Toimitusjohtaja, fil.maisteri, kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja Mia MajasalmiToimitusjohtaja, fil.maisteri, kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja Mia Majasalmi

96% asiakkaista suosittelee

Mia Majasalmi

Toimitusjohtaja, fil.maisteri, kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Lohja

mia.majasalmi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 829 1216Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, Englanti

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen luonteeltani ihminen, joka arvostaa tuloksia ja tekemistä. Olen toiminut Lohjalla pitkään välittäjänä ja moni koti onkin saanut kauttani uudet asukkaat jo useamman kerran. Tunnen alueet ja kaupungin. Vahvuuteni ovat kiinteistöt, erityisesti sen tekniikka ja vahva tuntemus kiinteistökaupan kommervenkeistä. Toimin myös laillistettuna kaupanvahvistajana.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Loistava välittäjä kaiken kaikkiaan. Rehellinen ja ammattitaitoinen.

Asunnon ostaja

Välittäjä ei ollut ylimielinen kuten moni kokemamme välittäjä.pidimme myös hyvänä välittäjän suosittelemaa kohdetta josta emme aluksi pelkkien kuvien kohdalla ollut kiinnostuneita.tämä kohde oli lopulta meidän koti.loistavaa ammattitaitoa välittäjältä!välittäjä jaksoi kiertää kanssamme kohteita vaikka takana jo pitkä päivä.ja arvostimme,että välittäjä tiesi varastoista ja autopaikkajonoista yms.jotka tärkeitä asioita asunnon ostajalle.

Asunnon myyjä

Saamamme palvelu oli todella hyvää ja ammattitaitoista. Yhteydenpito oli aktiivista ja tiesimme koko ajan missä mennään asuntomme myynnin suhteen.

Asunnon myyjä

Ripeästi ja ammattitaidolla toimittiin. Saatiin todella nopeasti myyntiin ja myytyä.

Asunnon myyjä

Tämä oli mielestäni mallisuoritus. Ilman Mian toimintaa en olisi jo uudessa kodissani ! High five ! Verkostostani suositeltiin Miaa, joka totettaa tehokkkaasti ja laadulla toimeksiantoja hyödyntäen vahvaa osaamistaan, mutta toisaalta laajoja verkostojaan. Toiminnasta välittyy nämä piirteet ja omalta osaltani mitenkään paremmin eivät asiat olisi voineet sujua.

Asunnon ostaja

Välittäjä pystyi tasavertaisesti ajaamaan myyjän ja ostajan puolta. Mia Majasalmi pisti itsensä likoon ei tuntunut siltä että se olisi vain työ vaan että hän toimii löytääkseen oikean kodin oikeille ihmisille. Ehdottomasti ottaisin hänet välittäjäksi jos olisi tarvetta tulevaisuudessa. Iso kiitos.

Asunnon ostaja

Mia tarttui meille matkaan ns. Ostajan näkökulmasta kun olimme katsomassa hänen välittämäänsä asuntoa. Kuultuaan tilanteestamme hän järjesti meille useamman näytön Kiinteistömaailman kohteisiin yhden illan ajaksi. Meillä oli todella fiilis että meistä välitettiin asiakkaina, etsittiin juuri meille sopivaa kotia.

Asunnon myyjä

Kaikki suijui paremmin kuin hyvin, välittäjämme myi talomme nopeasti, löysi meille unelmien talon. Välittjämme välittää asiakkaistaan ja on rautainen asiantuntija työssään!

Asunnon myyjä

Ei voisi enää paremmin toimia.

Asunnon ostaja

Mia on paras välittäjä jonka olen kohdannut. Hyvää kesää. T. Mika ja lapset

Asunnon myyjä

Hyvin hoidettu, kaikki suunnitelmien mukaan

Asunnon myyjä

Toiminta oli hyvin jäsenneltyä ja "jämptiä" kautta linjan.

Asunnon myyjä

Kiinteistövälittäja Mia Majasalmi oli mielestäni erityisen hyvä !

Asunnon myyjä

Sama asenne, ammattitaito ja intohimo työhön pitäisi pystyä kloonaamaan muihinkin alan ihmisiin. Edes edustaman yrityksen sisällä. Ero kilpailijoihin oli lähes valovuosia valtaosin kiinteistömaailman eduksi tässä tapauksessa

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Toimitusjohtaja, fil.maisteri, kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja Mia Majasalmi
Mia Majasalmi, Kiinteistömaailma Lohja