myyntipäällikkö, LKV Liisa Kovanenmyyntipäällikkö, LKV Liisa Kovanen

90% asiakkaista suosittelee

Liisa Kovanen

myyntipäällikkö, LKV

Kiinteistömaailma Mikkeli

liisa.kovanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358400 557 372Soita minulle

Myydyt kohteet

68

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 68 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Teen työtäni ammattitaidolla ja hymy huulilla. Asiakkaani ovat luottaneet minuun jo yli 18 vuoden ajan. Minulla on vankka kokemus mm. kuolinpesien asioiden hoitamisesta. Nautin työstäni ja se on näkynyt myös tuloksissani. Olen ollut jo 15 vuotta peräkkäin Kiinteistömaailman huippumyyjä. Odotan yhteydenottoasi! :)

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Liisa on rautainen ammattilainen. Saamamme palvelu oli asiantuntevaa, mutta myös samalla lämmintä ja kotoista. Oli helppo asioida Liisan kanssa asiassa kuin asiassa, koska aina tiesi saavansa hyvää palvelua ja vastauksen kysymyksiin ja kaikki tämä hymyn kera. Ammattilainen suurella sydämellä.

Asunnon myyjä

Olen kaikinpuolin tyytyväinen palveluunne ja Liisa Kovaseen. Aikataulut piti todella ja lupaukset toiminnoissa myös. Liisa on varsinainen myyntitykki!! Olen itse ollut myyntineuvottelija ja pidän hänen tavastaan toimia, olin itse vähän samanlainen.

Asunnon myyjä

Välittäjän sinnikkyys löytää ostaja asunnolleni! Minun toiveiden huomioon ottaminen. Välittäjästä tuli minulle kuin ystävä. Kohteen kuvien vaihto esim. vuodenajan mukaan, jos niinkin pitkän ajan myynnissä.

Asunnon myyjä

Aktiivinen ote sekä itse myyntitoimissa heti alusta alkaen, että myyjän ajan tasalla pito koko myyntitapahtuman ajan. Emme pysty keksimään mitään parannusehdotuksia, koska kaikki sujui ensitapaamisesta alkaen todella mallikkaasti.

Asunnon myyjä

Välittäjän tehokas, positiivinen, asiallinen, täsmällinen ja ystävällinen persoona teki kanssakäymisen sekä asiakkaille että myyjälle helpoksi. Välittäjä oli ystävällisellä tavalla tarpeeksi aktiivinen asiakkaisiin päin.

Asunnon ostaja

Liisa piti todella hyvin yhteyttä ja saimme vastauksen kysymyksiimme todella nopeasti, kiitos siitä! Myös asiointi Liisan kanssa oli jouhevaa ja hän on hyvin ammattitaitoinen ja ystävällinen ihminen.

Asunnon ostaja

Hienosti hoidettu kauppa :) En keksi mitään parannettavaa. Kiitos.

Asunnon myyjä

Erittäin ammattitaitoinen ja vakuuttava myyjä, joka tarttuu rivakasti toimeen. Selkeä prosessi ja markkinointisuunnitelma saman tien paikan päällä- yllätti positiivisesti. Ilo asioida ammatti-ihmisen kanssa!

Asunnon myyjä

Meillä käynyt Liisa Kovanen on ammattitaitoinen ja kokenut asiantunteva välittäjä. Sain hänestä suosituksen toiselta tyytyväiseltä asiakkaalta, joten hän oli tervetullut myös meidän kotiimme. Voin suositella myös häntä itsekin.

Asunnon myyjä

Olin tyytyväinen välittäjän napakkaan ja hyväntuuliseen tapaan olla läsnä. Voin luottaa hänen taitoihinsa kohdata kiinnostuneet ostajaehdokkaat samalla tiedolla ja taidolla, joka välittyi minulle.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, LKV Liisa Kovanen
Liisa Kovanen, Kiinteistömaailma Mikkeli