Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0503415596Soita minulle

Kielitaito

Suomi, Englanti

Olen asunut Pääkaupunkiseudulla yli 30-vuotta. Alueen asuntomarkkinat ovat minulle hyvin tuttuja. Harrastan itse asuntosijoittamista. Saat arvokasta tietoa lähialueiden kouluista, päiväkodeista, palveluista ja kaikesta muusta Sinulle tärkeistä asioista. Taustaltani olen ammattivalmentaja, olen valmentanut mm. tenniksen ATP-pelaajia maailmanlaajuisesti. Tästä johtuen minulla on tapana perehtyä asioihin tarkasti ja selvittää pienetkin yksityiskohdat huolella. Teen työtäni pitkäjänteisesti ja periksiantamattomasti Sinun parhaaksi! Olet sitten myymässä tai ostamassa teen yhdessä tiimimme kanssa unelmasi mahdolliseksi! Hoidan myös kohteiden vuokraukset. Suositteluprosenttini on 100 ja asiakaspalautteiden palaute on 5/5. Ole yhteydessä, olen 100% käytettävissäsi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

En ole 32-ikävuoteni aikana ikinä lähettänyt kirjallista palautetta. Enkä olisi ikinä uskonut, että ensimmäinen lähettämäni palaute olisi positiivinen. Tahtoisimme välittää kiitokset välittäjällemme Olli Leppäselle. Olli tuli mukaan asuntomme myyntiin kesken kaiken ja ensimmäisestä puhelinkeskustelusta jäi jo sellainen maku, että nyt asunnon myynti on hyvissä käsissä. Yhteydenpito oli aktiivista ja asiantuntevaa koko myyntityön aikana. Ollin mukaantulo toi myyntiin myös kaipaamaamme rentoutta ja turvallisuudentunnetta. Tarjousvaiheessa saimme hyviä vinkkejä ja Olli hoiti meille myös kiitettävän tarjouksen. Kiteytettynä: Meille jäi tästä niin hyvä maku, että tämä oli jotenkin pakko pukea sanoiksi palautteen muodossa. Pitäkää tällaisista myyntityön timanteista kynsin ja hampain kiinni :) Tulemme suosittelemaan Ollia kaikille ystäville ja perheen jäsenille kun on tarvetta välittäjälle.

Asunnon myyjä

Tahdomme kiittää Olli Leppästä mutkattomasta ja selkeästä asunnon vuokraamisesta. Olli piti koko ajantasalla siitä mitä tapahtuu ja millä aikataululla. Äärimmäisen mukavaa asioimista hänen kanssaan. Pitkän etsinnän jälkeen pääsemme muuttamaan uuteen kotiin odotettua aiemmin :) Iso suositus Ollille!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli alusta loppuun todella ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä. Hän osasi kertoa kohteesta monipuolisesti, eikä näytössä ollut kiireen tuntua. Näytössä tuli tunne siitä, että välittäjä oli perehtynyt sekä asunnon että alueen asioihin ja oli aidon kiinnostunut antamaan hyvän, mutta samalla realistisen kuvan asiakkaille. Luottamuksen ilmapiiri säilyi koko kaupantekoprosessin ajan ja välittäjä piti meidät jatkuvasti tietoisina prosessin eri vaiheista. Hän loi myös mukavaa ja välittävää tunnelmaa onnitteluillaan ja viesteillään. Kiitos Olli asuntokauppojen äärimmäisen hyvästä hoitamisesta.

Asunnon ostaja

Olli oli mukava, aina tavoitettavissa ja toimi ammattitaitoisesti koko prosessin ajan.

Asunnon myyjä

Valmistautuminen tapaamiseen oli hoidettu erittäin huolella ja alueen markkinatuntemus oli todella hyvin hallussa. Eli iso kiitos palveluistanne jo tässä vaiheessa!

Asunnon myyjä

Suurkiitos Olli Leppäselle kaikinpuolin loistavasti sujuneesta asuntokaupasta! Ensimmäistä kertaa olin asuntoa myymässä ja luonnollisesti ns. jännän äärellä, mutta Olli hoiti kaiken loistavasti!

Asunnon myyjä

Kaikki meni sujuvasti ja koin, että minut pidettiin ajan tasalla myynnin edistymisestä.

Asunnon myyjä

Olli antoi todella asiantuntevan ja alueen tuntevan vaikutelman. Valitsin Teidät juuri asiantuntemuksen vuoksi vaikka edullisempia vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Olli Leppänen
Olli Leppänen, Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa