Kiinteistönvälittäjä, LKV, MML määräämä kaupanvahvistaja Riitta VäänänenKiinteistönvälittäjä, LKV, MML määräämä kaupanvahvistaja Riitta Väänänen

100% asiakkaista suosittelee

Riitta Väänänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, MML määräämä kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Lohja

riitta.vaananen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358452117766Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Uudiskohteet

Myydyt kohteet

48

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 48 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Edessäsi on varmasti yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä, kun mietit oman kodin myyntiä tai haaveissasi on uuden kodin osto. Jos kodinvaihto on ajankohtainen asia, ota minuun yhteyttä. Saat aktiivisen, aikaansaavan ja luotettavan välittäjän huolehtimaan asuntokaupoistasi. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä aikaisemmin Espoossa ja nyt Lohjalla. Lohjan kiinteistömaailmassa aloitin työskentelyn marraskuussa 2017. Olen asunut Lohjalla yli 15 vuotta, joten tunnen eri asuinalueet täällä todella hyvin. Lupaan paneutua asunnonvaihtoasioihisi yksilöllisesti, ammattitaidolla sekä kunnianhimoisella ja periksi antamattomalla asenteellani.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olimme erittäin tyytyväisiä Riitan toimintaan. Hän on aito ja toimii hyvällä ja rehdillä tavalla. Riitta osaa myös ajaa asioita sekä myyjän että ostajan näkökulmasta jolloin molemmat voivat olla tyytyväisiä ja kokea tehneensä hyvät kaupat. Eli toisin sanoen hyvää ammattimaista toimintaa.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä ja kyseli tarkkaan meidän toivomuksia. Kun myymme omamme, haluamme ehdottomasti hänet välittäjäksemme.

Asunnon myyjä

Tämä on toinen kerta lyhyen ajan sisällä kun käytin samaa välittäjää (myyntiin), ja kummallakin kerralla kaikki sujui oikeastaan paremmin kuin olin uskaltanut odottaakaan. Välittäjä on mukava ja asiantunteva olematta yhtään tärkeilevä tai teennäinen. Hän on sopivan tavallinen positiivisella tavalla, eli herättää luottamusta ja antaa pätevän vaikutelman, sekä on kaikesta päätellen erittäin tehokas.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, MML määräämä kaupanvahvistaja Riitta Väänänen
Riitta Väänänen, Kiinteistömaailma Lohja