70.5873h-4hKuukkasentie 7, Laukaa, 41340

As Oy Laukaan Vuojärven Aurinkoranta

249 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Laukaan Vuojärven AurinkorantaUudiskohde
Esittey
Esittely

OMARANTAINEN KOTI LAUKAAN KESKUSTAN TUNTUMASTA! 

Asunto Oy Laukaan Vuojärven Aurinkorannan yksitasoiset, modernit rivitalokodit rakentuvat omalle tontille, aivan Laukaan palveluiden tuntumaan.

Tarjolla on avaria ja toimivapohjaisia, yhteen tasoon rakennettavia kolmioita (6 kpl) sekä neliöitä (6 kpl). Jokaisella kodilla on oma piha-alue sekä terassi rannan ja ilta-auringon suuntaan. B- ja C-taloista on esteetön järvinäkymä.

Oleskelutilat ovat upean avaria sekä valoisia ja lisää tilan tuntua tuo lattiaan saakka ulottuvat ikkunat sekä terassin liukuovi. Kotisi sisustuksen voit valita mieltymyksesi mukaisesti laadukkaista vaihtoehdoista.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla jossa on lämmöntalteenotto. Jokaiselle huoneistolle on ostettavissa autokatospaikka sähköauton latausvalmiudella. Mahdollisuus myös toiseen autopaikkaan.

Tontti on omarantainen ja ranta on yhtiön kaikkien asukkaiden käytössä.

Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet alkavat heti kotiovelta. Laukaan keskustan monipuoliset palvelut ovat kaikki lähellä, kävelymatkan etäisyydellä.

Rakentaminen alkaa keväällä 2023. Kysy lisää ja varaa omasi!

ESITE>>

HINNASTO>>

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.