Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35845 263 0848Soita minulle

Myydyt kohteet

25

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 25 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Koti – se ihmisen kallein ostos… Onko se perheasunto, sinkkukoti, kimppakämppä vai seniorille sopiva? Muuttaako mukana kissa, koira, käärme tai anoppi? Tarvitaanko tilaa harrasteautoille, kuntosalilaitteille tai viinikellarille? Monta asiaa pitää miettiä… Olen toiminut erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä yli 30 vuotta ja se on edelleen intohimoni. Kun kodinvaihto alkaa olla mielessä, ota minuun yhteyttä. Lupaan auttaa Sinua mielelläni niin nykyisen kotisi myynnissä kuin uuden kodin etsimisessäkin. Nähdään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ihan huippu tyyppi. Mikään ei olisi voinut mennä hienommin.

Asunnon myyjä

Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen välittäjä.

Asunnon myyjä

Pia lähti lennosta ilman varoitusaikaa katsomaan asuntoa ja sovimme samalla käynnillä myynnistä! Oikein hyvä aktiivinen palvelu!

Asunnon ostaja

Pitkästä aikaa asuntokaupoilla ja yllätyin miten hienosti ja ammattitaitoisesti sitä nykyään tehdään. Pian työskentely ansaitsee täyden kympin ostajan näkökulmasta ja varmastikin myös myyjän. Erittäin luotettavan tuntuista ja miellyttävää kaupantekoa prosessin joka vaiheessa.

Asunnon myyjä

Läpi kaupanteon, ensimmäisestä kontaktista alkaen, näytti selvältä, että kaupantekoprosessi on ammattitaitoisissa käsissä. Koko prosessin jälkeen itselleni on syntynyt näkemys, ettei parantamisen varaa ole Pian toiminnassa enää missään. Kiitokset vielä kerran!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Pia Ajamo
Pia Ajamo, Kiinteistömaailma Lohja