myyntipäällikkö, LKV, LVV Susanna Liukkonenmyyntipäällikkö, LKV, LVV Susanna Liukkonen

97% asiakkaista suosittelee

Susanna Liukkonen

myyntipäällikkö, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa

susanna.liukkonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 754 5765Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Susanna Liukkonen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Tontit, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Uudiskohteet, Sijoitusasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen innovatiivinen ja ihmisläheinen. Vuosikymmenen kokemus kodinvaihdosta ja uudistuotannosta Uudellamaalla, erityisesti Helsingissä ja Vantaalla mahdollistaa omana itsenäni työskentelyn alan parhailla ja kehittyvillä työkaluilla. Työ on osa minua ja haluan haastaa itseni jokaisessa kohtaamisessa. Otan toisinaan riskillä haasteen vastaan, koska tiedän ammattitaitoni kattavan sen. Nautin yhä uudelleen työskentelystä ketjumme upeiden ihmisten ja verkoston kanssa. Olen asiakkaan luottamuksen arvoinen, AINA! Kuuntelen asiakasta ja teen tarvittavat toimet, jotta haluttu tulos saadaan.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Susanna kuunteli toiveitamme ja otti ehdotuksia vastaan sen mukaan, mitä piti hyvänä kaupanteolle. Hän piti aktiivisesti yhteyttä meihin ja osasi panostaa potentiaalisimpiin ostajiin, mikä oli ensisijaisen tärkeää persoonallisen asuntomme myynnissä. Kokenut ja taitava välittäjä, voin suositella lämpimästi!

Asunnon myyjä

Susanna on erittäin lämmin, helposti lähestyttävä ja asiakkaan tarpeet huomioiva välittäjä. Hän teki aivan käsittämättömän upeaa työtä. Osasi arvioida oikein myyntihinnan omakotitalollemme, myi sen käytännössä ensinäytöllä ja paremmalla hinnalla mitä ikinä olisimme voineet kuvitella. Huippuammattilainen, joka todella välittää asiakkaistaan ja tekee kaikkensa, että lopputulos on paras mahdollinen. Kokonaisuudessaan täyden kympin välittäjä, jota voimme vilpittömästi suositella kaikille.

Asunnon myyjä

Susanna on todellinen ihmistuntija, hyvä kuuntelija. Hänessä on ryhtiä viedä kauppa päätökseen, hyvä pitämään yhteyttä, huolellinen ja tarkka asioiden hoidossa. Toimittaa mitä lupaa, lämpimästi suosittelemme!

Asunnon myyjä

Susanna Liukkosen työskentelytyyli teki asunnon myynnistä miellyttävää. Jo ensimmäisestä käynnistä kauppoihin asti hänen kanssaan oli ilo asioida. Hän on ammattitaitoinen ja luotettava sekä oma-aloitteinen ja aikaansaava. Susannan lempeän sitkeyden ansiosta asiat rullasivat nopeasti ja kivuttomasti eteenpäin. Kotimme myytiin jo ennen ensimmäistä näyttöä, hyvään hintaan. Ei voi olla muuta kuin äärimmäisen tyytyväinen. Kodin myynti on iso juttu ja meillä kaikki sujui paremmin kuin hienosti. ISO kiitos!

Asunnon myyjä

Olet todella pitänyt meistä hyvää huolta molempien kauppojen kanssa. Näitä asioita tehdään niin harvoin, joten tuntuu hyvältä ja huolettomalta jättää ne ammattitaitoisiin käsiisi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, LKV, LVV Susanna Liukkonen
Susanna Liukkonen, Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa