Kiinteistönvälittäjä – Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila

Palaako sisälläsi menestymisen halu ja koet intohimoa työskennellä kiinteistönvälitysalalla? Haluatko työskennellä osana maan tunnetuinta ja laajinta ketjua? Tule siis kiinteistönvälittäjäksi Kiinteistömaailmalle!

Kiinteistömaailma-ketju koostuu reilusta sadasta yrittäjävetoisesta asuntomyymälästä, jossa työskentelee yhteensä yli 500 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomea.

Nyt me Vantaalla haemme kiinteistönvälittäjää vahvistukseksi joukkoomme Tikkurilan, Kivistön ja Koivukylän myymälöihimme. Toiminta-aluettamme on pääosin Vantaa, mutta myös muu Pk-seutu ja Uusimaa. Meillä pääset keskittymään ja ratkomaan asiakkaidemme kodinvaihtoon liittyviä unelmia ja asioita on sitten kyseessä myynti-, osto- tai vuokraustilanne ketjumme, työnantajasi, sekä tietysti kollegoiden tukemana.

Odotamme, että olet luonteeltasi rehellinen ja aktiivinen asiakaspalvelija. Luotettavuus on meille ensiarvoisen tärkeä ominaisuus, sillä haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja luoda luottamusta asiakkaidemme keskuudessa. Myös yhteistyö muiden välittäjien kanssa on tärkeä osa työtämme, joten etsimämme henkilö on tiimipelaaja, joka työskentelee luontevasti osana työyhteisöämme.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen Kiinteistömaailman valmennuspäivien ja digitaalisten koulutusmateriaalien muodossa sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi ammatillisesti osaavassa ja motivoituneessa verkostossa. Saat työhön tarvittavat työvälineet, sekä työtäsi edistämään ketjun edistykselliset palvelut, koulutukset ja prosessit aina Kiinteistömaailman yhteismyynnistä Tarjouskauppaan ja alan parhaisiin digitaalisiin järjestelmiin kuukausittaisia lakiaamujamme unohtamatta. Saat myös tukea itsesi markkinointiin kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen provisiopalkan, sekä provision lisäksi liikuntaedun ja sairaskuluvakuutuksen. Palkitsemme henkilökuntaamme myös yrityksen mahdollisesta vuosittaisesta menestyksestä tulokseen sidottuna.

Jos tunnet olevasi tuleva kiinteistömaailmalainen ja haluat liittyä aktiiviseen ja menestyksekkääseen kiinteistönvälittäjien joukkoomme, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si.

Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa.

Yhteydenotot:

Marko From, yrittäjä

marko.from@kiinteistomaailma.fi

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.