kiinteistönvälittäjä, myynti , LKV, LVV Anu Lainiokiinteistönvälittäjä, myynti , LKV, LVV Anu Lainio

95% asiakkaista suosittelee

Anu Lainio

kiinteistönvälittäjä, myynti , LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

anu.lainio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

VanhempainvapaallaSoita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot

Kielitaito

Englanti

Myydyt kohteet

30

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 30 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Onko ajatuksissasi kodinvaihto? Kaipaatko ammattilaisen apua sijoitusasuntoasioissa? Toivottavasti otat yhteyttä minuun, asuntokaupan ahkeraan ja aidosti välittävään ammattilaiseen, niin löydämme varmasti yhdessä oikean tien edetä ja saavuttaa paras mahdollinen lopputulos! Olen positiivinen, aikaansaava Kiinteistömaailman Huippumyyjänäkin jo kahtena peräkkäisenä vuonna (2013 & 2014) palkittu tekijä, jolta ei tarmoa ja tahtoa uuvu. Tehdään unelmistasi yhdessä totta! Iloisin terveisin ja yhteydenottoasi odottaen, Anu

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki toimi tosi hyvin..kuvaaja teki todella loistavaa työtä. Asunnon esittelyvideo olintodella hyvä.. Anu on todella kova ammattilainen kaupanteossa..silti miellyttävä ihminen.. Olen todella otettu,että asuntoni myytiin viikossa..täydellä hinnalla..

Asunnon myyjä

Anu ylitti kaikki mahdolliset odotukset vaikka kyseessä oli jo kolmas asuntokauppa hänen kanssa. Asiat tapahtuivat todella nopeasti ja Anu piti meidät aina ajantasalla. Aivan loistavaa työtä :)

Asunnon myyjä

Kaikki toimi niinkuin pitääkin. Oli helpottavaa huomata, heti ensitapaamisesta lähtien, että voimme luottavaisin mielin antaa kotimme Anun myytäväksi. Anu tiesi heti, millä argumenteilla kotiamme pitää myydä ja osasi puhua asiakkaille oikealla tavalla. Anu oli positiivinen, innostunut ja realistinen, korosti juuri oikeita asioita ja osasi kääntää puutteet mahdollisuuksiksi. Olimme koko ajan tietoisia tilanteesta, saimme parhaan mahdollisen hinnan ja pystyimme toimimaan nopeasti. Arvostamme sitä, että kaikki asiat tehtiin, kuten sovittiin. Anun hyvä huumorintaju oli plussaa. Aikaisempiin välittäjiin ja asuntokauppoihin verrattuna kodin myynti oli kerrankin mukavaa ja helppoa. Kiitosta täytyy antaa myös markkinoinnista. Hyvät kuvat ja videot toimivat todella hyvin. Ne varmasti edistivät kauppojen syntymistä nopeasti. Kiitos sekä onnea ja menestystä jatkossakin!

Asunnon myyjä

Myyjä vakuutti heti ensi tapaamisella että välittäjä teki työtäni koko sydämellä ja ammattitaidolla.

Asunnon myyjä

Anu hoiti myynnin todella hyvin ja ammattitaitoisesti. Tulemme jatkossakin käyttämään häntä välittäjänä. Plussaa myös siitä, että saimme myös useita muita Kiinteistömaailman myyjiä "käyttöömme". Asunnolla oli käynyt useampia eri välittäjiä näyttämässä sitä, joten tästä plussaa. Tällä tavoin myynti varmasti tavoitti kaikki potentiaaliset ostajat.

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen Anun työhön, ammattimainen mutta kuitenkin helposti lähestyttävä, joten koko asunnonmyynti prosessin ajan varma olo siitä että homma hoituu kuten sovittu, niinkuin hoituikin. Kiitokset vielä!

Asunnon ostaja

Koko prosessi oli onnistunut ja positiivinen kokemus näin ensiasunnon ostajille. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja onnistui mielestämme erinomaisesti tehtävissään. Hänen kanssaan oli helppo asioida ja vastasi viesteihimme todella nopeasti.

Asunnon myyjä

Asunto myytiin nopeasti pyydetyllä hinnalla! Ei ollut tyhjää puhetta vaan toimintaa. Iso kiitos ja intoa myynteihin vastakin

Asunnon myyjä

Asunnon myynti eteni nopeasti ja välittäjä piti minut erittäin hyvin tilanteentasalla koko ajan.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui jälleen (kolmas kerta sama välittäjä) niin loistavasti ettei asiat voisi paremmin mennä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, myynti , LKV, LVV Anu Lainio
Anu Lainio, Kiinteistömaailma Oulu Puistola