Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 236 2299Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, viro, saksa, venäjä, englanti ja italia

Olen palveluhenkinen ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Teen työni huolella ja panostan asiakkaani toiveisiin. Olen kerännyt kokemusta ja osaamista rakentamisesta, rakennusmateriaaleista, erilaisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta työskennellessäni rakennuttajana. Omaan hyvän tyylitajun ja olen kiinnostunut sisustamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan yhdessä asuntosi parhaat puolet ja kartoitetaan keinot, joilla ne saadaan parhaiten esille. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen asunto ainutkertainen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Myyjällä on reipas ja persoonallinen ote ja kyky ymmärtää myyjän näkökulmia menemättä "kliseihin". Jos uusia myyntitarpeita tulee käännymme varmasti luottomyyjämme, Tiiun puoleen.

Asunnon myyjä

Ei mitään parannettavaa! Aivan täydellistä palvelua!

Asunnon ostaja

Mieleeni ei tule mitään parannettavaa, kaikki sujui niin kuin pitikin.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen. Epäröin vähän astua Bulevardin liikkeeseen, en tarkkaan tiennyt mitä olin etsimässä. Jos olisin saanut ylimielistä tai kiireistä kohtelua olisin todennäköiseti jättänyt asian sikseen. Tulimme kuitenkin hyvin juttuun ja välittäjä osasi sopivasti ohjata ja tukea päätöksentekoa.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui loistavasti.

Asunnon myyjä

Teillä oli erittäin hyvä kokemus sisustaa asuntoa myyntikelpoiseksi, sekä näytöksen yhteydessä että kotisivukuvissanne.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli sopivan aktiivinen työssään eli antoi myös aikaa päätöksenteolle. Piti koko ajan ajantasalla missä mennään. Huomioi koko ajan kaupan molempien osapuolien toiveet ja tarpeet. Toimitti kaikki asiakirjat nopeasti ja huolellisesti.

Asunnon myyjä

Teillä oli todella hyvä ammattilainen. Tiiu Zillacus, menestystä hänelle jakossakin. Hänen kansaan asiointi oli myös hauskaa.

Asunnon myyjä

Asunnon markkinointi ja tiedotus hoidettiin esimerkillisen hienosti.

Asunnon myyjä

Communication with me was excellent. I was informed on every step of the procedure.

Asunnon ostaja

Hyvä oli välittäjä! Kaksi eri asuntoa kävin katsomassa joissa hän oli esittelijänä. Hyviä kommentteja ja ideoita. Ja piti aikatauluista, oli aktiivinen, hyvin piti yhteyttä jne. Pidän siitä, että on aktiivinen. Iso plus!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, KiAT Tiiu Zilliacus
Tiiu Zilliacus, Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi