Miksi Kiinteistömaailma?


Hyödynnä kodinvaihdossa Kiinteistömaailman apua ja osaamista.
Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia palveluja sujuvaan kodinvaihtoon.  
- Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti.
 
Kotikäynti

Ensimmäisellä käynnillä luonasi – eli Kotikäynnillä – kuuntelemme tarkkaan toiveesi ja tarpeesi. Laadimme niiden pohjalta kanssasi myynti- ja markkinointisuunnitelman. Kerromme selkeästi, mitä asunnon myynnin eri vaiheissa tapahtuu ja sovimme kanssasi, millä tavoin markkinoimme asuntoasi. Keskustelemme kanssasi, miten asuntosi parhaat puolet saadaan esille ja sovimme tilanteeseesi sopivat stailaustoimenpiteet. Saat perustellun hinta-arvion.

Yhteismyynti

Yllättävän usein asunnon ostaja löytyykin toiselta paikkakunnalta.
Meillä on vahvuutena lähes
600 välittäjän tehokas myyntiverkosto, joka saattaa yhteen myyjät ja ostajat
läpi Suomen. 

Tehokas asuntoportaali

Kiinteistömaailman
oma verkkopalvelu Kiinteistomaailma.fi on Etuoven ja Oikotien jälkeen Suomen kolmanneksi suurin asuntoportaali ja Suomen
suurin yksittäisen kiinteistönvälitysketjun oma asuntoportaali, jossa uutta kotia etsii joka kuukausi yli 300 000 aktiivista kodinvaihtajaa. 

Markkinointi

Varmistamme asunnollesi
laajan näkyvyyden oman verkkopalvelumme lisäksi
mm. asuntoportaaleissa. Meillä myynnissä olevia asuntoja mainostetaan myös verkossa ja sosiaalisen median kanavilla – kohdistetusti siellä, missä asiakkaat liikkuvat. Tarkasti kohdennetun ja suosituksiin perustuvan mainonnan avulla tavoitamme potentiaalisimmat asunnon ostajat. 

Kotihaku

Asunnon ostajat voivat tehdä maksuttoman haun, joka helpottaa juuri sen oikean asunnon löytymistä. Haun avulla ostajat saavat sähköpostitse tiedon uusista toiveittensa mukaisista kotivaihtoehdoista – esimerkiksi sinun myyntiin laittamastasi kodista. 

Tarjouskauppa

Asiakkaanamme voit valita, haluatko myydä asuntosi niin sanotulla perinteisellä tavalla vai tarjouskaupalla. Kiinteistömaailman
Tarjouskauppa on luotettava, avoin ja reilu kauppatapa,
jonka avulla kaupat solmitaan nopeammin kuin perinteisessä asuntokaupassa,
oikeaan markkinahintaan. 

Videoesittelyt

Kun kiinnostava asunto on löytynyt, ostaja voi tutustua siihen oman aikataulunsa mukaisesti vaikkapa kotisohvaltaan käsin. Myyjänä hyödyt, kun video esittelee asuntoasi vuorokauden jokaisena hetkenä. 

Pohditko asunnon myyntiä? Me autamme.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.