Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 7555 009Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Vuokra-asunnot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot

Muutama vuosi sitten muutimme perheeni kanssa Vihtiin. Olen työskennellyt parturi-kampaajana, ravintola-alalla, ryhmäliikunnanohjaana ja käynyt hyvinvointivalmentajan sekä kuntosaliohjaajan koulutukset. Monipuolisen työkokemukseni kautta olen oppinut kohtaamaan erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä ja se on tuonut minulle kyvyn selvitä haastavistakin tilanteista. Olen sosiaalinen, päättäväinen ja tehokas. Missionani on hoitaa asia kuin asia kerralla kuntoon ja kunnialla loppuun ja toisten auttaminen on minulle merkityksellistä. Työtehtäviini kuuluvat välitystyön lisäksi asuntojen kuvaaminen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asunto myytiin viikossa, paremmin ei olisi voinut mennä.

Asunnon ostaja

Meistä oli mukava, että Eveliina oli aktiivinen ja piti meidät hyvin ajantasalla. Hän myös vastasi aina nopeasti meidän kysymyksiimme.

Asunnon myyjä

Kaikki meni loistavasti!

Asunnon myyjä

Minut vakuutti se nopeus, jolla Eveliina hoiti omat tehtävänsä. Minun ei tarvinnut odottaa yhtään ylimääräistä missään vaiheessa, mikä oli minulle tärkeää. Tässä kohteessa kaikki sujui niin loistavasti, etten keksi tähän mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Myyjä tiesi hyvin kohteen hintatason ja sillä hinnalla meni heti. Huolimatta useammasta myyjästä, hän jaksoi selvittää asiat jokaisen kanssa. Ammattitaitoinen myyjä.

Asunnon myyjä

Hyvä valmistautuminen aika lyhyellä varoitusajalla. Kotikäynti järjestyi nopeasti.

Asunnon myyjä

Koko homma 10+! Eveliina osaa hommansa super hyvin! Kiitos.

Asunnon myyjä

Olin erittäin tyytyväinen Eveliinaan välittäjänä. Kaikki asiat hoituivat sujuvasti ja tehokkaasti. Sain myös aina asiantuntevan vastauksen kysymyksiini. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Eveliina hoiti asunnon myynnin erittäin mallikkaasti ja olen enemmän kuin tyytyväinen asiakkaana.

Asunnon ostaja

Hyvä asiakaspalvelu! Myyntikohteen asiantuntemus!

Asunnon myyjä

Alussa oikeita kysymyksiä asioiden selvittämiseksi. Eveliina oli energeettinen, ammattitaitoinen ja osasi hinnoitella asuntoni oikein. Koin, että hän välitti lopputuloksesta. Kaiken kaikkiaan koen, että tein hyvän valinnan välittäjän suhteen.

Asunnon ostaja

Kaikki hoitui hienosti! Kiitokset Eveliinalle.

Asunnon myyjä

Ei voisi paremmin palvella.

Asunnon ostaja

Muy bueno. Njet problem.

Asunnon ostaja

Kaikki onnistui hyvin.

Asunnon myyjä

Olimme täysin tyytyväisiä Eveliina Rautiaisen toimintaan asuntomme myynnissä. Asunnon hinnan määrittely oli kohdillaan, yhteydenpito ja muu asiointi sujuivat erittäin hyvin.

Asunnon myyjä

Asuntokauppamme Eveliina Rautiaisen kanssa sujui kiitettävästi. Hinta-arvio oli kohdallaan, asiantuntemus samoin, yhteydenpito tiivistä ja hän informoi meitä aktiivisesti tapahtumien kulusta. Myös kuvat kohteesta olivat erinomaiset. Voimme suositella Eveliinaa myös muille ja näin olemme tehneetkin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Eveliina Rautiainen
Eveliina Rautiainen, Kiinteistömaailma Vihti Nummela