Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 058 8811Soita minulle

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

37

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 37 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Pidän työstäni, nautin ihmisten tapaamisesta ja työn vaihtelevuudesta. Minulle koti on paljon enemmän kuin pelkkä asunto. Olet sitten myymässä tai ostamassa niin autan sinua kaikessa aivan kuin kyse olisi oman kotini vaihdoksesta. Kodit ovat yksilöllisiä ja kaikkiin ei sovi samanlainen markkinointi. Suunnittelen aina kotisi myynnin ostajakohderyhmän mukaan mahdollisimman tarkasti hyödyntäen eri markkinointikanavia. Myyn kotisi parhaaseen hintaan ja sinä voit keskittyä nauttimaan arjesta. Parasta tässä työssä on, kun tyytyväiset asiakkaat palaavat vuosien jälkeen asuntoasioissa ja suosittelevat minua tutuilleen ja ystävilleen. Suuri osa uusista asiakkaistani ovatkin tulleet suosittelujen kautta, josta olen kiitollinen. Ole rohkeasti minuun yhteydessä, kun kodinvaihto on ajankohtaista sinulle.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaupat syntyivät nopeasti ja hintaneuvottelut saatiin maaliin vastatarjousten kautta kuten asiaan kuuluukin.Tuli tunne, että Anna-Mari oli sitoutunut ja tosissaan kauppojen suhteen. Oma asuntoni myytiin ja uusi koti löytyi myös Anna-Marin kautta. Jos tulevaisuudessa tulee tarvetta vaihtaa asuntoa niin haluan ehdottomasti uudelleen välittäjäkseni Anna-Marin.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli erittäin nopeaa ja välittäjä vastasi jopa myöhään illalla sähköpostiviesteihin samantien, kun tarvitsimme hänen neuvoja. Anna-Mari Svensson oli iloinen ja kaikinpuolin mukava ja aina ystävällinen. Kaupasta jäi hyvä maku. Suosittelen ehdottomasti häntä kaikille tutuilleni.

Asunnon myyjä

Aivan kaikki asuntoni myyntiin liittyvät asiat tuotiin esille selkeästi ja luotettavasti. Keskustelu oli antoisaa ja hauskaa. Vakuutuin heti että välittäjästä ei asuntoni ripeä myynti kun se aloitetaan jää ainakaan kiinni. Eikä jäänytkään, vaan kotini myytiin nopeasti ja huippuhintaan. Olen erittäin tyytyväinen.

Asunnon ostaja

Välittäjä toimi moitteettomasti koko prosessin ajan. Tarttui myyntitilanteeseen heti näytössä ja asiat sujui nopeasti ja mallikkaasti. Meille tuli heti tunne että olimme ammattilaisen kanssa tekemisissä. Miellyttävä asiakaskokemus kertakaikkiaan.

Asunnon ostaja

Anna-Mari hoiti asiat todella skarpisti ja palveli meitä hienosti. Superhyvää palvelua.

Asunnon myyjä

Palvelu oli erittäin nopeaa: Arviointitapaamisen jälkeen mietimme pari viikkoa. Kun päätimme myydä torstai-iltana, sunnuntaina oli ensinäyttö ja maanantaina tarjous oli hyväksytty. Ihan uskomatonta. Arvio myyntihinnasta meni kohdilleen ja lopulta myyntihinta nousi tarjouskilpailun jälkeen reilusti yli pyyntihinnan. Kilpaileva välittäjä arvio asunnon 5-10% edullisemmaksi - onneksi lähdimme myymään Anna-Marin kanssa rohkeasti oikealla hinnalla. Anna-Mari tunsi alueen hintatason mutta myös ymmärsi meidän asunnon "tyyliseikat" eli pienet seikat joista asunnon persoonalisuus syntyy. 10/10. Erinomaista työtä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Anna-Mari Svensson
Anna-Mari Svensson, Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi