Kielitaito

suomi, hollanti, englanti

Olen toiminut yrittäjänä ulkomailla yli 20 vuotta. Yrittäjänä olen tottunut asettamaan tavoitteet ja saavuttamaan ne, löytämään parhaat ratkaisut haastavissakin tilanteissa. Vahvana myyntialanosaajana; markkinointi, myynti- ja henkilökohtainen asiakaspalvelu on minulle tuttua. Osaan kuunnella asiakkaiden toiveita ja saada ne yhdessä onnistumaan. Näillä työkaluilla voin auttaa sinua toteuttamaan haaveesi uudesta kodista tai oman kodin myynnistä, jotka varmasti ovat yksi tärkeimmistä päätöksistä elämässä. Luonteeltani olen positiivinen, energinen ja sinnikäs henkilö. Vapaa-aikana löydät minut kuntosalilta tai kahden koiran kanssa lenkkipoluilta ja talvisin laskettelurinteistä perheeni kanssa. Valitsemalla minut saat, ihmisläheisen välittäjän, joka aidosti välittää niin sinusta kuin kodistasi. Kuinka voin auttaa sinua kodin myynnissä tai uuden kodin löytämisessä?

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Jos haluat asiakaslähtöisen ja palveluhaluisen välittäjän, joka tekee työtään oikealla asenteella, suosittelen lämpimästi Nina Kalliopohja- de Jongia. Täysi kymppi!

Asunnon ostaja

Nina Kalliopohja-de Jong really went ´the extra mile´, she was very helpfull, gave more service than we expected and was very reachable. We have had contact with multiple realtors in Finland, but Nina for us has proven to be the top of the rank, a real gem... Nina Kalliopohja-de Jong has done an excellent job!! Customers from the Netherlands.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli heti alkumetreiltä aktiivisin kaikista ja sama aktiivisuus ja hyvä sekä asiantunteva palvelu jatkui loppuun asti. Välittäjän toiminta täysi kymppi.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli herttainen ja helposti lähti juttu sujumaan. Myös se, että oli jotenkin kiireetön tunnelma. Olen joskus törmännyt siihen, että välittäjällä on tavaton kiire johonkin, ei tule kovin luottavainen olo. Asioille on annettava aikansa.

Asunnon ostaja

Nina on tosi ystävällinen ja ymmärtäväinen. Hän on antanut myös paljon hyviä neuvoja.

Asunnon myyjä

Nina oli hyvä kuuntelija, sinnikäs, tarkka ja sanansa pitävä. Piti yhteyttä ja oli asiallinen.

Asunnon ostaja

Kiitos sinulle Nina, olet hoitanut asiaa erinomaisin arvosanoin!

Asunnon ostaja

Asunnon kaupanteko ja totetuminen sujui hienosti ja nopeasti.

Asunnon ostaja

Thank you for your kindness! You are so supportive and nice! I'll never be able to thank you enough!

Asunnon ostaja

Kiitos, olet tehnyt hyvää työtä!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin. Olimme Kajaanista ja näyttö järjästyi meille sopivalla tavalla. Saatiin tarvittavat asikirjat ja asuntokaupat järjästyi myös sujuvasti. Välittäjä teki pitkiä työpäiviä ja myös viikonloppuna. Tämä oli todella hienoa toimintaa ja asiakaslähtöistä. 10 pistettä.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantunteva ja erittäin ystävällinen ja piti meidät erinomaisesti ajan tasalla! Kaikki sujui sovitusti ja muutenkin hyvin ja asuntokaupat saatiinkin tehtyä uskomattoman nopeasti!

Asunnon ostaja

Kiitos asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta!

Asunnon myyjä

Nappivalinta meille! Nina hoiti kaikki asiat säntillisesti ja järjästelmälisesti. Yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä!

Asunnon ostaja

Sinnikkäästi edettiin kohti kauppoja. Välittäjä piti yhteyttä ja kävi keskusteluja tiiviisti.

Asunnon ostaja

Voi luottaa, että sovitut asiat hoituvat suunnitellusti.

Asunnon myyjä

Kiitän Nina erittäin hyvästä myynnin edistämisestä! Kuvat ensiluokkaisia, asunnon esittelyteksti erinomainen ja perusteellinen. Heti otit yhteyttä kiinnostuneisiin ja näytit asuntoa. Tiedotit missä mennään näyttöjen suhteen, mikä merkitsi minulle paljon.

Asunnon myyjä

Asiansa osaava välittäjä ja tiivis yhteydenpito.

Asunnon ostaja

Välittäjän toiminta kaiken kaikkiaan erinomaista. Lämmin kiitos vielä kerran Ninalle kaikesta!

Asunnon ostaja

Välittäjä on erittäin hyvä. Kaikin puolin asiantunteva, napakka, neuvova ja enemmän kuin hyvin tavoitettavissa. Olemme erittäin tyytyväisiä. Olen aikaisemmin ostanut pari asuntoa ja niistä kokemukset eivät olleet samat, joten on myös vertailupohjaa.

Asunnon myyjä

Kiitos Nina, asioita hoidit hyvin, pidit meidät ajantasalla. Olit ystävällinen, perusteellisesti selvitit tiedot.

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä, sujuvasta ja asiantuntevasta palvelusta!

Asunnon myyjä

Oikea hinnoittelu, potentiaalisten ostajien nopea ja napakka kontaktointi, asiakaslähtöinen ote.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin ja kaupantekotilaisuun oli hienosti hoidettu.

