Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 7555 007Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot, Sijoitusasunnot

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen paljasjalkainen vihtiläinen. Paikallistuntemukseni ja markkinatietoisuus Vihdin alueesta on tästä syystä erinomainen! Välitystyössä erityisen tärkeää on kuunnella aktiivisesti, olla läsnä ja tarjota ratkaisuja erilaisiin asuntoasioihin, oli kyseessä sitten asunnon osto, myynti tai vuokraus. Kun kodinvaihto on mielessä, kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui ensimmäisestä näytöstä alkaen kauppojen tekoon asti loistavasti. Olimme koko ajan hyvin perillä tilanteesta.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli helppoa ja yhteyden sai nopeasti. Välittäjä oli ystävällinen ja avulias.

Asunnon myyjä

Välittäjäni kertoi kaikista myyntivaihtoehdoista minulle avoimesti, sekä hyvin yksityiskohtaisesti. En ole aiemmin ollut asunnon myyjänä, mutta epävarmuus tässä roolissa kaikkosi kun huomasin olevani hyvissä käsissä. Oli myös loistavaa kun sama väittäjä pystyi esittelemään minulle myös muita asuntoja, joista yhdestä tuleekin tulevaisuuden kotini!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli innokas, avulias ja ratkaisuhakuinen kaupan loppuun saattamiseksi. Kaikki sujui oikein hyvin!

Asunnon myyjä

Taru loi mukavan ja helposti lähestyttävän tunnelman käynnillään. Käynnin jälkeen oli helpottunut fiilis, että näinkö helppoa se on. Olin ajatellut myydä asuntoni itse, mutta tämän käynnin jälkeen ei ole enää halua tehdä ilman Tarun apua.

Asunnon ostaja

Mukava ja rento välittäjä, jonka kanssa oli kiva hoitaa asioita. Meitä pidettiin jatkuvasti ajan tasalla ja kaikki sujui hyvin! Suosittelen Tarua muillekin paikan tullen. :)

Asunnon ostaja

Vastaukset tulivat kysymyksiin nopeasti ja asioita pystyttiin hoitamaan myös illasta.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvin aktiivinen myynnin suhteen, äärimmäisen ystävällinen, luotettava ja hyvin selkeä. Tunsimme että meistä oikeasti välitetään ja meille kerrottiin kokoajan mitä seuraavaksi tapahtuu. Tarun aktiivisuudesta kertoo jo se että hän otti yhteyttä meihin suoraan ja kysyi olemmeko viihtyneet nykyisessä asunnossamme ja olisimmeko kiinnostuneita myymään, ja vielä aivan oikeaan aikaan otti yhteyden. Olimme juuri alkaneet haaveilla asunnon vaihdosta. Aina sai nopeasti yhteyden ja uskalsi kysyä kaikki asiat jotka mietitytti myynnin suhteen. Vaikka myimme ensimmäistä kertaa asuntoa niin koin että olemme todella hyvissä käsissä.

Asunnon ostaja

Oli ihanaa kun Taru huomioi meidät ensiasunnon ostajina hyvin ja neuvoi meitä kaikissa asioissa. Meillä oli tunne, että emme ole yksin näiden uusien asioiden kanssa ja voimme kysyä kaikesta!

Asunnon ostaja

Nopea reagointi ja vastaukset ovat tärkeässä asemassa, kun asuntokauppoja tehdään. Ja tämä onnistui hyvin kohdallamme. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja vastasi kysymyksiin tai etsi niihin vastaukset hyvin nopeasti.

Asunnon myyjä

Välittäjästä syntyi vaikutelma että hän on erittäin selväsanainen, johdonmukainen, kysymyksiin vastaava ja ammattimainen välittäjä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Vanhempainvapaalla Taru Vähäkangas
Taru Vähäkangas, Kiinteistömaailma Vihti Nummela