Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria

Palvelemme teitä Kauppakeskus Galleriassa Leppävaaran keskustassa. Pätevä ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa asuntoasioissa, olipa sitten kyse myymisestä, ostamisesta tai vuokraamisesta. Autamme sinua niin osakehuoneisto- kuin kiinteistökaupan kiemuroissakin. Lähes koko henkilökunnallamme on LKV-pätevyys ja usean vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo: Leppävaara, Lintuvaara, Uusmäki, Perkkaa, Pohjois-Leppävaara, Etelä-Leppävaara, Rastaspuisto, Veini, Painiitty, Mäkkylä, Vallikallio, Ruukinranta, Leppäsilta, Rastaala, Jupperi, Lähderanta, Kolkekannas, Kulloonmäki, Myllykylä, Kavallinmäki, Nuijala, Friisinmäki, Vermo, Laaksolahti, Laajalahti, Etelä-Laajalahti ja lähialueet. Ota meihin yhteyttä ja pyydä meidät Kotikäynnille!
×
Soita myymälään

09 23110307


Tule käymään

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria
Konstaapelinkatu 4
02650 Espoo
leppavaara@kiinteistomaailma.fi


Tavoitat meidät

ma, ke, to 9-17, ti 12-17, pe 9-16 Muina aikoina sopimuksen mukaan. Tavoitat meidät aina päivystyspuhelimesta 09 2311 0307 tai leppavaara@kiinteistomaailma.fi.


Pecasa Oy
Y-tunnus: 1934635-1

Tietosuojaseloste ›


Ota yhteyttä


Kiitos yhteydenotostasi

Kiinteistönvälitys Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria

26
kohdetta myynnissä
54
myydyt kohteet
viim. 12kk aikana

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria

Etsimme uutta menestyjää ammattilaisten joukkoomme! Oletko asuntokaupan ammattilainen? Olet jo työskennellyt alalla jonkin aikaa, sinulla on halu menestyä mutta haluaisit vaihtaa työpaikkaa? Tämä ilmoitus on juuri sinulle. Välittäjämme ovat halunneet tulla meille töihin, koska meillä on osaava ja kokenut tiimi. Meillä et jää yksin, vaan saat tukea työhösi ja pääset kehittämään osaamistasi. Yhteishenki ja yhdessä menestyminen on meille tärkeää. Ei olekaan ihme, että toimintamme laajentuu Lepäävaaraan ja etsimme uusia menestyjiä joukkoomme. Meillä tehdään töitä sekä itsenäisesti että tiimeissä. Jokainen on tervetullut töihin omana itsenään, mutta mitä työhön tulee, olemme pitkäjänteisiä ja sisukkaita. Samaa asennetta työhön odotamme myös sinulta. Olemme yrittäjävetoinen myymälä, jossa voit vaikuttaa yhteiseen tekemiseen. Voimme reagoida nopeasti ja lähteä toteuttamaan uusia ideoita. Meillä työntekijöitä kuunnellaan. On hienoa, jos sinulta löytyy LKV-tutkinto, mutta tärkeämpää on, että sinulla on kokemusta ja näkemystä alasta ja haluat menestyä. Meillä sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi, parhaiden kanssa olemme valmiita keskustelemaan osakkuudesta. Kiinteistömaailma on jatkuvasti kehittyvä ketju, jossa saat työsi tueksi: -Vetovoimaisen brändin -Huippuunsa viritetyn verkon liidi koneen -Parhaat työkalut välittäjälle -Lakipalvelut ja paljon muuta. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo ja Kauniainen mutta koska aluerajoja ei ole, voit toimia myös muualla. Jos siis olet valmis laittamaan urallasi isomman vaihteen päälle, lähetä perinteinen hakemus tai kuvaamasi video itsestäsi osoitteella heidi.malmstrom@kiinteistomaailma.fi . Voit myös soittaa: Heidi Malmström, yrittäjä 050-4210905 Tiina Roponen, myyntipäällikkö, osakas 046-850 5851 Koko tiimimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Kiinteistömaailma|Espoo Kauniainen Kauppakeskus Grani, Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen Kiinteistömaailma|Espoo Leppävaara Kauppakeskus Galleria, Konstaapelinkatu 4, 02650 EspooVoimmeko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria

Kiitos yhteydenotostasi


Tietosuojaseloste ›