Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 236 2299Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot, Uudiskohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, viro, saksa, venäjä, englanti ja italia

Olen palveluhenkinen ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Teen työni huolella ja panostan asiakkaani toiveisiin. Olen kerännyt kokemusta ja osaamista rakentamisesta, rakennusmateriaaleista, erilaisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta työskennellessäni rakennuttajana. Omaan hyvän tyylitajun ja olen kiinnostunut sisustamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan yhdessä asuntosi parhaat puolet ja kartoitetaan keinot, joilla ne saadaan parhaiten esille. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen asunto ainutkertainen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tiiu on superstara!

Asunnon myyjä

Tiiu on asiansa osaava ja täsmällinen ja ahkera työssään. Kiitos!

Asunnon ostaja

Hyvä kokonaisostoprosessin hallinta ja maaliin vienti.

Asunnon ostaja

Very professional realtor during all the process and always available to answer questions and to drive us through the purchase. The purchase process was very easy and fast.

Asunnon myyjä

Olin todella tyytyväinen palveluun. Kaikki meni erinomaisesti. Tiiu on todella pätevä välittäjä ja kaiken lisäksi mukava.

Asunnon myyjä

Tiiu on hyvä ja asiallinen neuvottelija vailla mitään ylimääräistä hössötystä. Tämä yhteistyö sujui loistavasti! Olitte aktiivisia!!

Asunnon myyjä

Teillä oli todella hyvä ammattilainen. Tiiu Zilliacus, menestystä hänelle jatkossakin. Hänen kansaan asiointi oli myös hauskaa.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli sopivan aktiivinen työssään eli antoi myös aikaa päätöksenteolle. Piti koko ajan ajan tasalla missä mennään. Huomioi koko ajan kaupan molempien osapuolien toiveet ja tarpeet. Toimitti kaikki asiakirjat nopeasti ja huolellisesti.

Asunnon myyjä

Asunnon markkinointi ja tiedotus hoidettiin esimerkillisen hienosti.

Asunnon myyjä

Tunne, että tuli kuulluksi.

Asunnon ostaja

Hyvä oli välittäjä! Kaksi eri asuntoa kävin katsomassa joissa hän oli esittelijänä. Hyviä kommentteja ja ideoita. Ja piti aikatauluista, oli aktiivinen, hyvin piti yhteyttä jne. Pidän siitä, että on aktiivinen. Iso plus!

Asunnon myyjä

Kiitos Tiiu vielä hyvin hoidetusta asuntoni myyntiprosessista. Suosittelen sinua mielelläni välittäjänä, sillä teit kyllä kiitettävästi töitä asunnon myynnin eteen. Ja muutenkin sinun toimintasi on täsmällistä ja teet, minkä lupaat. Arvostan!

Asunnon myyjä

Communication with me was excellent. I was informed on every step of the procedure.

Asunnon myyjä

Tämä yhteistyö sujui loistavasti! Olitte aktiivisia!!

Asunnon myyjä

Pitkäaikainen asiakassuhteen hoito ja asiakkaan aito kuuleminen ilman painostusta.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen. Epäröin vähän astua Bulevardin liikkeeseen, en tarkkaan tiennyt mitä olin etsimässä. Jos olisin saanut ylimielistä tai kiireistä kohtelua olisin todennäköisesti jättänyt asian sikseen. Tulimme kuitenkin hyvin juttuun ja välittäjä osasi sopivasti ohjata ja tukea päätöksentekoa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, KiAT Tiiu Zilliacus
Tiiu Zilliacus, Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi