Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Karoliina RossiKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Karoliina Rossi

100% asiakkaista suosittelee

Karoliina Rossi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi

karoliina.rossi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 991 037Soita minulle

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Uniikit kohteet, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen unelmatyössäni kiinteistönvälittäjänä, koska rakastan erilaisia koteja, erilaisten ihmisten kohtaamista sekä myyntineuvotteluita. Vapaa-aikani on täyttynyt asunnoista jo pitkään ennen välittäjäksi ryhtymistä, sillä asuntosijoittaminen, remontointi ja sisustaminen ovat lähellä sydäntäni. Olen positiivinen, helposti lähestyttävä ja täsmällinen. Minulla on aktiivinen ja myynnillinen ote asuntojen myynnissä - teen sinnikkäästi töitä, jotta jokainen toimeksianto johtaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tyytyväinen asiakas on minulle paras palkinto työstäni. Asun perheineni Punavuoressa, joten erityisen hyvin ymmärrän kaupungissa asuvien lapsiperheiden toiveita ja kriteereitä asumiseen liittyen. Otan mielelläni kaikenlaisia koteja myyntiin niin kantakaupungista kuin muualtakin pääkaupunkiseudulta. Olette sitten myymässä tai ostamassa kotia, autan mielelläni!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan koko välitysprosessi jopa ylitti odotukseni. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla mitä tapahtuu, hän myi asuntoa aktiivisesti ja kokosi todella hyvän ja kattavan esittelypaketin asunnosta. Asunto meni kaupaksi alle viikossa ensinäytöstä mihin olen enemmän kuin tyytyväinen.

Asunnon myyjä

Karoliina on erittäin ammattitaitoinen ja asioihin paneutuva työssään. Ihmisenä hän on ystävällinen, keskusteleva ja luottamusta herättävä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Karoliina Rossi
Karoliina Rossi, Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi