Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358401716488Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Vanhat puutalot ja suojelukohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Olen LKV pätevä kiinteistönvälittäjä ja ollut alalla yli 15 vuotta. Vankka kokemus kotien myynnistä, näkyy asiantuntemuksena ja kykynä ratkoa vaikeatkin ongelmat myyntiprosessin jokaisessa vaiheessa. Tavoitteenani on päästä kaupoille ja paras palkinto on tyytyväinen myyjä ja ostaja. Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiini kuuluu toimintatapoihini ja tästä olen saanut paljon kiitosta. Suurin osa asiakkaistani onkin vanhoja asiakkaita joille olen jo kertaalleen tai useamminkin välittänyt asunnon. Kun haluat saada kotisi myydyksi niin pyydä minut veloituksettomalle arviokäynnille!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset Raimo Jarlalle. Hän hoiti positiivisella otteella ja asiantuntevasti koko asuntokauppa projektin, vaikka kohde oli haasteellinen. Oli aina mukava tavata ja jutella hänen kanssaan.

Asunnon ostaja

Saimme kaiken tiedon, mitä pyysimme ja Raimo selvästi tunsi kohteen tiedot erinomaisesti. Suosittelemme häntä kaikille. Iso kiitos!

Asunnon myyjä

Hyvä yhteydenpito. Aktiivinen markkinointi. Asiat käytiin läpi perusteellisesti ja ymmärrettävästi. Joustava ja asiantunteva palvelu. Välittäjä huolehti prosessista kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Asunnon myyjä

Raimo on lämminhenkinen ja hänen kanssaan toimiessaan oli itsellä luottavainen olo vaikka tähän pisteeseen matkalla oli monta mutkaa.

Asunnon myyjä

Koko asunnonmyynti projekti sujui todella hyvin ja ammattitaitoisesti

Asunnon ostaja

Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää asioida koko prosessin aikana!

Asunnon myyjä

Meillä ei ole mitään parantamisehdotuksia kumpaankaan suuntaan, meidän mielestämme asiat sujuivat erittäin hyvin ja jouheasti

Asunnon myyjä

Markkinointi onnistui hyvin kaikkiaan ( oikea-aikaisuus, näkyvyys ) Raimo hoiti työnsä, kuten aiemminkin, vankalla ammattitaidolla, asiakkaan ajatukset, näkemykset ja tilanteen huomioiden ja käyttäen omia vahvuuksiaan.

Asunnon myyjä

Raimo hoiti työnsä ammattitaitoisesti, henkilökohtaisella ja asiakaslähtöisellä otteella. Saimme tietoa myynnin etenemisestä hyvin. Myynti-ilmoitus ja kuvat olivat hyvät.

Asunnon myyjä

Kaikki meni niin hyvin, kuin vaan voi mennä. Talo löysi uuden omistajan ensimmäisellä näytöllä ja täydellä pyyntihinnalla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä asiointiin kiinteistömaailman kanssa. Raimon kanssa on ollut helppo asioida ja varmasti suosittelen häntä muillekin ja käytän Raimon ammattitaitoa tulevaisuudessakin, kun siihen tulee tarvetta. Kiitos.

Asunnon myyjä

Raimon kanssa on hoidettu kiinteistö- ja osakekauppoja jo useammat ja kaikki on aina myyty tai ostettu. Paras välittäjä ainakin Päijät-Hämeessä! Raimo osaa työnsä joten toivomisen varaa ei jäänyt.

Asunnon myyjä

Saimme välittäjältämme hyvin perustellut vaihtoehdot ja niiden vaihtoehto suositukset myynnin eri kohdissa. Myös uuden kodin etsintään saimme hyviä vinkkejä. Raimo on paras! <3

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi tehokkaasti ja piti meidät ajan tasalla. Kaikki toimi sovitusti.

Asunnon ostaja

Erittäin miellyttävä henkilö. Kaikki meni hyvin.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mutkattomasti!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV Raimo Jarla
Raimo Jarla, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu