Sami Virtala
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358505971548Soita minulle

Haluatko kokea upeaa asiakaspalvelua asuntokaupan parissa? Olen nuorekas, kotia ja perhettään rakastava nokialainen, jolta löytyy vahva paikallistuntemus myös Ylöjärvestä, jossa olen asunut 20 vuotta. Vapaa-aikaani kuuluu luonto ja vastapainona tälle toimii autoharrastus. Olen työurallani työskennellyt myös rakennusalalla, joten rakennustekniikka on minulle tuttua. Ahkeruus, periksiantamattomuus ja rehellisyys ovat minulle vahvat arvot kiinteistövälityksessä, ja teen työtä, jota rakastan. Nautin työssäni erityisesti asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelemisesta yhdessä elämän isommassa muutoksessa. Kodinvaihto on monesti mutkikas prosessi, jossa autan mielelläni niin aloittelijaa kuin konkaria. Asiakaspalvelutyöstä minulla on vuosien kokemus ja minulle asiakas on aina kaikki kaikessa. En pelkää kääriä hihojani, jotta sinun unelmasi toteutuisivat. Tukena minulla on alan parhaat osaajat ja nykyaikaiset työvälineet. Tehdään yhdessä sinun unelmista totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä tiedotti säännöllisesti myyntitilanteesta. Hän oli erittäin mielyttävä ja asiallinen. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Koimme välittäjän olevan aidosti kiinnostunut juuri meidän asioista, vaikka tiesimme kiirettä pitävän muidenkin asiakkaiden kanssa.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti.

Asunnon ostaja

Videoesittely kohteesta oli erinomaisen onnistunut, totuudenmukainen, hauska ja luonteva. Samille siitä täysi kymppi. Yksityisesittely paikan päällä oli miellyttävä kokemus, kiireettömän tuntuinen ja perusteellinen. Myös myyntiesitteen valokuvat olivat loistavat. Yhteydenpito toimi hyvin koko ajan.

Asunnon ostaja

Kaikki toimi mainiosti ja nopeasti. Välittäjä oli perehtynyt kohteeseen ja osasi vastata kysymyksiimme. Kiitos!

Asunnon myyjä

Asunnon kuvat ja videot oli erittäin hyvät. Asunto oli myyty alle kahdessa kuukaudessa ensitapaamisesta ja mielestämme oikeaan hintaan.

Asunnon ostaja

Rento, mutta asiallinen kohtaaminen. Asiat hoidettiin sovitulla tavalla ja aikataululla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Sami Virtala
Sami Virtala, Kiinteistömaailma Nokia