Erityisosaaminen

Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Liikuntarajoitteisten tai vanhusten asunnot

Kodinvaihto mielessä? Anna minun auttaa! Kun etsit aitoa, reipasta ja luotettavaa ammattilaista, jolle sinä olet tärkein, ota yhteyttä! Minulla on vahva asiakaspalvelutausta sekä monen vuoden kokemus yrittäjyydestä. Asunnon myynti ja osto ovat yksi suurimpia päätöksiämme elämässä. Kaikkein tärkeintä minulle on olla sanani mittainen nainen; kun jotain lupaan, sen pidän! Minun kanssani et jää koskaan yksin ihmettelemään mitä myyntiprosessissa oikein tapahtuu, teen tätä työtä juuri sinua varten, ja pidän sinut varmasti ajan tasalla kaikesta. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa puuhaillen sekä liikkuen koirani kanssa. Tällä hetkellä asuntomarkkinoilla on paljon kysyntää ja potentiaalisia ostajia. Pyydä minut rohkeasti käymään niin lähdetään yhdessä tekemään kodinvaihtohaaveistasi totta. Kerron miten ja millä hinnalla asuntoasi kannattaa markkinoida. Oikea hetki on juuri nyt!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Arvostin Petran täsmällisyyttä ja tavoitettavuutta. Olimme hyvin ajantasalla missä asunnon myynnin suhteen mennään. Meidän asuntokaupat menivät niin nappiin kuin ne vaan voivat mennä".

Asunnon myyjä

Petra on energinen, ystävällinen ja välittävä ihminen. Tämä työ sopii hänen persoonalleen loistavasti".

Asunnon ostaja

Kokonaisuus sujui loistavasti niin oman asunnon myynnin suhteen kuin ostettavan kohteen suhteen. Yhteistyö alusta loppuun asti toimi kaikin puolin erittäin hyvin".

Asunnon myyjä

Erittäin toimeen tarttuva välittäjä! Kiitos siitä :)

Asunnon ostaja

Asiat hoituivat sujuvasti ja tunsin että minut pidetään ajan tasalla ja voin olla yhteydessä välittäjään koska vain, mieltä askarruttavissa asioissa. Toivoisin että jatkossakin saa yhtä hyvää palvelua.

Asunnon ostaja

Petralle iso suositus jos mietit asuntokauppoja, tässä välittäjä joka on kyllä alansa ammattilainen! Niin oman kodin kaupat kun tulevankin suju Petran avulla nopeasti ja sujuvasti! Jos kaipaat välittäjää, joka välittää asuntokauppojen lisäksi myös ihmisistä niin ota ehdottomasti yhteyttä Petraan !

Asunnon myyjä

Täyden kympin palvelu! Petra oli todellinen ammattilainen ja saimme asian hoidettua paremmin kuin osasin kuvitella. Heti samana iltana välittäjää hakiessani puhelimeni soi ja Petra sieltä jo soitteli, joten jo ensivaikutelma oli paras mahdollinen. Erittäin tyytyväinen olin siihen miten välimatkasta huolimatta yhteistyö sujui täysin mutkattomasti eikä minun ollut tarvetta matkustaa kuin ensimmäiseen tapaamiseen ja seuraavana olikin jo kaupat. Enempää ei voisi palvelulta toivoa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Petra Hakala
Petra Hakala, Kiinteistömaailma Nokia