yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV Arja Sarustoyrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV Arja Sarusto

100% asiakkaista suosittelee

Arja Sarusto

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13

arja.sarusto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 4333 555Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

26

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 26 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Minä ja koko Kasarmikatu 13 myymälän väki olemme apunasi kun asuntoasiat ovat ajankohtaisia. Olet sitten myymässä nykyistä tai ostamassa uutta unelmien kotia tai lomapaikkaa, anna minun auttaa siinä sinua! Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, tahdon antaa käyttöösi vuosien kokemukseni sekä ammattitaitoni. Sinä olet minulle ja yrityksellemme tärkeä. Kauttani saat käyttöösi alan parhaan markkinoinnin, näkyvyyden sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Ota yhteyttä, olen täällä sinua varten.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Erinomaisen ystävällinen, luottamusta herättävä ja lämminhenkinen palvelu.

Asunnon ostaja

Kaikinpuolin kaupanteko ja asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja luotettavaa. Arjan kanssa oli helppo asioida ja saimme kaiken tarvittavan tiedon.

Asunnon ostaja

Ostokohteen ensimmäinen esittelijä teki meihin tosi miellyttävän ja ammattitaitoisen vaikutelman, josta seurasi miellyttävä välitäjän kanssa käyty myynti- ja ostopäätös.

Asunnon myyjä

Helppoa myyjälle kun välittäjä hoiti kaiken ja kiva kun soitteli aina heti kun oli käynyt asuntoa näyttämässä. Itse en olisi pystynyt tällaista kauppaa saamaan aikaan, joten mielelläni maksoin välityspalkkion vaikka se hiukan suurelta tuntuikin. :-

Asunnon myyjä

Ystävällinen, asiallinen ja hyvä palvelu. Kiitos. En keksi parannuksia.

Asunnon myyjä

Mukavasti kaikki välittäjät olivat yhteydessä ja pitivät ajantasalla asioista. En osaa sanoa parannusehdotuksia.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja teki varmasti, kuten muutkin toimeksiantoa hoitaneet välittäjät, parhaansa huoneiston myymiseksi. Palvelu oli aina iloista ja ystävällistä. Hieman meitä ihmetytti, että näyttöihin ei saatu ihmisiä paikalla mutta "vika" ei välttämättä ollut välittäjissä/Kiinteistömaailmassa vaan yleisessä asuntokauppatilanteessa

Asunnon myyjä

Välittäjä paneutui asiaamme aidosti ja se, mitä sovittiin myös tapahtui.Hän hoiti kaikki yhteydet prosessin aikana, joten itse ei tarvinnut huolehtia mistään.

Asunnon ostaja

hyvin tavoitettavissa ja palvelu oli erinomaista.

Asunnon myyjä

Erittäin lämpimät kiitokset Arja, onnistuneen talokaupan johdosta!! Olit todella luottamuksen arvoinen koko kuluneen vuoden ja onnistuit alittamaan arvioimasi keskimääräisen myyntiajan! Koteja ei myydä "hösäämällä", vaan asiallisella ja vakuuttavalla tyylillä. Arvostamme ystävällisyyttäsi ja luotettavuuttasi! Niinpä suosittelemme lämmöllä osaamistasi myös muillekin!! Tyytyväiset asiakkaasi

Asunnon myyjä

kolmella näytöllä kaupat ihan hyvin vedetty!!!

Asunnon myyjä

Kiitokset Arjalle. Yhteistyö sujui taas erittäin mukavasti

Asunnon myyjä

Mielestäni toiminta oli kiitetävää, erityisesti tiedottaminen toimi mallikkaasti

Asunnon myyjä

Kiitos asiantuntevasta, ammattimaisesta palvelusta! Vaikka kyseessä on isot ja välillä monimutkaiset asiat, toiminnasta huokuu välittäminen.

Asunnon myyjä

Mielestämme toimintanne oli ammattitaitoista. Välittäjä tiesi mitä ja miten myydä. Otti huomioon myyjän ja ostajan näkökulmat, toiveet yms. Emme voi muuta kuin olla tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Kaikki meni "nappiin" asunnon myynnin tiimoilta. Olemme tosi tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Toiminta asiallista, hyvää. Ystävällistä.

Asunnon myyjä

Välittäjän tuki ja sinnikkyys auttoi paljon asunnon pitkässä myyntiajassa. Ja ammattitaito tuli erittäin vahvasti vastaan ostotarjouksen tekemisessä!

Asunnon ostaja

Olimme katsomassa Arjan esittelyssä olevaa asuntoa ja Arja jäi mieleen jälkimarkkinointi tyylistään. Hän on ainut monesta kymmenestä myyjästä, joka ehdotti, että onko tämä tai tämä koti katsottu. Onko se teidän etsimänne. Siitä tuli muistettu ja välittävä fiilis.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV Arja Sarusto
Arja Sarusto, Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13