kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Heidi Vänttinenkiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Heidi Vänttinen

97% asiakkaista suosittelee

Heidi Vänttinen

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula

heidi.vanttinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 564 1970Soita minulle

Myydyt kohteet

62

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 62 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen jo toisen polven välittäjä. Yli 18 vuoden kokemus alalta sekä sen mukanaan tuomat ja yhdessä asiakkaiden kanssa koetut erilaiset hetket ovat edelleen "se juttu", jonka takia nautin työstäni joka päivä. Monipuolinen kiinteistövälitysalan tuntemus yleensä sekä alan ajanmukainen koulutus ovat valttejani. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat nuorten kotiasiat, seuraan niitä ihan näppituntumalla. Itse asun Väinölänrannassa kerrostalossa, joten kaupungin itäpuolisko on hyvinkin tuttua seutua viihtyisine, erilaisine alueineen. Lähes koko ikäni Jyväskylässä asuneena on kaupunki kaikkine lähialueineen, Muuramesta Laukaaseen, tullut tutuksi. Rakas harrastukseni on mummoilu ja perhe. Mieltäni rauhoittaa myös mökkeily ja ulkoilu. Jos sinulla tai läheiselläsi on kotiasiat jollain asteella vireillä, otathan yhteyttä. Saat koko ammattitaitoni käyttöösi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ihailtavaa ammattitaitoa

Asunnon ostaja

Olin välittäjän ansiosta kokoajan eri asioissa ajan tasalla ja asunnon osto sujui mutkattomasti. Kiitos siitä.

Asunnon myyjä

Minulle tuli eilen paha mieli kun sinua yömyöhään työllistin. Yhtään en taas tajunnut mitä kello oli. Hyvä mieli tuli siitä, että olet kyllä kova mimmi kun hoidat asiat sovitusti. Tämä on kyllä sellainen piirre sinussa, jota arvostan. Tämä sinun tapa hoitaa asioita on kyllä enemmän kuin kiitettävää ja sinun faktoihin perustuva järjestelmällinen tapa toimia on myös todella vakuuttavaa. Täydet 100 pistettä taas. Kiitos hyvästä palvelusta. Voin kyllä suositella sinua.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Heidi Vänttinen
Heidi Vänttinen, Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula