Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Sijoitusasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Rakastan työtäni, nautin ihmisten tapaamisesta ja työn vaihtelevuudesta. Minulle koti on paljon enemmän kuin pelkkä asunto. Olet sitten myymässä tai ostamassa niin autan sinua kaikessa aivan kuin kyse olisi oman kotini vaihdoksesta. Kodit ovat yksilöllisiä ja kaikkiin ei sovi samanlainen markkinointi. Suunnittelen aina kotisi myynnin ostajakohderyhmän mukaan mahdollisimman tarkasti hyödyntäen eri markkinointikanavia. Myyn kotisi parhaaseen hintaan ja sinä voit keskittyä nauttimaan arjesta. Parasta tässä työssä on, kun tyytyväiset asiakkaat palaavat vuosien jälkeen asuntoasioissa ja suosittelevat minua tutuilleen ja ystävilleen. Suuri osa uusista asiakkaistani ovatkin tulleet suosittelujen kautta, josta olen kiitollinen. Ole rohkeasti minuun yhteydessä, kun kodinvaihto on ajankohtaista sinulle. Helsinkian real estate specialist with a sharp sense for a great deal and true passion for sweet homes. Whether you are looking to buy or sell - your home or an investment object - I can be of great service. It's my job to make a deal and I will do it happily, thoroughly, effectively and with open and clear communication all the way. It is all about trust. And to trust you need to connect - and with me you do!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja hoiti asiat oma-aloitteisesti ja aktiivisesti kaikkien osapuolten kanssa, kuten pankin kanssa. Kauppakirja ja muut asiakirjat olivat tarkasti laadittu. Saimme asunnosta hyvän hinnan ja Kiinteistömaailman yhteismyynti toimi hyvin. Suosittelen lämpimästi Anna-Mari Svenssonia!

Asunnon myyjä

Aivan uskomaton huippuvälittäjä! Isännöitsijämme on tavannut välittäjiä yli 40 vuotta ja sanoi, että jos joskus myy asuntonsa hän antaa sen ehdottomasti myyntiin Anna-Mari Svenssonille. Se on paljon sanottu sillä kokemuksella. Olen erittäin tyytyväinen oman kotini myyntiprosessiin.

Asunnon myyjä

Mielestäni välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen. Hän oli asenteeltaan myönteinen ja käytökseltään korrekti ja mieluisan tuloshakuinen. Hän oli luottamusta herättävä ja informoi minua aina selkeästi kaupan eri vaiheissa. En löydä mitään moitittavaa tai edes parannettavaa hänen ammattitaidossa. Ammattilainen yhdellä sanalla ilmaistuna.

Asunnon ostaja

Välittäjä toimi moitteettomasti koko prosessin ajan. Tarttui myyntitilanteeseen heti näytössä ja asiat sujui nopeasti ja mallikkaasti. Meille tuli heti tunne että olimme ammattilaisen kanssa tekemisissä. Miellyttävä asiakaskokemus kertakaikkiaan.

Asunnon ostaja

Anna-Mari was attending our needs, she was really helpful during the whole process, easy to reach and coordinate. She was also very transparent with the steps and all the information. She made us feel taken care of.

Asunnon myyjä

Palvelu oli erittäin nopeaa: Arviointitapaamisen jälkeen mietimme pari viikkoa. Kun päätimme myydä torstai-iltana, sunnuntaina oli ensinäyttö ja maanantaina tarjous oli hyväksytty. Ihan uskomatonta. Arvio myyntihinnasta meni kohdilleen ja lopulta myyntihinta nousi tarjouskilpailun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Kilpaileva välittäjä arvio asunnon 5-10% edullisemmaksi - onneksi lähdimme myymään Anna-Marin kanssa rohkeasti oikealla hinnalla. Anna-Mari tunsi alueen hintatason mutta myös ymmärsi meidän asunnon "tyyliseikat" eli pienet seikat joista asunnon persoonalisuus syntyy. 10/10. Erinomaista työtä!

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli vaivatonta ja minuun oltiin nopeasti yhteydessä takaisinpäin. Jos laitoin Anna-Marille viestiä sain aina myös nopsaan vastauksen kysymyksiini. En ole aiemmin ostanut asuntoa ihan yksin joten moni asia mietitytti. Anna-Mari oli mukava, ystävällinen, kuunteleva, rauhallinen ja minulle tuli sellainen olo, että voin luottaa asioiden menevän hänen hoitaminaan oikein.

Asunnon myyjä

Aivan kaikki asuntoni myyntiin liittyvät asiat tuotiin esille selkeästi ja luotettavasti. Keskustelu oli antoisaa ja hauskaa. Vakuutuin heti että välittäjästä ei asuntoni ripeä myynti kun se aloitetaan jää ainakaan kiinni. Eikä jäänytkään, vaan kotini myytiin nopeasti ja huippuhintaan. Olen erittäin tyytyväinen.

Asunnon ostaja

Anna-Mari hoiti asiat todella skarpisti ja palveli meitä hienosti. Superhyvää palvelua.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli erittäin nopeaa ja välittäjä vastasi jopa myöhään illalla sähköpostiviesteihin samantien, kun tarvitsimme hänen neuvoja. Anna-Mari Svensson oli iloinen ja kaikinpuolin mukava ja aina ystävällinen. Kaupasta jäi hyvä maku. Suosittelen ehdottomasti häntä kaikille tutuilleni.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli avulias ja ystävällinen. Olimme ensikertalaisia, joten hän selitti auki hyvin kaikki vaiheet ja huolehti proaktiivisesti kaikesta. Erinomaista palvelua, kiitos!

Asunnon ostaja

Jos joskus tulen myymään ostamani asunnon, tiedän tarkalleen kehen välittäjään otan yhteyden.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Anna-Mari Svensson
Anna-Mari Svensson, Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi