Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0405467360Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi, saksa

Oman kodin vaihto on yksi isoista asioista elämässämme joihin liittyy myös paljon tunteita. Positiivisella elämänasenteella, ahkeruudella ja tunnollisuudella olen saavuttanut onnistuneita asiakassuhteita jota on myös edesauttanut aiempi pitkäaikainen työkokemukseni kansainvälisessä yrityksessä erilaisten ihmisten ja kulttuurien parissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle oikea ratkaisu asunnon myyntiin sekä hankkimiseen liittyen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Meidän asuntoa oli myymässä välittäjänne Anu Rantasuo. Oman kodin myyminen on aina henkilökohtainen ja tärkeä prosessi. Haluan tässä palautteessa antaa Anulle maailman parhaimman arvosanan siitä, kuinka ihanasti hän oli joka käänteessä ja tilanteessa läsnä sekä aina saatavilla. Hän otti asunnon myynnin erittäin ammattitaitoisesti haltuun ja koin että se oli hänelle tärkeä asia. Meidän asunnon myynti ei ollut kaikkineen käänteineen mikään normaalitapaus. Olimme saaneet asunnosta tarjouksen jonka hyväksyimme, meidän elämäntilanteemme muuttui matkan varrella ja halusimme lopettaa myynnin sopimussakonkin uhalla. Haluan tässä palautteessa korostaa sitä kuinka ihanan ihmisläheisesti Anu suhtautui tähänkin tilanteeseen. Lähtökohtaisesti kuitenkin olemme ihmisiä kaikki ja elämäntilanteet muuttuu jolloin välittäjän ammattitaitoa mittaa mielestäni se miten hienosti hän osasi asioihin suhtautua, vaikka palkka jäi tältä osin saamattakin. Haluan antaa Anulle arvosanaksi täyden kympin hienosti hoidetusta prosessista kaikkinensa!!! Olet ihana työssäsi! Jatka samaan malliin :)

Asunnon myyjä

Hei, Minun mielestä Anu hoiti myynnin tosi ammattimaisesti sekä Joustavasti.En voi sanoa mitään moitittavaa,muutako Kiitos Anu.

Asunnon myyjä

Iso sylillinen ruusuja Oulun Kiinteistömaailma Puistolan Anu Rantasuolle! <3 Elämämme ensimmäiset talokaupat sujuivat miellyttävissä ja asiantuntevissa käsissä. Koko paketti oli vain yksinkertaisesti PRIIMAA. Kiitos! :) :) Virpi ja Martin Böing

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Anu Rantasuo
Anu Rantasuo, Kiinteistömaailma Oulu Puistola