Kiinteistönvälittäjä Oulunkylään

Tervetuloa tiimiimme Oulunkylään!
Olemme rakentaneet yhteisistä vahvuuksistamme asuntokaupan Supervoima-tiimin, jossa erilaiset osaajat toimivat yhdessä. Meiltä löytyy muun muassa markkinointiasiantuntija, juristi, sisustussuunnittelija ja rakennusinsinööri, yhteensä kymmenkunta ammattilaista. Meillä on hyvä meininki ja olimme paras Kiinteistömaailma-ketjun vuoden 2021 markkinaosuuden kasvattaja.

Oulunkylä RekrySinusta: Sinulta löytyy alan kokemusta ja näyttöjä tuloksista. Arvostat työyhteisöä, olet tiimipelaaja. Tuot tiimiimme oman Supervoimasi -mikä se onkaan. Asiakkaasi suosittelevat sinua. Asenteesi ratkaisee kaiken.

Alueesta: Oulunkylän ympärillä on Helsingin suurin pientaloalue. Alueen asuntokanta ja palvelut kehittyvät ja Raide-Jokeri parantaa jo nyt hyviä yhteyksiä. Alueemme on asuntokannaltaan ainutlaatuinen: täältä löytyy kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja aina ainutlaatuisiin, suojeltuihin Käpylän puutaloihin asti. Myös rakennusliikkeet ja institutionaaliset sijoittajat ovat alueella aktiivisia. Meillä onkin paljon uudiskohteita myynnissä.

Tarjoamme: Suomen vahvimman ja tunnetuimman kiinteistönvälitysbrändin, alan parhaat työkalut menestymiseen ja laadukkaat materiaalit. Mukavat ja kokeneet työkaverit auttavat sinua menestymään työssäsi!

Kun haluat olla osa kokenutta ja huumorintajuista joukkuettamme, niin ota yhteyttä!

Hakemukset 31.5.2022 mennessä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla, kerron mielelläni lisää.

Markku Kilpeläinen, yrittäjä
Kiinteistömaailma Oulunkylä-Käpylä

puh 040 715 7150
markku.kilpelainen@kiinteistomaailma.fi

13.05.2022

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.