HELSINKI: Kiinteistönvälittäjä/ myyntineuvottelija

Etsimme juuri Sinua Huipputyyppi – osaksi Huipputiimiämme!
Kiinteistömaailma Myllypuro, GrandEast Oy LKV,  on avannut uuden, modernin myymälän tammikuussa 2019. Toimimme Itä-Helsingissä keskeisellä sekä näkyvällä sijainnilla. Olemme vahvasti mukana myös sosiaalisessa mediassa. Tiimissämme on valtaisaa kokemusta - Sinä saisit vahvan tuen sekä loistavan tiimin ympärillesi. Tarjoamme palkitsevan työn ja kilpailukykyisen provisiopalkkauksen sekä alan parhaimmat työvälineet! Meillä työntekijöistä välitetään aidosti ja Sinun menestyksesi eteen olemme valmiita tekemään töitä. Meille tärkeää on reilu ja avoin ilmapiiri – Haluamme olla yhteisö jossa viihdytään! Kiinteistömaailma -ketju on juuri aloittanut historiansa suurimman valmennusohjelman, josta myös Sinä pääset osalliseksi. Kiinteistömaailma on ylivoimainen markkinajohtaja ja meillä on ilo työskennellä!
Odotamme sinulta alan työkokemusta ja mahdollisesti LKV-pätevyyttä sekä näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä ammattitaitoisessa myyntitiimissämme.
Luottamukselliset tiedustelut
Elina Kataja, Myyntijohtaja, p. 050 4666 101 tai
Kirsi Savikko, Toimitusjohtaja, p. 044 581 0978

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.