osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Risto Tanskanenosakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Risto Tanskanen

97% asiakkaista suosittelee

Risto Tanskanen

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila

risto.tanskanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 598 4664Soita minulle

Erityisosaaminen

Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Vuokra-asunnot, Maa- ja metsätilat

Myydyt kohteet

18

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 18 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Rauhallinen herrasmies Tikkurilasta! Olen asunto- ja kiinteistökaupan vahva osaaja ja jo 12 vuotta Kiinteistömaailmaketjun 10 huippuvälittäjän joukossa. Nautin työstäni ja olen sympaattinen, jalat maassa oleva päämäärän saavuttaja. Kokemus on opettanut perustelemaan luotettavan näkemyksen asunnon arvosta, tavoitteena paras mahdollinen lopputulos. Toimintatapani on avoin ja rehellinen. Pidän mielelläni yhteyttä asiakkaaseen ja toivon asiakkaiden soittavan heti, kun mieleen tulee kysymyksiä asuntokauppaan liittyen. Kiinteistökauppa on erityisen lähellä sydäntäni.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Ristolle: Iso kiitos näin ostajan puolelta. Oli ilo tehdä kauppaa ammattitaitoisen välittäjän kanssa. Riston kaltaisia välittäjiä toivoisi tapaavan enemmän. Tyylikästä, asiallista toimintaa.

Asunnon ostaja

Välittäjän olemus oli luottamusta herättävä, vakuuttava ja asiallinen. Kuitenkin löytyi huumoria hyvällä maulla. Ei tyrkytetty tai hoputettu mitään missään vaiheessa. Myyntiesite oli laadukkain ja informatiivisin verrattuna muihin saamiini esitteisiin. Kuvat asunnosta myös myyvät ja onnistuneet.

Asunnon myyjä

Palvelu oli asiallista, osaavaa, erinomaista ja tehokasta. Asiat menivät sovitusti ja erittäinkin ripeästi, asiat eivät jääneet roikkumaan.

Asunnon myyjä

Risto on huolellinen ja tarkka alan ammattilainen. Kaikki hoitui sovitun mukaisesti ja täsmällisesti. Kiitos hyvästä palvelusta!

Asunnon myyjä

Kaikki huoneiston myyntiin/ostamiseen liittyvät toimenpiteet tapahtuivat sovitusti ja nopeasti, myös miellyttävästi. Tuntui, että välittäjä oli todella mukana "jutussani". Asuntoni valokuvaus ja videointi oli ensiluokkaista. En osaa sanoa, mitä voisi parantaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV Risto Tanskanen
Risto Tanskanen, Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila