kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Kaisa Varpeniuskiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Kaisa Varpenius

97% asiakkaista suosittelee

Kaisa Varpenius

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

kaisa.varpenius@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35845 860 9119Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

43

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 43 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Koti on meille kaikille tärkeä asia. Oletko ostamassa tai myymässä? Mietitkö sijoitusasunnon hankkimista? Tuntuuko ensiasunnon ostamiseen liittyvät asiat monimutkaisilta? Jos haluat kysymyksiisi vastauksia ja aidosti asioistasi kiinnostuneen ammattilaisen ja tehokkaan myyjän avuksesi, niin ota minuun yhteyttä jo tänään. Elämäntilanteet muuttuvat yllättäenkin ja siksi minulle asiakkaan tunteminen on erittäin tärkeää, jotta voin auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidan tehtäväni aina rehellisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen, reippaalla otteella ja positiivisella asenteella. Pidän asiakkaani aina ajantasalla. Työhistoriani monipuolisesti erilaisissa HR:n, yritysjohdon avustavissa- sekä taloushallinnon tehtävissä antavat minulle loistavat eväät löytää juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Kokemukseni kautta ymmärrän asiat hyvin myös sijoittajan näkökulmasta. Ota yhteyttä jo tänään, niin suunnitellaan yhdessä kuinka teemme unelmastasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen ja hänen kanssaan oli helppo keskustella.

Asunnon ostaja

Olimme ostamassa rivitaloasuntoa. Otimme yhteyttä Kaisaan. Asunnon esittely hoitui todella hyvin ja asiantuntevasti. Tarjouksemme hyväksyttiin. Kaisa hoiti kaupat nopeasti ja asiantuntemuksella loppuun asti. Suosittelemme häntä lämpimästi.

Asunnon myyjä

Asuntokauppa sujui meillä hienosti. Välittäjä oli asiallinen, ystävällinen ja asiansa osaava. Jäi kyllä hyvä mieli kaupoista. Paljon kiitoksia. Yhteyden otot sieltä välittäjältä päin tulivat heti kun jotain tapahtui kaupoissa. Ei tarvinnut kysellä perästä. Aina vastattiin puheluihin.

Asunnon myyjä

Myin asuntoni Kaisan kautta. Jäi kyllä hommasta hyvä mieli ja tunne että nyt on alan ammattilainen hoitamassa hommaa. Suosittelen. 6/5 :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Kaisa Varpenius
Kaisa Varpenius, Kiinteistömaailma Oulu Puistola