Kiinteistönvälittäjä, myynti ja vuokraus, LKV, LVV Jaana OravainenKiinteistönvälittäjä, myynti ja vuokraus, LKV, LVV Jaana Oravainen

100% asiakkaista suosittelee

Jaana Oravainen

Kiinteistönvälittäjä, myynti ja vuokraus, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

jaana.oravainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505012758Soita minulle

Kielitaito

Englanti

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Elämän kokoisia päätöksiä! Kodin ostaminen on yksi elämän suurimpia taloudellisia ratkaisuja. Siihen liittyy paljon niin huomioitavia asioita kuin tunteitakin. Elämänkaaren tapahtumat, muutokset ja lähipiirin tarpeet vaikuttavat siihen, mikä on juuri se Oikea Koti. Minä välitän. Se tarkoittaa minulle paljon muutakin kuin asuntojen myymisessä ja ostamisessa auttamista – Kodinvaihdon suunnittelu, saumaton toteutus ja parhaiden toimintamallien valinta yhdessä Sinun kanssasi on minulle kunnia-asia. Sillä tavalla olen myös saanut aikaan työssäni hyviä tuloksia, asiakkaitteni parhaaksi. Teen haaveistasi totta rohkealla ja periksiantamattomalla asenteella. Ole yhteydessä. Lupaan auttaa Sinua parhaaseen tulokseen asunto-asioissa, olit sitten ensiasunnon ostoa pohtiva tai konkarisijoittaja. Myynnin lisäksi hoidan Kiinteistömaailma Puistolan vuokravälitystä. Olitpa sitten vuokrahakija, tai asuntosijoittaja, joka haluaa tehostaa omaa toimintaansa, niin minä ja Puistolan vuokratiimi olemme täällä sinua varten. Soitathan vuokra-asioissa numeroon 050 466 7811. Life-size decisions! Buying a home is one of the most important financial and emotional choices of life. There are many facts and feelings that need to be taken into account. Life is full of changes and events that bring joy and sorrow. Your personal situation and the needs those near to You affect the criteria for the right home. I care. For me, being a successful real estate agent is so much more than helping people to buy and sell properties – planning the whole process, efficient execution and securing an outcome above expectations, together with You, is my goal and aspiration. With this mindset, I have been able to produce good results and helped hundreds of people in the Oulu region. Let’s make your home dreams come true – I promise to help you with a forward-looking and resilient attitude. Give me a call. I will do my utmost to help you, no matter if you are an experienced real estate investor, looking for your first apartment or anything in between.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitettävän aktiivista ja positiivishenkistä toimintaa uudelta välittäjältä :)

Asunnon myyjä

Suosittelisin nimenomaan Jaana Oravaista välittäjänä. Tuli tunne, että hän veisi ripeästi kaupan maaliin ja hänen kanssaan olisi vaivatonta ja miellyttävää asioida.

Asunnon ostaja

Wow. Jaana is such an amazing broker. She is the ideal fit for foreigners that want to purchase houses in Finland. She related with me as though she was from home country. All my friends that met her during the house inspection were so impressed with the way she explained every detail to me. She did more than I expected of her. Nothing more is required of her.

Asunnon myyjä

Jaana on lämmin ja asiantunteva ja auttaa täydellä sydämellään! Asuntomme myyntiprojekti ei ollut nopea tai helppo, mutta Jaana jaksoi sinnikkäästi sen parissa työskennellä ja rohkeasti ehdotti erilaisia myyntistrategioita. Lopulta päästiin maaliin hyvin tuloksin! Kiitos Jaana!

Asunnon myyjä

Jaana constantly went beyond the actual requirement to ensure that the sale occurred, providing us with translations of documents and additional advice etc. She was extremely helpful and professional throughout the process, which is difficult as we are located in England.

Asunnon myyjä

Myimme syksyn aikana as.osakkeen 2h+K Radiomastontieltä Oulusta. Välittäjänä toimi Jaana Oravainen jonka kanssa oli helppo asioida ja yhteistyö, tiedonkulku jne toimi erinomaisesti. Olemme tyytyväisiä myös muihin kiinteistömaan välittäjiin jotka osallistuivat huoneiston myyntiin

Asunnon myyjä

Jaana on kyllä omalla alalla.Energisyys ja tahto työhön kyllä välittyy. Haluan kiittää myös hyvästä palvelusta Riitta Snellman ja Helena Kittilä. Kaikki meni sovitusti maaliin saakka.

Asunnon myyjä

Kaikki meni niin hyvin, että ei siinä ole parantamista. Kohteen tiedot tuli tarkasti ia selvästi esille, asiapaperit löytyi ja saatiin tietoa tarpeeksi. Käytös oli erittäi miellyttävää ja asiallista

Asunnon ostaja

Asiantunteva, helposti lähestyttävä välittäjä.

Asunnon myyjä

Välittäjällä oli realistinen ote asuntomme myyntiin, ja se tuotti tulosta paljon odotettua nopeammin. Hän ei maalaillut liian kaunista kuvaa ja luonut liian suuria odotuksia, mutta antoi silti sopivasti toiveikkuutta myyntiprosessin ajan. Kaupat syntyivät paljon odotettua nopeammin ja olimme tyytyväisiä koko palveluun, joten en keksi mitä olisi vielä voinut tehdä paremmin. Välittäjä oli käytännössä aina tavoitettavissa, auttoi ja vastaili kysymyksiimme, joten tunsimme olevamme turvallisissa käsissä.

Asunnon ostaja

Kaikki meni niin hyvin, että ei siinä ole parantamista. Kohteen tiedot tuli tarkasti ia selvästi esille, asiapaperit löytyi ja saatiin tietoa tarpeeksi. Käytös oli erittäi miellyttävää ja asiallista

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset Jaana Oravaiselle erittäin sujuvasta ja asiantuntevasta asuntomme myynnistä. Jaanan rautainen ammattaito ja osaaminen näkyivät myyntiprosessin kitkattomassa läpiviennissä arvionnista kaupan päättämiseen. Jos etsit huippumyyjää, Jaana on varma valinta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, myynti ja vuokraus, LKV, LVV Jaana Oravainen
Jaana Oravainen, Kiinteistömaailma Oulu Puistola