Myyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna KähäräMyyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna Kähärä

100% asiakkaista suosittelee

Anna Kähärä

Myyntineuvottelija, VTK, KiAT

Kiinteistömaailma Vihti Nummela

anna.kahara@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 7555 007Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Maa- ja metsätilat, Kuolinpesät, Omakotitalot

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

AJANKOHTAISTA! Käsipesun kautta kohtaamisiin! Vallitsevassa koronavirustilanteessa toimimme viranomaisohjeistuksia tarkasti noudattaen ja tarvittaessa tekemistä muuttaen. Asuntokauppa jatkuu, vaikka olosuhteet ovat erityiset. Arvoonsa nousevat ne uudet keinot, joita olemme kehittäneet viime aikoina. Asuntojen videoesittelyt ja digitaaliset materiaalit, sähköiset allekirjoitukset ja digikauppa – näistä on nyt asuntokaupan jatkuvuuden turvaajana iso hyöty. Kutsu meidät rohkeasti kotikäynnille! Koti on usein elämän keskipiste. Oman kodin myyminen ja ostaminen ovat taloudellisia ja myös tunteellisia investointeja. Minun intohimoni on auttaa juuri sinua näissä asioissa. Valtiotieteellinen taustani auttaa minua ymmärtämään suuria kokonaisuuksia ja niiden sisällä tärkeimpien yksityiskohtien painotuksia. Vapaa-ajallani harrastuksiani ovat kirjallisuus, ratsastus, naapurin hevosten, koirien, lampaiden ja kanojen hoito. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sinun kodinvaihtoasioistasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Suosittelen Annaa lämpimästi. Ostin hänen kauttaan asunnon ja sain ihan superhyvää ja ammattitaitoista palvelua. Hän osasi ihan muutaman kriteerin perusteella suositella juuri minulle sopivaa asuntoa. Ja minä sentään olen olen aika vaativa asiakas!

Asunnon myyjä

Anna Kähärä oli minulle korvaamaton tuki kaikinpuolin kiinteistöni myynnissä. Alusta alkaen hänen positiivinen ja luottavainen asenteensa toi myös minulle luottavaista oloa. Anna osasi nähdä kokonaistilanteen ja oli aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan. Olen kiitollinen hänelle kaikesta ja tietysti ennen kaikkea siitä, että hän löysi talolleni uuden omistajan nopeammin kuin osasin edes aavistaa. Anna tekee työtään sydämellään.

Asunnon ostaja

Kähärä oli todella asiantunteva ja sydämellinen välittäjä, suosittelen häntä ehdottomasti myös jatkossa.

Asunnon ostaja

Todella positiivinen asiakaskokemus kokonaisuudessaan. Tiedämme keneen ottaa yhteyttä kun tilanne sitä vaatii.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna Kähärä
Anna Kähärä, Kiinteistömaailma Vihti Nummela