Myyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna KähäräMyyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna Kähärä

97% asiakkaista suosittelee

Anna Kähärä

Myyntineuvottelija, VTK, KiAT

Kiinteistömaailma Vihti Nummela

anna.kahara@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 7555 007Soita minulle

Erityisosaaminen

Maa- ja metsätilat, Perheasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

25

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 25 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Koti on usein elämän keskipiste. Oman kodin myyminen ja ostaminen ovat taloudellisia ja myös tunteellisia investointeja. Minun intohimoni on auttaa juuri sinua näissä asioissa. Valtiotieteellinen taustani auttaa minua ymmärtämään suuria kokonaisuuksia ja niiden sisällä tärkeimpien yksityiskohtien painotuksia. Vapaa-ajallani harrastuksiani ovat kirjallisuus, ratsastus, naapurin hevosten, koirien, lampaiden ja kanojen hoito. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sinun kodinvaihtoasioistasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Suosittelen Annaa lämpimästi. Ostin hänen kauttaan asunnon ja sain ihan superhyvää ja ammattitaitoista palvelua. Hän osasi ihan muutaman kriteerin perusteella suositella juuri minulle sopivaa asuntoa. Ja minä sentään olen olen aika vaativa asiakas!

Asunnon myyjä

Anna Kähärä oli minulle korvaamaton tuki kaikinpuolin kiinteistöni myynnissä. Alusta alkaen hänen positiivinen ja luottavainen asenteensa toi myös minulle luottavaista oloa. Anna osasi nähdä kokonaistilanteen ja oli aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan. Olen kiitollinen hänelle kaikesta ja tietysti ennen kaikkea siitä, että hän löysi talolleni uuden omistajan nopeammin kuin osasin edes aavistaa. Anna tekee työtään sydämellään.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna Kähärä
Anna Kähärä, Kiinteistömaailma Vihti Nummela