2991.51h-4hTöölöntullinkatu 4, Helsinki, 00250

Asunto Oy Helsingin Kivi

337 800 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin KiviUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tyylikäs asuinkortteli Töölön sydämeen, Töölöntullinkadulle on rakenteilla. Tämä on Helsingin halutuimpia asuinalueita. Jos etsit kotia erinomaisten yhteyksien varrelta kantakaupungista, olet löytänyt sen oikean! Asunto Oy Helsingin Kivi valmistuu pian, arviolta 29.12.2021. Yhtiössä on 8 kerrosta ja huoneistojakauma on 29m² - 91,5 m², (1h+kt+alkovi - 4h+kt+s). Tervetuloa valitsemaan omasi!

Kiven viihtyisät korkealaatusilla materiaaleilla varustetut kaupunkikodit sopivat omaksi kodiksi tai sijoitusasunnoksi. Oleskelutilat kruunaa hyvin varustellut keittiöt ja luonnonvalo pääsee sisälle korkeiden ikkunoiden ja lasiliukuseinien kautta. Lattialämmitys ja -viilennys lisäävät asumismukavuutta. Osassa koteja on tilava terassi ja osassa, suojaisa lasitettu parveke. Oma sauna löytyy osasta koteja.

Autohallista pääset asuinkerroksiin hissin kyydissä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina Mh. 40.000,00 euroa/paikka.

Töölöntullin Kirjailijakorttelin naapurista löydät palveluiden lisäksi liikuntapaikat sekä läheisen Seurasaaren. Kirjailijakortteli koostuu kolmesta kerrostalosta: Kivestä, Linnasta ja Waltarista. Asukkaiden yhteisessä käytössä on muun mm. suojaisa sisäpiha, korttelitupa, sauna ja pesula. Lisäksi YIT Plus -palvelusta kotisi kaikki palvelut verkossa 24/7.

Taloyhtiöllä on huoneistokohtaisissa osissa omaksi lunastettava vuokratontti, jonka huoneistokohtaisen tontin osan osakkeenomistaja voi halutessaan lunastaa kuluineen. Vaihtoehtoisesti huoneistokohtaisesta tontin osasta voi maksaa vuokravastiketta, joka on arviolta 5,50 euroa/m²/kk.

Yhtiölainan rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden. Rakentamisaikana ja kahtena ensimmäisenä asumisvuotena erääntyvät vain korot. Arvioitu pääomavastike lyhennysten alkamisen jälkeen on 0,27euroa/jyvitetty osake/kk.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!