Kiinteistönvälittäjä – Vantaa Kivistö

Palaako sisälläsi menestymisen halu ja olet intohimoinen kiinteistönvälitystä ja myyntityötä kohtaan? Haluatko työskennellä osana maan tunnetuinta ja laajinta kiinteistönvälitysketjua? Tule siis kiinteistönvälittäjäksi Kiinteistömaailmalle!

Kiinteistömaailma-ketju koostuu reilusta sadasta yrittäjävetoisesta asuntomyymälästä, jossa työskentelee yhteensä yli 500 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomea.

NYT ME VANTAALLA HAEMME KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ vahvistukseksi joukkoomme Tikkurilan, Kivistön ja Koivukylän myymälöihimme. Toiminta-aluettamme on pääasiassa Vantaa, mutta myös muu pk-seutu ja Uusimaa. Meillä pääset keskittymään ja ratkomaan asiakkaidemme kodinvaihtoon liittyviä unelmia ja asioita on sitten kyseessä myynti-, osto- tai vuokraustilanne ketjumme, työnantajasi, sekä tietysti kollegoiden tukemana.

Odotamme, että olet luonteeltasi rehellinen ja aktiivinen asiakaspalvelija. Luotettavuus on meille ensiarvoisen tärkeä ominaisuus, sillä haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja luoda luottamusta asiakkaidemme keskuudessa. Myös yhteistyö muiden välittäjien kanssa on tärkeä osa työtämme, joten etsimämme henkilö on tiimipelaaja, joka työskentelee luontevasti osana työyhteisöämme.

Saat laadukkaan perehdytyksen ketjun toimintatapoihin Kiinteistömaailman valmennuspäivien ja digitaalisten koulutusmateriaalien muodossa sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi ammatillisesti osaavassa ja motivoituneessa verkostossa. Saat työhön tarvittavat työvälineet, sekä työtäsi edistämään ketjun edistykselliset palvelut, koulutukset ja prosessit aina Kiinteistömaailman yhteismyynnistä Tarjouskauppaan ja alan parhaisiin digitaalisiin järjestelmiin kuukausittaisia lakiaamujamme unohtamatta. Saat myös tukea itsesi markkinointiin kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen provisiopalkan, sekä provision lisäksi liikuntaedun ja sairaskuluvakuutuksen. Palkitsemme henkilökuntaamme myös yrityksen mahdollisesta vuosittaisesta menestyksestä tulokseen sidottuna. Toivotamme tervetulleeksi hakemukset niin kokeneilta kiinteistönvälitysalan ammattilaisilta kuin myös hakijoilta, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan uuden uran kiinteistönvälittäjänä.

Jos tunnet olevasi tuleva kiinteistömaailmalainen ja haluat liittyä aktiiviseen ja menestyksekkääseen kiinteistönvälittäjien joukkoomme, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi / videosi*.

*Mikäli sinulla ei ole ennestään alasta kokemusta, niin pyydämme nauhoittamaan videolle vastaukset seuraaviin alkuhaastattelukysymyksiin:

  1. Kerro itsestäsi, kuka olet?
  2. Miksi haet juuri kiinteistönvälitysalalle? (Ennakkokäsityksesi, tietosi, kokemuksesi alasta)
  3. Mitkä voisivat olla käsityksesi mukaan vahvimmat ominaisuutesi, jotta pärjäisit kiinteistönvälitysalalla?
  4. Sinun kysymyksesi meille?

Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa.

Yhteydenotot:
Marko From, yrittäjä
marko.from@kiinteistomaailma.fi

07.02.2024

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.