Kiinteistönvälittäjä Helsinki Kruununhaka

Tule työskentelemään kanssamme Helsingin ydinkeskustaan! Meillä olet osa menestyvää ja iloista tiimiä, joka tekee vuosittain toista sataa asuntokauppaa Helsingin ydinkeskustassa ja lähiympäristössä. Menestystekijöitämme ovat ammattitaitoinen henkilöstö, yrityksen yli 40 vuoden aikana kertynyt vahva asiakaskunta sekä upea toimisto paraatipaikalla Helsingin Kruununhaassa.

Kiinteistömaailma-ketju alan ylivoimaisena markkinajohtajana sekä vahvana digitaalisten palveluiden kehittäjänä luo lisäarvoa asiakkaillemme sekä antaa sinulle mahdollisuuden työn ja vapaa-ajan järkevään yhdistämiseen.

Voit olla jo alalla kyntensä näyttänyt ammattilainen, jolta löytyy alan kokemusta ja näyttöjä tuloksista, tai sitten kiinteistönvälitysalalle vasta pyrkivä. Tärkeintä on, että olet tiimipelaaja, jolla asenne on kohdallaan. Olet hyvä kuuntelija, ja ennen kaikkea pystyt itseohjautuvaan työskentelyyn. Tahto menestyä sekä kyky hoitaa ammattitaitoisesti asiakkaiden asuntovarallisuutta ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Meillä on käytössä erinomainen palkkausjärjestelmä, josta voit valita mieleisesi! Tarjoamme tarvittaessa auton käyttöedulla ja kaikilla työntekijöillämme on laaja vapaa-ajan vakuutus.

Ota yhteyttä luottamuksella vaikkapa puhelimitse tai sähköpostilla, niin kerron mielelläni lisää!

Antti kainulainen
yrittäjä, Kiinteistömaailma Kruununhaka

050 402 670
antti.kainulainen@kiinteistomaailma.fi
01.12.2023

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.