Asunnon myyjä

Myynti hoitui ripeästi ja myös asiakasta kuunnellen. Kaikki toimi hyvin ja myyntiaika on odotuksia nopeampi.

Asunnon myyjä

Välittäjämme on perehtynyt erinomaisesti kohteeseen ja tekee erittäin hyvää, ketterää ja perusteellisesti paneutuvaa työtä kohteemme myyntiä varten.

Asunnon myyjä

Nina oli luotettava, tarkka, hyvä kuuntelija, sanansa pitävä, sitkeä juuri sellainen kuin välittäjän tulee olla!

Asunnon myyjä

Asioiden hoito toimi kaikin puolin erittäin hyvin, Kiitokset Nina Kalliopohja-de Jongille!

Asunnon ostaja

Nina really went, what is called: ´The extra mile´. We have been in touch with many realtors, but in our opinion, Nina outperformed greatly on service.

Asunnon myyjä

Nina oli erittäin aktiivinen niin meidän kuin ostajaehdokkaiden suuntaan, kiitos sitkeydestä! Suosittelen mielelläni häntä muille asunnonvaihtajille.

Asunnon ostaja

Uusinta näytöt saatiin helposti järjestymään. Välittäjä oli palvelualtis ja ihmisläheinen. Hyvää työtä.

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin ja erinomaista palvelua, kiitos Ninalle!!

Asunnon ostaja

Oikein kivasti/hyvin/asiantuntevasti meni. Nina on myöskin hoitanut hienosti meidän tarjousta ym. asioita toiseen kohteeseen liittyen, vaikka itse ollaan tässä hieman "säädetty". Malttia ja neuvoja sekä tietoja on saatu hyvin. Kiitos Ninalle vielä! :)

Asunnon myyjä

Nina toimi hienosti välillä hieman haastavassa myyntitilanteessa. Asiantuntemuksen lisäksi asiakaspalvelu oli erittäin kiitettävää.

Asunnon myyjä

Kiitokset :) Hienoa, kun hoidit kaikki niin upeasti.

Asunnon ostaja

Nopea kontaktointi ja tiivis yhteydenpito kuinka asiat eteni ostoprosessissa.

Asunnon myyjä

Nina hoiti asunnon myynnin erittäin ammattimaisesti ja nopealla aikataululla. Olemme erittäin kiitollisia ja suosittelemme häntä välittäjänä todella lämpimästi. Asiakaskokemus oli erinomainen ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Nina oli erittäin aktiivinen kohteen myynnin ja meihin yhteydenpidon suhteen.

Asunnon myyjä

Kun suunnittelimme kotimme myyntiä kutsuin usean kiinteistövälittäjän tutustumaan taloomme. Ninan kanssa syntyi heti yhteisymmärrys kuinka edetään talon myynnissä. Minut vakuutti hänen aito kiinnostus myydä kotimme, hänen vahva myynnin kokemus sekä erityisesti hyvin positiivinen asenne. Myynnin aikana Nina oli hyvin aktiivinen niin meihin kuin ostajaehdokkaisiin ja kotimme sai uudet omistajat.

Asunnon myyjä

Välittäjänä Nina Kalliopohja-Dejong on ammattitaitoinen, luotettava ja asiakasta kuunteleva, Pitää asiakkaan koko ajan "kartalla" ja on aina tavoitettavissa. Amattitaitoiset kuvat, myyntikohteen laaaja näkyvyys sivustoilla ja somessa.

Asunnon myyjä

”Nina oli selvästi aktiivisin kaikista kontaktoiduista välittäjistä. Hän vakuutti meidät ammattitaidollaan heti ensimmäisessä tapaamisessa kodissamme. Sama aktiivisuus, intohimo ja ammattitaito jatkui koko prosessin ajan. Lopputuloksena oli nopeat ja odotettua paremmat asuntokaupat.”

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Vahva suositus.

Asunnon ostaja

Nina is een makelaar met een zeer hoog service niveau. Ze gaat niet een maar twee stappen verder voor ons als klant. Daarbij is ze zeer kundig en heel goed bereikbaar. Wij komen uit Europa, maar niet uit Finland. Dat maakte het proces ingewikkelder maar Nina vond voor alles een oplossing. De makelaardij hebben wij als zeer compleet ervaren. Een hoog service niveau continue gegarandeerd was.

Asunnon myyjä

Nina otti haasteen rohkeasti vastaan, vaikka kohde oli vaikeasti myytävä 70-luvulla rakennettu rivitalokolmio Tikkakoskella. Edellisen vastaavan huoneiston myyntiaika oli pari vuotta. Meidän tapauksessa Ninan ansiosta kaupat syntyivät kuukauden kuluttua. Nina oli asiantunteva, palveluasenne kohdallaan, auttavainen ja ennen kaikkea tehokas.

Asunnon myyjä

Välittäjä oikeasti etsi ostajan ja myyjän tarpeet ja toi ne yhteen. Osumatarkkuus 1/1.

Asunnon ostaja

Meillä on kokemusta välittäjistä 20 vuoden ajalta, Nina Kalliopohja-de Jong on loistava työssään, ei ole vertaistaan!

Asunnon myyjä

Voin suositella meillä toiminutta välittäjää, Nina, jatka samalla oivallisella palveluasenteella.

Asunnon ostaja

Kiitokset sinulle erittäin hyvästä palvelusta, asiat etenivät nopeassa aikataulussa ja kommunikointi kanssasi todella loistavasti kaupan yhteydessä. Kiitos sinulle.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiLAT Nina Kalliopohja-de Jong
Nina Kalliopohja-de Jong, Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu