Myyntineuvottelija Vantaa Martinlaakso

Oletko Sinä uusi vahvistus meidän vauhdikkaaseen, mutta rentoon tiimiin? Tarvitsemme joukkoomme lisää alan ammattilaisia, jotka haluavat kehittyä asuntokaupan huipuksi.

Tule meille töihin!
Myyntialueemme on koko pääkaupunkiseutu ja meillä on useita kymmeniä asuntoja myynnissä tällä hetkellä, joiden hoitamiseen tarvitsemme lisää aktiivisia kiinteistönvälittäjiä. Saat meiltä vauhdikkaat ja iloiset työkaverit sekä täyden tuen uusiin haasteisiin. Myymälämme sijaitsevat Myyrmäessä ja Martinlaaksossa.
Annamme erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa, joka tarjoaa vahvan markkinajohtajan brändin sekä alan parhaat työkalut sekä myyntikanavat.

Odotamme sinulta:

Etsimme Sinua, jolla on uteliaan innokas asenne asiakaspalveluun sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Tehtävän hoitamisessa oma auto on välttämätön. Tärkeintä on, että sinusta löytyy positiivista asennetta, yrittäjähenkeä ja ammattimaista palvelumieltä.

Työ alkaa: 

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Soita tai laita hakemus sähköpostilla.

Luottamukselliset yhteydenotot: 
Stefan Rehnström, yrittäjä, LKV
stefan.rehnstrom@kiinteistomaailma.fi | 0400 898 251

26.04.2024

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.