Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, KTK, LKV Juha HirvonenKiinteistönvälittäjä, yrittäjä, KTK, LKV Juha Hirvonen

95% asiakkaista suosittelee

Juha Hirvonen

Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, KTK, LKV

Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu

juha.hirvonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 829 075Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Englanti, Ruotsi

Omakotitalomyynnin asiantuntija ja itsekin omakotitaloihminen! Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille. Kerron mielelläni tämän hetken markkinatilanteesta, asuntosi arvosta sekä Kiinteistömaailman ylivoimaisesta myyntikonseptista. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat lähellä sydäntäni! Panostan vahvasti sosiaaliseen mediaan ja minun avulla saat alueemme parhaan some näkyvyyden. Kiinteistömaailma Aleksanterinkatu 34 Kiinteistövälittäjänä ja yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010. Asunto-ja kiinteistökauppoja olen tehnyt Päijät-Hämeessä jo yli 1000 kpl, joten näkemystä ja kokemusta kotien hinnoittelusta sekä markkinoinnista löytyy kattavasti! Erikoisalaani ovat asiantuntijuutta vaativat tehtävät: Omakotitalot, kuolinpesät, edunvalvontatapaukset, avioerot ja kiinteistön kaupat. Omaan laajan kontaktiverkoston pääkaupunkiseudulle jossa asuin 15 vuotta ja työssäni kohtaan lähes päivittäin asiakkaita pääkaupunkiseudulta, jotka etsivät uutta kotia Lahdesta tai lähiympäristöstä. Vierumäellä olen välittänyt vapaa-ajan asuntoja hyvällä menestyksellä. Luottamus, aktiivisuus, yhteydenpito ja sovituista asioista kiinni pitäminen kertovat tavastani tehdä kiinteistönvälitystä. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille pääset keskustelemaan asuntosi ajankohtaisesta markkinatilanteesta sekä saat taatusti kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksen. Välittävin terveisin, Juha Hirvonen

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Juha Hirvonen on erinomainen kiinteistönvälittäjä joka erottui edukseen muista tapaamistamme välittäjistä. Hän on aktiivinen ja kääri heti hihat ylös sekä osasi asiansa. Hän piti hyvin yhteyttä. Hän kuunteli toiveitamme ja kaupat syntyivät jopa odotettua nopeammin. Erittäin miellyttävä ja aito käytös.

Asunnon myyjä

Juha on loistava kiinteistönvälittäjä ja se näkyi hänen aktiivisessa tavassa etsiä ostajat meidän hiukan haastavalle omakotitalollemme. Voimme suositella Juhaa kaikille omakotitalon myyjille.

Asunnon myyjä

Juha oli aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä myydessämme omakotitaloamme. Ostajat löytyivät Juhan verkostoista ja kaupoille päästiin nopeammalla aikataululla kuin uskalsimme edes haaveilla. Iso kiitos Juhalle ja voimme suositella häntä lämpimästi kaikille!

Asunnon myyjä

Ystäväni suositteli Juhaa ja alusta asti kaikki meni nappiin. Juha piti yhteyttä riittävästi ja ostajakin löytyi alle tavoiteajan haastavasta markkinasta huolimatta, joten voin suositella ammattimaista kiinteistönvälittäjä Juhaa kaikille muillekin asunnon myyjille.

Asunnon ostaja

Juhan kanssa oli mukava tehdä kauppaa. Palvelusta jäi asiantunteva kuva, sekä Juha oli luonnollisen ystävällinen kiinteistönvälittäjä, ei ärsyttävän lipevä kauppamies. Vahva suositus.

Asunnon myyjä

Kiitos Juha taas kerran hyvästä palvelusta! Eilinen muutto sujui loistavasti, kiitän ja kumarran:) Viikonloppuna nautitaan kuoharia, KIITOS ja skool:)

Asunnon myyjä

Olemme hyvin tyytyväisiä Juhan markkinointiin. Hän on ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen kiinteistönvälittäjä. Voimme suositella häntä lämpimästi ystävillemme ja kaikille muillekin.

Asunnon ostaja

Iso kiitos sinulle hyvistä ja asiallisista kaupoista! Kyllä tietää ketä suositella, kun kiinteistöjä kaupan:) Mukavaa kesää:)

Asunnon myyjä

Kiitos Juha huippuhienosta toiminnasta! Asiat sujuivat nopeasti, täsmällisesti ja erinomaisella yhteistyöllä. Tarjousneuvottelut ja tavoite päästä asuntokaupoille on yksi Juhan monista vahvuuksista!

Asunnon myyjä

Alku hyvin, loppu hyvin, kiitos Juha! Talokauppa meni nopeasti ja mallikkaasti ilman ensimmäistäkään julkista esittelyä.KIITOS!

Asunnon myyjä

Juha on asiantunteva, luotettava, ystävällinen ammattilainen.

Asunnon ostaja

Suhtautuminen kauppaosapuoliin oli mielestäni reilu ja rento. Voi olla että meidän kauppa oli muutenkin mutkaton, eikä tarvinnut erityisemmin kiistellä mistään. Kiinteistömaailman Juhalle iso kiitos. Olen melko kokematon asunnonvälitysasioissa. Tästä kokemuksesta en voi sanoa mitää huonoa, kaikki meni juuri niin kuin piti.

Asunnon myyjä

Tieto kulki mainiosti ja se on kaikkein tärkein asia.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, KTK, LKV Juha Hirvonen
Juha Hirvonen, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu