myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä. Alalla 12 vuotta., LKV, kaupanvahvistaja  Mari Jukamyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä. Alalla 12 vuotta., LKV, kaupanvahvistaja  Mari Juka

98% asiakkaista suosittelee

Mari Juka

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä. Alalla 12 vuotta., LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

mari.juka@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 806 6200Soita minulle

Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot

Kielitaito

englanti, ruotsi, saksa

Myydyt kohteet

71

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 71 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Unelmia, haaveita ja toteutuneita onnenhetkiä. Tätä kaikkea olen Kiinteistönvälittäjänä päässyt seuraamaan hyvinkin läheltä lähes kymmenen vuoden ajan. Näihin vuosiin on mahtunut paljon aitoja kohtaamisia, haaveiden toteutumisia, suuria tunteita ja monimuotoisia tapahtumia. Kaikkea niitä tunteita mitä meille suurimmalle osalle koti, sen vaihtaminen, ostaminen tai myyminen saa aikaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kotisi myyntiin, vaihtamiseen tai uuden kodin ostamiseen liittyviä toiveita ja ajatuksia. Lähdetään yhdessä miettimään mikä olisi juuri sinun kohdallasi se paras tapa lähteä asian kanssa etenemään. Lähdetään yhdessä tekemään haaveistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mari on erittäin asiantunteva ja tilanteen lukeva välittäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!

Asunnon myyjä

Välittäjä sai myytyä minulle sen tavan, jolla kiinteistöämme kannattaa lähteä myymään, joten olen luottavainen, että hän saa myös myytyä kiinteistömme jollekin toiselle.

Asunnon myyjä

Mari hoiti myynnin loistavasti josta ISO KIITOS hänelle.

Asunnon myyjä

Mari Juka tuntui heti alkuunsa oikealta valinnalta. Aito halu myydä talomme välittyi meille. Toisin kuin muista kilpailuttamistamme välittämistä.

Asunnon myyjä

Kotikäynti oli juuri niin informatiivinen kuin tarvitsimmekin, mutta sen lisäksi myös kokonaisvaltaisesti lämminhenkinen. Meille jäi kuva, että olemme hyvissä käsissä. Meille suositeltiin Mari Jukaa ystäväperheen taholta, ja olen jo kotikäynnin perusteella suositellut häntä ystävälleni.

Asunnon myyjä

Täyden kympin välittäjä! Kaikki sujui paremmin kuin olisimme ikinä odottaneet ja saimme asunnon ennätysnopeasti myytyä parempaan hintaan kuin pyysimme. Kiitos Marille!

Asunnon myyjä

Mari Juka möi talomme nopeasti. Yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Marin tapa kohdata ihmiset ja heidän kotinsa, joka myydään, on todella lämmintä ja luottamusta herättävää.

Asunnon myyjä

Mari Juka on erittäin ammattitaitoinen ja piti meidät hyvin ajan tasalla asioista. Oli todella mukava asioida hänen kanssaan. Suosittelemme varmasti kiinteistömaailmaa ja eritoten Mari Jukaa välittäjäksi.

Asunnon ostaja

Nopeaa, osaavaa ja asiantuntevaa palvelua.

Asunnon myyjä

Vaihdoimme välittäjää kun emme olleet ensimmäisen toimintaan tyytyväisiä (ei Kiinteistömaailman välittäjä). Mari otti meidän talon välitettäväksi ja viidessä päivässä talo oli myyty. Välittäjän pitää olla myyjä ja Mari on sitä juuri oikealla tavalla - iloinen, vakuuttava ja osaa sopivasti ”työntää” asiakasta kohti päätöstä. Olemme supertyytyväisiä Mariin välittäjänä

Asunnon ostaja

Mari oli tosi asiantunteva ja kertoi hyvin asunnosta. Hänen kanssaan oli kiva asioida

Asunnon myyjä

Erittäin asiantuntevaa, sujuvaa, vaivatonta, ystävällistä ja tilanteen huomioivaa työtä välittäjältämme. Isot kiitokset! :)

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui kuin tanssi. Jo 2 asuntoa meiltä myynyt ja myy kolmannenkin jos vielä tarvetta tulee.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä. Alalla 12 vuotta., LKV, kaupanvahvistaja  Mari Juka
Mari Juka, Kiinteistömaailma Oulu Puistola