Myyntineuvottelija Oulunkylään

Tervetuloa tiimiimme Oulunkylään!
Taustasi saattaa olla jonkun aivan toisen toimialan myyntitehtävissä – tai ehkäpä olet totaalinen alanvaihtaja? Kaikkein olennaisinta on vahva halusi oppia uutta ja valmiutesi nähdä vaivaa uuden oppimisen eteen. Tavoitteesi on suorittaa laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinto työsi ohessa lähitulevaisuudessa.

Oulunkylä RekryOulunkylän Kiinteistömaailmassa pääset oppimaan palkitulta myyntitiimiltä ja kasvat välitystyön ammattilaiseksi. Koulutustaustamme ja vahvuutemme ovat moninaiset: tiimiimme kuuluu mm. markkinointiasiantuntija, juristi, sisustussuunnittelija ja rakennusinsinööri. Omalla kokemuksellasi tuot uutta lisävahvuutta joukkueeseemme.

Alueesta: Oulunkylän ympärillä on Helsingin suurin pientaloalue. Alueen asuntokanta ja palvelut kehittyvät ja Raide-Jokeri parantaa jo nyt hyviä yhteyksiä. Alueemme on asuntokannaltaan ainutlaatuinen: täältä löytyy kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja aina ainutlaatuisiin, suojeltuihin Käpylän puutaloihin asti. Myös rakennusliikkeet ja institutionaaliset sijoittajat ovat alueella aktiivisia. Meillä onkin paljon uudiskohteita myynnissä.

Tarjoamme: Suomen vahvimman ja tunnetuimman kiinteistönvälitysbrändin, alan parhaat työkalut menestymiseen ja laadukkaat materiaalit. Mukavat ja kokeneet työkaverit auttavat sinua menestymään työssäsi!

Kun haluat olla osa kokenutta ja huumorintajuista joukkuettamme, niin ota yhteyttä!

Hakemukset 31.5.2022 mennessä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla, kerron mielelläni lisää.

Markku Kilpeläinen, yrittäjä
Kiinteistömaailma Oulunkylä-Käpylä

puh 040 715 7150
markku.kilpelainen@kiinteistomaailma.fi

13.05.2022

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.