Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Perheasunnot

Kielitaito

Englanti, Ruotsi

Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat lähellä sydäntäni! Erikoisalaani ovat asiantuntijuutta vaativat tehtävät: kuolinpesät, edunvalvontatapaukset, avioerot ja kiinteistön kaupat. Omaan laajan kontaktiverkoston pääkaupunkiseudulle jossa asuin 15 vuotta. Luottamus, aktiivisuus, yhteydenpito ja sovituista asioista kiinni pitäminen kertovat tavastani hoitaa asioita. Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille niin kerron lisää miten hoidamme kotisi myynnin ammattitaitoisesti kaupoille asti!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitos Juha huippuhienosta toiminnasta! Asiat sujuivat nopeasti, täsmällisesti ja erinomaisella yhteistyöllä. Tarjousneuvottelut ja tavoite päästä asuntokaupoille on yksi Juhan monista vahvuuksista!

Asunnon myyjä

Juha on huippumyyjä ja se näkyi hänen aktiivisessa tavassa etsiä ostajat meidän hiukan haastavalle omakotitalollemme. Voimme suositella Juhaa kaikille omakotitalon myyjille.

Asunnon myyjä

Juha oli aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä myydessämme omakotitaloamme. Ostajat löytyivät Juhan verkostoista ja kaupoille päästiin nopeammalla aikataululla kuin uskalsimme edes haaveilla. Iso kiitos Juhalle ja voimme suositella häntä lämpimästi kaikille!

Asunnon myyjä

Ystäväni suositteli Juhaa ja alusta asti kaikki meni nappiin. Juha piti yhteyttä riittävästi ja ostajakin löytyi alle tavoiteajan haastavasta markkinasta huolimatta, joten voin suositella Juhaa kaikille muillekin asunnon myyjille.

Asunnon ostaja

Juhan kanssa oli mukava tehdä kauppaa. Palvelusta jäi asiantunteva kuva, sekä Juha oli luonnollisen ystävällinen, ei ärsyttävän lipevä kauppamies. Suosittelen.

Asunnon ostaja

Kiitos Juhalle aktiivisesta palvelusta ja nopeista vastauksista sähköpostikysymyksiimme! Kaupat menivät hienosti ja pääsemme muuttamaan Vantaalta Lahteen. Olimme kiinnostuneita kahdesta muustakin omakotitalosta ja olisimme halunneet päästä näkemään ne mutta kumpikaan välittäjä ei koskaan palannut asiaan esittelyn sopimiseksi?

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, KTK, LKV Juha Hirvonen
Juha Hirvonen, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu