kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Niko Leinonenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Niko Leinonen

100% asiakkaista suosittelee

Niko Leinonen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Kempele

niko.leinonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 831 5032Soita minulle

Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Maailma on viime vuosien aikana muuttunut todella paljon ja samalla myös kiinteistönvälityksen täytyy muuttua mukana. Nykyään yleisesittelyt ja perinteiset hintapyynnöt eivät ole enää paras keino kodin myyntiin, vaan alankin on täytynyt nykyaikaistua. Käytössäni on kaikki nykyaikaiset työkalut parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi, niin asunnon myynnissä, kuin ostossakin. Työssäni toimin aktiivisesti ja avoimesti kaikkia osapuolia kohtaan, mikä onkin onnistuneen asuntokaupan edellytys. Kun tarvitset avuksesi ahkeran ja ammattitaitoisen välittäjän ole minuun yhteydessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Vakuutuin Niko halukkuudesta ja pätevyydestä hoitaa asunnon myynti. On myös hienoa, että vuokralainen huomioidaan myyntiprosessissa.

Asunnon myyjä

Kuolinpesän asuntokauppa sujui mallikkaasti kaikin puolin.

Asunnon ostaja

Niko oli ystävällinen, kuunteleva ja todella ammattinsa osaava nuori mies. Oli ilo tehdä yhteistyötä.

Asunnon myyjä

Koko operaatio meni loistavasti.

Asunnon myyjä

Aikataulut pitivät ja asioista pystyi neuvottelemaan hyvässä yhteistyössä.

Asunnon ostaja

Erittäin ystävällinen ja mukava välittäjä, hoiti esittelyn ja yhteydenpidon todella hyvin. Tarvittaessa selvitti pyytämiämme asioita ja vastasi kysymyksiin. Kaupanteko oli sujuvaa ja mukava oli saada vielä kiitoksena kahvit ja herkut mukaan Kiinteistömaailmalta. :)

Asunnon myyjä

Asiantunteja ja rauhallisuutta huokuva kaveri, joka teki työnsä mallikkaasti! Hän piti meidät hyvin ajan tasalla asuntomme tarjouskaupan aikana sekä tarjouksen hyväksymisen jälkeenkin kauppakirjojen allekirjoittamiseen asti. Voimme lämpimästi suositella Nikoa välittäjänä!

Asunnon ostaja

Välittäjät pitivät aikatauluista kiinni ja ottivat selvää meitä askarruttavista asioista. Mielestämme välittäjät hoitivat työnsä ammattitaitoisesti ja asiallisesti.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantunteva ja kiinnostunut tilanteestamme. Kohtaamisessa ei ollut lainkaan kiireen tuntua ja sujui rennosti ja luontevasti. Voin suositella lämpimästi.

Asunnon ostaja

Tiedottaminen oli erityisen hyvää. Kaikki sujui mallikkaasti :)

Asunnon myyjä

Lähtisin ehdottomasti etenemään Nikon kautta asioissa, mikäli se on mahdollista omat asiani huomioiden. Arvostan välittäjän avoimuutta ja positiivisuutta. Hän osaa ottaa kokonaisuuden huomioon ja kuuntelee asiakasta, eikä tyrkytä liikaa.

Asunnon myyjä

Ensimmäistä kertaa olen asuntoa myymässä ja Niko oli ensimmäinen, joka otti yhteyttä ja kävi paikan päällä ja samalla asetti aika kovat odotukset muillekin välittäjille, jotka kävivät tarjouksen tekemässä. Nopeus oli teidän valtti ja helppo valinta loppujen lopuksi. Nyt hyvillä (ja jännittyneillä) mielin lähdetään.

Asunnon ostaja

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Homma hoitui vaivattomasti ja ripeästi, kiitos!

Asunnon ostaja

Niko huomioi toiveemme ja tarpeemme loistavasti ja sopivan asunnon löytymiseen ei mennyt aikaakaan. Yksityisnäytön järjestäminen ennen yleistä näyttöä oli mahtavaa, näin saimme hyvän lähtökohdan tarjouksen tekemiselle. Uskonkin, että tämän ansiosta saimme juuri tämän asunnon. Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiin ilman ammattislangi ja mm. kosteusmittauksentuloksen hän kertoi juuri kuin asia on. Myöskin kauppojen jälkeen olen voinut vielä kysellä tietoja, joihin vastaus on tullut tunnin sisällä viestistä. Iso suositus!

Asunnon myyjä

Esittelyvideo mainio ja kattava, sekä herätti mielenkiinnon.

Asunnon myyjä

Kaikkinensa tuntui hyvälle. Alkuperäinen myyntistrategia ja -taktiikka huomioi hyvin talon erityispiirteet. Myyntiprosessi eteni käsikirjoituksen mukaan ihmeen tarkasti (tuuriako?). Kauppahinnassa ylitettiin odotukset. Koko prosessin ajan tuntui sille, että Niko ja Juho on myymässä juuri meidän taloa ja toimivat meidän eduksi ja edustajana.

