Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 5011555Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Ulla-Maija Pastinen
Katso esittelyni

Olen paljasjalkainen jyväskyläläinen ja kotikaupunkini kadut ja korttelit ovat minulle hyvin tuttuja. Asiakaspalvelutehtävissä olen toiminut yli 30 vuotta ja edelleen asiakkaiden palvelu sekä myynti innostavat kuin ensimmäisenä työpäivänä! Näihin vuosiin on mahtunut suuri määrä kohtaamisia, erilaisia vuorovaikutuksia, paljon kuuntelua ja läsnäoloa, sekä tietysti elämänkokemusta. Haluan tehdä asiat hyvin ja luotettavasti, asiakasta kuunnellen, ja siksi paneudunkin niihin tarkasti. Minulle on tärkeää, että asiakkaani saavat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua, jossa asiakas ja hänen tavoitteensa otetaan huomioon. Asunnon ostaminen ja myyminen on yksi isoimmista asioistamme. Olen mielelläni auttamassa Sinua tässä asiassa, asuntounelmasi toteuttamisessa! Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ulla-Maija on ihan 10 ja parempaa asiantuntijaa ei voisi olla. Hän erottuu Jyväskylän muista välittäjistä todella positiivisesti edukseen. Ulla-Maija pitää kaikki langat käsissään ja tiedotus toimii. Ystävällinen ja hyvä tekemisen meininki koko ajan.

Asunnon ostaja

Asuntoesittely-aikojen sopiminen onnistui hyvin ja joustavasti, koska tulimme Jyväskylään pääkaupunkiseudulta. Asiat hoituivat alusta alkaen mallikkaasti ja asiakasta ajan tasalla pitäen. Palvelu oli erinomaista alusta loppuun saakka.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, THM Ulla-Maija Pastinen
Ulla-Maija Pastinen, Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula