myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Joni Mansikkamyyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Joni Mansikka

100% asiakkaista suosittelee

Joni Mansikka

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13

joni.mansikka@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 774082Soita minulle

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi

Myydyt kohteet

27

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 27 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Palvelen asiakkaitani luottamuksella ja yli 17 vuoden vakaan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla Hämeenlinnan seudulla. Minulta saat täyden palvelupaketin asunnon myynnistä uuden ostoon. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin saat rehellisen näkemyksen asuntosi tämän hetkisestä arvosta sekä suunnitelman koko kodinvaihtoprosessin läpiviemiseksi. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeä asia ja onkin hienoa huomata, että vanhat asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja uudelleen sekä suosittelevat minua ystävilleen. Huoneistojen ja kiinteistöjen myyntityön ohessa toimin myös myyntijohtajana ja kaupanvahvistajana sekä vastaan uudistuotannosta ja rakentajayhteistyöstä. Lisäksi laadin kirjallisia arvioita perukirjoja, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä varten. Erittäin suurella intohimolla suhtaudun kiinteistöjen, maa-alueiden sekä loma-asuntojen myymiseen. Pidän haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Erilaiset sijoittaja-asiakkaat ovat lähellä sydäntäni. Käänny minun puoleeni, mikäli olet sijoittanut tai sijoittamassa asuntoihin tai kiinteistöihin, haen sinulle parhaan tuoton sijoittamallesi pääomalle. Ennen kaikkea olen helposti lähestyttävä ja välitän koteja ihmiseltä ihmiselle. Ota rohkeasti yhteyttä! Soita, tekstaa, WhatsAppia tai @mailia. :) Olen hyvin tavoitettavissa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Palvelu oli kokonaisuutena arvioiden hyvää

Asunnon ostaja

Mansikka on asiantunteva ja asiallinen, huumoria unohtamatta! Suosittelen, häneltä asuntokauppa sujuu!

Asunnon ostaja

Olin erityisen tyytyväinen Joni Mansikan palvelussa siihen, että hän huomioi nimenomaan minun tarpeeni ostajana. Olin kertonut hänelle olevani asuntosijoittaja ja hän oli jopa laskanut vuokraan ja ostohintaan perustuvan asunnosta saatavan vuokratuoton. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain tällaista palvelua ja olen sentään käynyt vuosien varrella varmasti muutamalla sadalla näytöllä ja tehnyt kymmeniä tarjouksia asunnoista. Pisteet siis tälle välittäjälle.

Asunnon myyjä

Asunto meni varsin nopeasti kaupaksi sopivalla hinnalla ja kaikki hoitui hienosti. Kiitokset Jonille erinomaisesta ja luontevasta palvelusta! Hieno tyyppi, selvästi asiakaspalvelija :)

Asunnon ostaja

Mutkaton ja rento ilmapiiri jossa kuitenkin aina mukana terävä asiantuntemus.

Asunnon myyjä

Palvelu oli täydellistä, kiitos

Asunnon myyjä

Koko kokonaisuus tuli hoidetuksi asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. Olemme tyytyväisiä! Emme voi kuin suositella Joni Mansikkaa kiinteistönvälittäjänä ja ottaa häneen yhteyttä jatkossakin, jos tarvetta ilmenee. Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Joni Mansikka
Joni Mansikka, Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13