Asunnon myyjä

Markkinoinnin näkyvyys eri vaihtoehtoineen tuotiin hyvin esille ja näissä huomioitiin asiakkaan toiveet. Käytännön asiat ja juridiset seikat tuotiin hyvin esille jo tarjousta välityspalvelusta tehtäessä. Whatsapp ryhmä oli nopea ja sopivan häiritsemätön keino jatkuvaan yhteyden pitämiseen mm. näyttöjä sovittaessa.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen ja asiallinen. Kaikki kirjattiin ylös, eikä mikään jäänyt muistin varaan.

Asunnon myyjä

Lämminhenkinen kotikäynti.

Asunnon ostaja

Kaikki toimi ajallaan. Sähköposteihin ja tekstiviesteihin vastattiin nopeasti. Saimme kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Niko on todella ystävällinen, kuunteleva ja asiansa osaava henkilö.

Asunnon ostaja

Asioista pidettiin koko ajan ajan tasalla, saimme isännöitsijäntodistuksen ja muita tarpeellisia tiedostoja ennen ensimmäisen tarjouksen tekemistä ja kaikki asiat, jotka mietityttivät selvitettiin.

Asunnon ostaja

Tiedottaminen oli erityisen hyvää. Kaikki asiat sujuivat mallikkaasti :)

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantunteva ja kiinnostunut tilanteestamme. Kohtaamisessa ei ollut lainkaan kiireen tuntua ja sujui rennosti ja luontevasti. Voin suositella lämpimästi.

Asunnon myyjä

Kaksi välittäjää kävi yhdessä kotikäynnillä. Tapahtuma oli miellyttävä ja välittäjät suhteellisen nuoresta iästään (tai sitten juuri siitä johtuen) hyvin ystävällisiä ja kuuntelivat kysymyksiä päälle puhumatta ja vastasivat asiallisesti. Kaiken kakkiaan hyvä kuva jäi.

Asunnon myyjä

Niko oli todella asiantunteva, ystävällinen ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Jos vastaisuudessa tarvitsemme asunto-asioissa apua, olisi Niko valintamme. Suosittelemme Nikoa kyllä kaikille tuttavillemme!

Asunnon myyjä

Niko infosi kiitettävästi, missä mennään ja sanoi mielipiteensä vakuuttavasti.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito whatsapp-ryhmän kautta toimi erittäin hyvin. Pysyimme kokoajan ajan tasalla ja sain vastaukset kysymyksiini välittömästi. Kaikki sujui moitteettomasti. Täysi kymppi!

Asunnon myyjä

Älyttömän hyvää ja tehokasta palvelua. Kiitos Niko Leinoselle!

Asunnon myyjä

Kaikki asiat sujuivat erinomaisesti. Mielestäni välittäjän Niko Leinonen työskentely oli moitteetonta. En keksi parannettavaa.

Asunnon myyjä

Kaikki toimi, kuin unelma. Ei paremmin olisi voinut mennä!

Asunnon myyjä

Todella ammattitaitoisesti hoidettu myyntiprosessi. Vahva suositus. Kiitos!

Asunnon myyjä

Kaikki meni hyvin. Niko oli aktiivinen, reipas ja selkeä. Kiinteistömaailmasta meillä oli kokemusta kahdesta talomyynnistä nekin hyviä.

Asunnon myyjä

Rennot ja nuorekkaan, mutta erittäin ammattitaitoiset välittäjät! Kaikki sujui nopeasti ja mukavasti.

Asunnon myyjä

Välittäjä, jolle luotan myös seuraavan asuntoni myynnin. Etenkin tarjousneuvottelussa Niko näytti lisäarvonsa välittäjänä.

Asunnon ostaja

Asiat sujuivat jouhevasti ja kysymyksiimme saimme vastaukset nopeasti. Tuli sellainen olo, että meitä kuunnellaan ja palvellaan. Kiitos!

Asunnon ostaja

Niko oli miellyttävä, asiansa osaava ja empaattinen, ja hoiti asiointitilanteet sekä paperihommat hyvin.

Asunnon myyjä

Niko on ensikontaktista lähtien ollut erittäin miellyttävä käytökseltään, täsmällinen asiaan paneutuva sekä innostunut.

Asunnon myyjä

Kokemus oli erittäin positiivinen ja Kiinteistömaailmasta tuli erittäin positiivinen kuva. Niko vaikuttaa välittäjänä todella ammattitaitoiselta, ystävälliseltä ja asioinnista on jäänyt kaikin puolin todella hyvä vaikutelma

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Niko Leinonen
Niko Leinonen, Kiinteistömaailma Kempele