme välittyi meille. Toisin kuin muista kilpailuttamistamme välittämistä.

Asunnon myyjä

Kotikäynti oli juuri niin informatiivinen kuin tarvitsimmekin, mutta sen lisäksi myös kokonaisvaltaisesti lämminhenkinen. Meille jäi kuva, että olemme hyvissä käsissä. Meille suositeltiin Mari Kuukasjärveä ystäväperheen taholta, ja olen jo kotikäynnin perusteella suositellut häntä ystävälleni.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja  Mari Juka
Mari Juka, Kiinteistömaailma Oulu Puistola