Helpoin tapa ostaa - varmin tapa myydä

Hyödynnä kodinvaihdossa Kiinteistömaailman apua ja osaamista. Meillä on kattava tarjonta erilaisia etuja ja palveluita, joiden avulla kodinvaihtosi sujuu toiveidesi mukaisesti. Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti lisää uusia ja ainutlaatuisia tapoja sujuvaan kodinvaihtoon. Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti.

Yhteismyynti >>

Yllättävän usein asunnon ostaja löytyykin toiselta paikkakunnalta. Meillä on vahvuutena yli 700 välittäjän tehokas myyntiverkosto, joka saattaa yhteen myyjät ja ostajat läpi Suomen.


Tarjouskauppa >> 

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa™ on luotettava, avoin ja reilu kauppatapa, jonka avulla kaupat solmitaan noin 14 vuorokautta nopeammin kuin perinteisessä asuntokaupassa ja vieläpä oikeaan markkinahintaan.


Kotikäynti >> 

Kartoitamme toiveesi sekä tarpeesi ja laadimme niiden pohjalta kanssasi juuri sinulle sopivan myyntisuunnitelman. Kerromme selkeästi, mitä asunnon myynnin eri vaiheissa tapahtuu ja saat meiltä aina perustellun hinta-arvion.

 

Videoesittelyt >> 

Kiinteistömaailman asuntoesittelyvideot ovat saavuttaneet valtavan suosion. Ostaja voi tutustua asuntoihin oman aikataulunsa mukaisesti vaikkapa kotisohvaltaan käsin. Myyjä puolestaan hyötyy, kun video esittelee asuntoa
vuorokauden jokaisena hetkenä.

3. suurin asuntoportaali >> 

​Kiinteistömaailman oma verkkopalvelu, www.kiinteistomaailma.fi on Suomen kolmanneksi suurin asuntoportaali, jossa uutta kotia etsii joka kuukausi
n. 300.000 aktiivista kodinvaihtajaa. 
 

Kotihaku >> 

Asunnon ostajana voit tehdä verkkopalvelussamme maksuttoman haun, joka helpottaa juuri sen oikean asunnon löytymistä. Haun avulla saat tietoa sähköpostitse uusista toiveittesi mukaisista kotivaihtoehdoista.

 

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä