Lempäälä asuinalueena

Pohditko, millainen Lempäälä on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Lempäälä asuinalueena haltuusi!

Kulju, Lempäälä »

Kuljussa on toimivat palvelut ja kauniita maisemia

Kulju on taajama Lempäälässä. Näkyvin osa Kuljua sijaitsee Tampereentien varrella, mutta alue jatkuu moottoritien molemmin puolin. Kuljusta on loistavat liikenneyhteydet niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Monipuolisiin palveluihin lukeutuu mm. kauppakeskus Kuljun kartano. Maisemaa värittävät kauniit vesistöt, maalaismaisemat, tunnelmalliset vanhat talot ja lukuisat hevoset.

Postinumerot 37560

Moisio & Tuuliala, Lempäälä »

Moisio ja Tuuliala ovat rauhallisia ja hyvämaineisia alueita

Moisio ja Tuuliala ovat rauhallisia, pientalovaltaisia alueita Lempäälässä. Tuuliala sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä keskustasta ja Moisio suurin piirtein saman matkan päässä. Alueet ovat hyvämaineisia ja miellyttävät usein perheellisiä. Alueiden ja lähiympäristön palvelutarjonta kattaa muun muassa ruokakaupan, päiväkoteja, esiopetusta ja alakoulun.

Postinumerot 37550, 37500

Vuores, Tampere »

Vuores on ekologinen ja uusi kaupunginosa

Vuores sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Toimivat julkisen liikenteen yhteydet mahdollistavat myös autottoman arjen. Tampereen uudessa kaupunginosassa yhdistyy luonto, laadukas arkkitehtuuri ja teknologia sekä ekologisuus. Kevyen liikenteen väyliä ja erityisesti pyöräilyä suositaan, ja pyörän selässä onkin helppo taittaa päivittäiset matkat.

Postinumerot 33870